Gunnar Optiks MLG Phantom
Sa vedem ce efect au![]()
HTC One M8 - olx.ro - 1800RON
Sigilat, garantie 2 ani Orange
Dupa 5 ai de iOS am facut trecere. Nu regret nimic. Marimea telefonului este perfecta pentru mainiile mele.
Watch Case - Amazon UK , 70 Lire.
Destul de ok , imi place ca geamul in sine e de sticla si nu plastic.
Panasonic Viera TX55-AS740. Ips Led 3d smart, wi-fi, webcam, dlna, freeview si freesat, sd card, avchd, reald d 3d, merge cu orice pereche de ochelari de la cinema, 3 usb-uri, inregistrare pvr pe hdd 3.0, majoritatea formatelor video si audio, incluzand mkv, ce sa mai, e mai destept ca mine cu siguranta
LE: la cererea publicului, fotografia Nr.2: Mai e un pic de loc in camera, dar "masuta" de tv trebuie schimbata.
Lenovo A328, cu abonament digi mobil. Oferta a fost de de nerefuzat(120 RON pentru un quadcore 1.3Ghz, 1 GB RAM, liber de retea).
Cumpărate de la un prieten cu 80 de lei. Beats Pro 1st gen.
P.S.: Scuzati oala din fundal dar am făcut poza cum am ajuns în casa.
Stiam dar le-am luat oricum. Ca și calitate audio sunt peste orice am avut pana acum și arata identic cu cele originale. Am pachet complet la ele cu cabluri, cutie și poșetuța aceea. Pe lângă asta mi-a plăcut ca funcționează butonul beats de pe lateralul căștilor.
Nu îmi permit sa dau 700 de lei pe o pereche originala și pur și simplu nu am găsit altceva mai bun. Am văzut tot felul de ciurucuri care erau foarte slabe din punct de vedere al construcției. Astea în schimb sunt foarte ok și la atingere și la calitatea sunetului. Au bass puternic și singura diferență sesizabila ar fi faptul ca scrisul din partea de sus este diferit ca și culoare fata de cele originale. Încă ma gândesc dacă sunt fake sau nu pentru ca am butonul lateral pentru mute de pe casca stânga merge.
Ma, daca omu' a zis ca se-aud ok, acum ce vreti? La 80 de lei nu putea cumpara decat niste jucarii oricum. Si are si buton si posetuta.
Uite ce puteam cumpăra cu 80 de lei.
http://www.altex.ro/casti-dj-hama-93080-negru
Și niște ciurucuri de la Philips și Panasonic câte sunt de firma doar cu numele. Calitatea este tot din China și este sub astea pe care le am.
Departe de mine sa il desconsider pe Marinake pentru alegerea facuta, il felicit pentru achizitie, sa iti mearga cat mai bine si sa le stapanesti sanatos, insa cu un efort de 40 lei in plus fata de ce ti-ai luat, iti luai asa ceva, si chiar cred ca n-ai fi regretat alegerea.
Just in:
Kotobukiya Wonder Woman ARTFX statue 1/6 scale
Kotobukiya Armored Wonder Woman Bishoujo 1/7 scale
Kotobukiya Psylocke Bishoujo 1/7 scale
De pe ebay. Thanks to RobertDinu
Bookmarks