Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 148 of 251 FirstFirst ... 48 98 138 146 147 148 149 150 158 198 248 ... LastLast
Results 2,941 to 2,960 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #2941 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    SI eu dau tot la UBB in Cluj la Informatica si nu mai conteaza media de la BAC, decat daca vrei pondere 2/3 cu nota de la materia la care dai (in cazul meu, informatica). Nu stiu cum e la Drept dar la Informatica am mers si am dat un fel de pre-admitere (concurs, simulare, etc.) iar nota care am luat-o la concursul acela pot sa mi-o aleg ca nota de admitere sau pot sa mai dau inca odata in Iulie. Mi se pare foarte tare, adica ai 2 sanse cum ar veni...

2. #2942 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Ce nu inteleg eu e de ce ai facut liceu de mate info daca ai vrut sa urmezi Dreptul. Am un coleg in clasa paralela la real care vrea sa faca tot Dreptul,trezindu-se in clasa a XII-a ca nu mai vrea sa dea la Informatica.

Legat de 10 in bac...e de dorit. Daca nu mergi la o facultate privata si prinzi loc la buget,adio taxe. Asta ma stradui si eu acum,sa iau undeva peste 9,80 in bac si sa dau la UBB,la Drept. Ce ma descurajeaza oarecum e admiterea. Needless to say,o sa fie o lupta acerba pentru locurile fara taxa.
    Am facut mate info pt ca am vrut sa urmez medicina, si nr de ore de chimie fizica si biologie era la fel ca la profilul de stiinte si am considerat informatica o oportunitate in plus, dar m'am sucit tarziu, pe la sfarsitul clasei a 11a, cand am realizat mizeria din sistemul de nostru de sanatate si a fost prea tarziu sa ma mai mut pt ca erau full toate locurile de la uman. Iar ca sa ma transfer la alt liceu doar pt un an, era pointless.

3. #2943 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am inteles.

4. #2944 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ca ne-au chemat la scoala ca sa stam o ora si apoi sa ne trimita acasa.

5. #2945 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Ca este sambata. What's the bad thing? AM FOST LA SCOALA

6. #2946 SP
    Member TheSpider's Avatar
    pai dc? eu n-am fost

7. #2947 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    La noi profii au zis ca ne dau lucrare din toata materia daca venim

8. #2948 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Ma enerveaza ca am un noroc sa cunosc numai oamenii care sunt de toata cacaoua din romania??? Nu va puteti duce si la altii?? sunt exceptii dar parca eu am cei mai multi oamenii de cacao din Romania!

9. #2949 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cin' se-aseamana se-aduna

Im just kidding, nu ma bate, just couldnt help myself.

ON: ma enerveaza multitudinea de examene partiale care urmeaza, la distanta prea mica intre ele :-s

10. #2950 SP
    Junior Member Luffy123's Avatar
    Ma enerveaza ca nu am Naruto Ultimate Ninja Storm 3 si nu am de unde face rost de bani sa-l cumpar

11. #2951 SP
    Ca in Danemarca EVIL DEAD (2013) nu va fi lansat! Si ceea ce inseamna ca trebuie sa astept pana iese pe dvd! MOFU de tara

12. #2952 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Din curiozitate.. esti la master/facultate acolo?

13. #2953 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    ca la noi Evil Dead apare abia in mai. ffs.

a, și eu. că mâine am teză la română și am frecat menta in vacanță. whoop de doo. iar noapte albă.

14. #2954 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    ca am maine teza la mate, miercuri la engleza si vineri la economie...

15. #2955 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Azi, simulare la romana))

16. #2956 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    1. Pana dupa vacanta de vara NO MORE GAMES W T F ?! Examenele astea.. totusi e de inteles, nu o sa-mi aduca AC 3 o slujba

17. #2957 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Din curiozitate.. esti la master/facultate acolo?
    master/facultate acolo da mi-s

18. #2958 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Merge foarte greu downloadul pe PlayStation 3, iar au stricat astia ceva cu firmware update, incredibil, aproape un mega/minut

19. #2959 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Merge foarte greu downloadul pe PlayStation 3, iar au stricat astia ceva cu firmware update, incredibil, aproape un mega/minut
    La mine merge perfect!

20. #2960 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    prin wireless?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 148 of 251 FirstFirst ... 48 98 138 146 147 148 149 150 158 198 248 ... LastLast