Cred ca e in functie de vechimea masiniicorrect me if i'm wrong
nu prea am inteles mare lucru din conferinta microsoft si nu prea am ce sa scriu, de cod si fifa nu ma pot ocupa
![]()
Tu nu m-ai inteles (ce-i drept, nici eu nu m-am exprimat bine). Ma enerveaza toti care ii iau apararea in sensul ca plang, urla, injura, fac ca toate maimutele de zici ca le-au intrat mamele in puscarie. Ma doare undeva de ce a intrat si daca merita sau nu, individul este oricum o mare pata maro demn de personaje de desene animate, din partea mea poate sa putrezeasca dupa gratii. Sau sa iasa in 2 luni, I couldnt care less. Dar deja vad prieteni buni care se cearta pe tema asta si ajung sa nu-si mai vorbeasca, e cam exagerat si daca ai de gand sa-mi spui ca e ok ce se intampla, mai bine nu mai zici nimic.
Umbla zvonuri cum ca s-ar inchide Radio Guerrilla. My life is ruined, there's no hope in this country!
Altex - Dupa ce am cumparat o copie Sleeping Dogs de la ei care avea Steam key-ul folosit, am fost in magazin si le-am explicat ce si cum, dar nici macar nu s-au mai obosit sa ma contacteze de aprox. o saptamana.
ohoo..ai aproape 1000$..nu mai iei bitcoin ?sau nu-i pastrezi ptr calatoria in jurul lumii?
1000$ ? Am 5000$ pe lângă ăștia, care btw au fost transferați din Bitcoin.
Călătoria in jurul lumii mai are de așteptat puțin. In septembrie am niște treabă in Amsterdam.![]()
Bookmarks