Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 98 of 251 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #1941 SP
    Member Venom911's Avatar
    Ca nu se incalzeste mai repede.

2. #1942 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    ca am pus pe mine desi mananc cat o furnica

3. #1943 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Genul de oameni care isi reinstaleaza de 100 de ori Windows-ul si se plang ca mereu au probleme dar care nu vor sa accepte niste sfaturi de bun simt ca sa nu mai intre in acest cerc vicios crezand ca ei stiu mai bine.

4. #1944 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma enerveaza ca am ajuns sa merg la Starbuck ca sa am acces la net. Romtelecom suge cel mai tare!

5. #1945 SP
    Tu esti de vina ca ai semnat contractul cu ordinarii aia! Chiar nu va pot intelege cum de va puteti abona la ei cand ofera de departe cele mai proaste servicii si mica viteza la internet fata de UPC si RDS.

6. #1946 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu aveam cu cine altcineva, au fost singurii care puteau sa imi puna net fara sa imi umple casa de cabluri. Dar gata, am trimis cerere de incheierea contractului si ii bag in €&@��$$��%#%}

7. #1947 SP
    Member Cata96's Avatar
    Muzica Comerciala de mai nou....

8. #1948 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Crash-urile subite de la Skyrim care au devenit din ce in ce mai frecvente!

9. #1949 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Am jucat 8 ore in continuu Tales of Phantasia . Am salvat mereu. Cand am dat reset ca am murit pt prima data, arata ca nu am salvare!
    :RAGE:!! AAAAH

10. #1950 SP
    Taranii care te "saluta" cu buzz pe messenger.

11. #1951 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Dobitocii din statie care te intreaba ... asteptati troleul sau autobuzul ? NU ... stau in statie fiindca n-am ce face acasa ....

12. #1952 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Dobitocii din statie care te intreaba ... asteptati troleul sau autobuzul ? NU ... stau in statie fiindca n-am ce face acasa ....
    Pai te intreaba ca sa stie in care e cu o persoana mai putin.

13. #1953 SP
    E o posibilitate ... oricum ma enerveaza .

14. #1954 SP
    Ca i-am sunat acum cateva zile pe astia de la Vodafone si au zis ca nicio factura nu a fost emisa pe numarul meu, deci implicit nu aveam ce sa platesc. Azi mi-au restrictionat reteaua din cauza ca nu am platit la timp . Nu pot sa sun/trimit sms/intru pe net FFS! Scumbags!

15. #1955 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ca i-am sunat acum cateva zile pe astia de la Vodafone si au zis ca nicio factura nu a fost emisa pe numarul meu, deci implicit nu aveam ce sa platesc. Azi mi-au restrictionat reteaua din cauza ca nu am platit la timp . Nu pot sa sun/trimit sms/intru pe net FFS! Scumbags!
    Ceva asemanator a patit un amic ... s-a dus pana la urma la un centru vodafone ( parca cel de la Piata Unirii , nu sunt sigur ) si i-au rezolvat problema .

ON:Ma enerveaza o misiune la Just cause 2 ( si da joc pe hard ) . Jesus Christ they're coming from every side .... incontinuu ...

16. #1956 SP
    Member Cata96's Avatar
    Curatenia

17. #1957 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ^Nu ca ar fi cea mai placuta activitate posibila, dar prefer mai degraba sa sacrific cateva ore decat sa traiesc in conditii nepotrivite.

18. #1958 SP
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    ^Nu ca ar fi cea mai placuta activitate posibila, dar prefer mai degraba sa sacrific cateva ore decat sa traiesc in conditii nepotrivite.
    Yeah, but still annoying

19. #1959 SP
    Ca am racit ... in timpul vacantei ...

20. #1960 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    ca sunt racit, mi somn si tre sa plec.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 251 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 ... LastLast