Tocmai mi-am asortat ceasul cu mașina![]()
- Thomas Earnshaw Investigator ES-8001-03 for me.
- Casio Classic LTP-1314D-1A for her
- iPhone 3g, in stare foarte buna, cutie, accesorii, etc. Sa fie acolo la colectie, a costat mai nimic![]()
Desi nu am mai vrut sa am de lucru cu SSD-uri dupa ce am avut multe probleme cu cel anterior, m-am decis sa mai incerc odata (deoarece performanta este mult prea tentanta), si am incercat sa aleg unul cat mai sigur de data aceasta, adica un Samsung SSD 850 EVO 120 GB la pretul de 361 RON (tricoul l-am primit cadou impreuna cu SSD-ul de la atex PC cluj, la ora actuala magazinul meu preferat pentru componente PC, sunt multumit de serviciile lor si pe deasupra sunt si politicosi, in poza mai apare si un adaptor pentru al instala intr-un drive bay normal):
PS: abia astept sa-l instalez maine XD.
Singurele SSD-uri care ma intereseaza sunt Samsung si Crucial, din cate stiu cel de 180 GB este intel, si am avut o experienta groaznica cu SSD-urile Intel, cred ca l-am schimbat de vreo 3 ori la garantie pana m-am saturat si l-am schimbat cu alte produse (desi cei drept avea controller sandforce).
cutie de xbox? am si eu una in pod. are si ceva manuale, dar din pacate nu mai am protectiile de polistiren![]()
Am eu un xbox fara cabluri si manete,dar 2 jocuri la el. Sta baiatu intins pe balcon.
cu riscul de a fi offtopic: pot da cutia la schimb pe jocuri/accesorii/etc. de xbox 360, ps3, wii (consola xbox nu o dau, este o bijuterie neagra cu hdd sata 250gb (cu convertor sata<->pata), cablu component, etc...)
![]()
New figurines/statues:
(prin mangashop.ro)
Part1:
Kotobukiya Bishoujo Street Fighter Juri
Kotobukiya Tony Taka's Heroine Collection "Peace Keeper" Daisy 1/6![]()
Rechizite:
- Un mouse pad care nu pare din carton
- O imitatie fidela a unui LogitechM705, dar la 25% din pret
- Una bucata Kingston DataTraveler 64Gb, pentru filme pe TV
Bookmarks