Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 184 of 251 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 ... LastLast
Results 3,661 to 3,680 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #3661 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    @eagle-eye mie imi scria 20 de minute (ba cobora la 19 ba urca iar la 20) si s-a incarcat dupa aprox. 10 minute

2. #3662 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eh, la mine a durat vreo 50 de minute...

3. #3663 SP
    macar poate primesti o maimuta daca ai sa cumperi jocul full ca ai participat la beta
    serios, cica participantii la stress test ar primi o maimuta pet-vanity la lansare..Zenimax deja trolleaza
    On-Topic: TESO, nu ma asteptam deloc sa fie asa prost. O fi beta, dar totusi mai sunt doar 2 luni pana la lansare lansare. Mecanica va fi la fel, povestea aceeasi, grafica/animatiile nu cred ca vor schimba etc.

4. #3664 SP
    Sa-si ia maimuta sa se spele pe cap cu ea. Dupa ce am stat atat in lobby sa ma conectez, joc 10 minute si raman blocat intr-o stanca.

5. #3665 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Faptul ca nu pot sa ma uit la notele mele de pe iPhone Site-ul necesita IE/Chrome.

Insa de pe Chrome (Galaxy S4) pot sa intru...

Ce au avut in gand informaticii de la facultate,f*#k...

6. #3666 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    instaleaza https://itunes.apple.com/us/app/icab...308111628?mt=8 iar dupa schimbi ID-ul de la browser ( IE - WIN , Safari - Mac , Chrome - Win etc )

7. #3667 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Flappy Bird. Deci nu mai suport, peste tot e plin de Fappy Bird asta.

8. #3668 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Toate fufele care dau citate din Coco Chanel si Marilyn Monroe pe facebook, pe lânga asta, oamenii care atunci când merg ei sâmbătă seara la suc, iși pun la status "a little party never killed nobody". Deci pur și simplu mor încet, când văd asemenea specimene.

9. #3669 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    In-App Purchases. Prefer sa platesc integral o suma de X euro, decat dupa fiecare cursa/runda/meci/misiune sa ma lovesc de chestii care trebuie platite.

10. #3670 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Cineva a postat pe Facebook, melodia Foster The People - Pumped up Kicks cu status-ul ''Oldie but goodie'' . Vazand asta, sa creat o stare de ura si nervozitate in mine, de nu ma mai pot gandi numai la cum as sparge fata persoanei respective.
    PS : piesa o stiu si, chiar imi place, dar NU este oldie(ii din 2011 for G's sake), si chiar daca peste 15-20 de ani va ajunge oldie(cu toate ca intr-un 1 maxim 2 va fi uitata total) niciodata nu va fi goldie.
    Si ca sa ma mai calmez :
    WOOO-SAA WOOO-SAA WOOO-SAA

11. #3671 SP
    Piesa aia e chiar foarte buna si le place la un numar imens de oameni, cel putin in anturajul meu gasesc destui care o stiu si o iubesc. De ce n-ar deveni goldie?
    ON: ca dorm cate 12h in ultima vreme si ma trezesc obosit pe la 2AM, ora la care nu gasesc, ca pe vremea studentiei, cu cine sa ies

12. #3672 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum au ajuns unii sa fenteze bazaru'

13. #3673 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Cum au ajuns?

14. #3674 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cum au ajuns unii sa fenteze bazaru'
    e de la cocaina.
    ON: ca trebuie sa merg pana la Altex sa iau un card PSN si afara ploua tare.

15. #3675 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Ma enerveaza faptul ca incompetentii de la Fan Courier imi trimit deja al 3-lea colet la adresa gresita.Eu locuiesc in Tarnaveni si ei trimit in Targu-Mures...fu..........

16. #3676 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Ca ma lupt cu kilogramele de cand sunt mic si acum cand am ajuns insfarsit sa realizez ca trebuie sa fac ceva trebuie sa scap de 48 kg

17. #3677 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Ca nu-mi merge filelist
    Mi-am luat ban sau a picat la toata lumea?

18. #3678 SP
    Junior Member Zetrix's Avatar
    A picat la toata lumea flavi.

19. #3679 SP
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Ca nu-mi merge filelist
    Mi-am luat ban sau a picat la toata lumea?
    Came here to say that.

20. #3680 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Care stie o alternativa buna (nu pirate bay), sa-mi lase si mie un pm

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 184 of 251 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 ... LastLast