@eagle-eye mie imi scria 20 de minute (ba cobora la 19 ba urca iar la 20) si s-a incarcat dupa aprox. 10 minute![]()
@eagle-eye mie imi scria 20 de minute (ba cobora la 19 ba urca iar la 20) si s-a incarcat dupa aprox. 10 minute![]()
macar poate primesti o maimuta daca ai sa cumperi jocul full ca ai participat la beta
serios, cica participantii la stress test ar primi o maimuta pet-vanity la lansare..Zenimax deja trolleaza
On-Topic: TESO, nu ma asteptam deloc sa fie asa prost. O fi beta, dar totusi mai sunt doar 2 luni pana la lansare lansare. Mecanica va fi la fel, povestea aceeasi, grafica/animatiile nu cred ca vor schimba etc.
Sa-si ia maimuta sa se spele pe cap cu ea. Dupa ce am stat atat in lobby sa ma conectez, joc 10 minute si raman blocat intr-o stanca.
Faptul ca nu pot sa ma uit la notele mele de pe iPhoneSite-ul necesita IE/Chrome.
Insa de pe Chrome (Galaxy S4) pot sa intru...
Ce au avut in gand informaticii de la facultate,f*#k...
instaleaza https://itunes.apple.com/us/app/icab...308111628?mt=8 iar dupa schimbi ID-ul de la browser ( IE - WIN , Safari - Mac , Chrome - Win etc )
Toate fufele care dau citate din Coco Chanel si Marilyn Monroe pe facebook, pe lânga asta, oamenii care atunci când merg ei sâmbătă seara la suc, iși pun la status "a little party never killed nobody". Deci pur și simplu mor încet, când văd asemenea specimene.
In-App Purchases. Prefer sa platesc integral o suma de X euro, decat dupa fiecare cursa/runda/meci/misiune sa ma lovesc de chestii care trebuie platite.
Cineva a postat pe Facebook, melodia Foster The People - Pumped up Kicks cu status-ul ''Oldie but goodie'' . Vazand asta, sa creat o stare de ura si nervozitate in mine, de nu ma mai pot gandi numai la cum as sparge fata persoanei respective.![]()
![]()
![]()
![]()
PS : piesa o stiu si, chiar imi place, dar NU este oldie(ii din 2011 for G's sake), si chiar daca peste 15-20 de ani va ajunge oldie(cu toate ca intr-un 1 maxim 2 va fi uitata total) niciodata nu va fi goldie.
Si ca sa ma mai calmez :
WOOO-SAA WOOO-SAA WOOO-SAA
Piesa aia e chiar foarte buna si le place la un numar imens de oameni, cel putin in anturajul meu gasesc destui care o stiu si o iubesc. De ce n-ar deveni goldie?
ON: ca dorm cate 12h in ultima vreme si ma trezesc obosit pe la 2AM, ora la care nu gasesc, ca pe vremea studentiei, cu cine sa ies
Ma enerveaza faptul ca incompetentii de la Fan Courier imi trimit deja al 3-lea colet la adresa gresita.Eu locuiesc in Tarnaveni si ei trimit in Targu-Mures...fu..........![]()
Ca ma lupt cu kilogramele de cand sunt mic si acum cand am ajuns insfarsit sa realizez ca trebuie sa fac ceva trebuie sa scap de 48 kg![]()
![]()
Bookmarks