In sfarsit, 430EX-ul si-a primit fratiorul de mult asteptat: 580EX II. Now i have a happy familly![]()
In sfarsit, 430EX-ul si-a primit fratiorul de mult asteptat: 580EX II. Now i have a happy familly![]()
Shadow SeeZeus GT680W cu modul GPS. Cutia contine adaptor de bricheta, cablu USB, doua tipuri de prindere, modulul GPS si cablu HDMI- mini HDMI. Abia astept sa o testez, dupa ce am vazut review-uri bune pe net, chiar si in aria de publicitate aici.
69.99£ de pe Amazon UK, comandata aseara si primita azi pana in 12.
WTI Auckland (de la Gazeta Sporturilor - 44,99 LEI)
Tinand cont de cat costa ceasul, are o calitate super (chiar comparabila cu cateva ceasuri mai scumpe de-ale mele). Asta este primul model, insa vor mai aparea inca 3 in curand. Recomand celor care vor un ceas ieftin, insa nu vor o chinezarie proasta.
P.S Urmatoarele au o bratara care imita pielea... si sunt mai elegante![]()
Si eu ma gandeam sa-mi iau urmatorul ceas, dar imi era frica de calitatea produsului, spui ca sunt ok?
Casio Edifice,de la Amazon UK -20% cu un voucher de la o revista. Nu poate fi prea rau!
PS: Please move this for me.![]()
Astea sunt ceasurile: http://elpais.com/promociones/reloje...teristicas.pdf
Da, primul ceas mi se pare foarte fain, chiar sunt curios cum arata si celelalte. Le voi lua pe toate si voi pune poze aici, in asa fel poti decide singur daca arata ca in reclama.
Avand in vedere la ce pret sunt oferite, eu zic ca meritaMai ales ca fiecare are cutie + garantie!
Placa de sunet ca sa pot asculta muzica in timp ce ma joc pentru ca aparent pe consolele "next gen" nu poti asculta custom soundtracks![]()
Bookmarks