Ca trebuie sa mai stau in Constanta pana Vineri!![]()
Totul tine de anumite intervale in care te culci/te trezesti. Somnul are mai multe faze intre care oscileaza, chestia e sa te trezesti in aia care trebuie (de obicei ar trebui sa stie "singur" cand sa se trezeasca). De exemplu chiar azi mi s-a intamplat sa ma trezesc la 7, foarte fresh, dar pt ca trebuia sa ma trezesc la 8 m-am bagat inapoi la somn si m-am trezit la 8 ca o leguma... Cauta pe net ca sunt multe chestii interesante despre asta si pe mine unul m-au ajutat sa-mi gestionez somnul si timpul mai bine.
Ma enerveaza playerii din CS , care habar nu au pe ce lume se afla , se plimba linistiti cu arma in mana si cand vad pe cineva tine apasat click stanga si dau cu mouseu sus jos stanga dreapta si culmea ca numa headshot prind !![]()
Eu mi-am cumparat sambata o multifunctionala Samsung,a fost destul de scumpa,dar pana acum pare sa functioneze perfect.
^ Mai asteapta putin... ceva ceva tot o sa se intample. Am avut si HP-uri, Brother, Canon... si nu dinastea de 4-500 RON sa zici ca nu aveau ce le trebe prin inauntru. Ba apareau linii albe, ba pagini albe, ba prindea pagina, etc. Asa e cu imprimantele![]()
Cum e posibil asa ceva?
http://www.cotidianul.ro/o-eleva-ame...colora-209265/
Meritam asa ceva pt ca suntem prea înţelegători cu minorităţileSuntem tara in care minorităţile au cele mai multe drepturi, poate prea multe
ma intristeaza astfel de stiri
Problema mea mare e ca maghiarii din Romania sustin sus si tare ca "Ardealul e pamantul lor", ca "Traiasca Ungaria Mare" etc.
Frate, eu am fost in Ungaria, in repetate randuri in interes de serviciu, am cunoscut o gramada de unguri, si sunt niste oameni foarte ok (mai molcomi asa-n exprimare, dar foarte ok).
Si ce m-a uimit e ca habar nu au de "ura" asta dintre romani si maghiari, ii doare fix in cot de maghiarii lor din Transilvania (ba multi habar nu au ce minoritate mare au in Romania), si se poarta cu tine, ca roman, ca si cu un frate.
E trist sa vezi diferentele astea atat de mari intre cum se percep lucrurile in RO, si cum sunt ele de fapt, si da, Dante asta-i vina noastra, ca le dam prea multa importanta.
Bine ca se joacă meciul de vineri fara spectatori, sa vezi ce fraţi eram atunci...Oricum dupa meciul de la Bucureşti o sa primim o amenda si noi, sigur se lasa cu scandări xenofobe si parca vad din nou drapelul maghiar in flăcări (vezi meciul cfr-rapid).
PS sper sa nu ajungem ca sârbii cu albanezii (Kosovo)
Bookmarks