Ca azi mi-am bulit pedala de bas de la GH.
Ca trebuie sa fac curat in toata casa de unul singur.
Ca mor de foame si mi-e lene sa ma ridic de pe scaun sa-mi fac de mancare.
Ca azi mi-am bulit pedala de bas de la GH.
Ca trebuie sa fac curat in toata casa de unul singur.
Ca mor de foame si mi-e lene sa ma ridic de pe scaun sa-mi fac de mancare.
Ca sa luat curentul inainte sa salvez, asa ca destul de mult progres in Persona 3 sa dus pe apa sambetei .... fi-ti-ar electrica.
...modul �n care apar imaginile pe google. Nu mă enervează...MĂ DISPERĂCe ma enerveaza (acum)
Sunt curios cu ce naiba a �mbunătățin chestia asta modul �n carte găsești o imagine, vizualizezi o imagine...etc. �mi fuge imaginea, �mi fuge cursorul, nu se �ncarcă, dau click și se deschide cu totul altceva, vai de PewIsdfvsZsbdjDjscA_MscAsadsdfScsdcIsffdfI!
Oribil - și nici măcar n-au implementat un sistem prin care să MUȚI pe classic view...
NOTA 2, STAI JOS!
*p.s.
Sunt tare curios dacă vor face așa și cu site-urile. Să le pună grămadă...
---------- Post added 15-08-2010 at 08:24 AM ----------
*later edit*
Este! M-am uitat mai atent și �n josul paginii este un link prin care se popate trece la versiunea DE BAZĂ!
Gata, nu mai sunt nervos![]()
oh yea, much better!Este! M-am uitat mai atent și �n josul paginii este un link prin care se popate trece la versiunea DE BAZĂ!
... ca prietena mea vrea sa slabeasca, desi are greutatea perfecta. Si ma enerveaza, ca nu vreau sa devina subnutrita.![]()
...defapt mă enervează de c�nd am auzit-o pentru prima dată și deja �ncepe să mă dispere. Este vorba despre expresia:Ce ma enerveaza (acum)
Rock your world/I will rock your world
și variații...
ORIBIL!ce-i mizeria asta...
Mai ales c�nd e spusă de o fată.
I will rock your world - ...taci tu din gură!(expresie pleonastică).
Tata,cand isi suge maselele dupa ce mananca,imi vine sa iau o ranga si sa ii sparg dantura...oh wll i can keep dreaming...or maybe noooot ?
Vremea... desi stiam ca la un moment dat tot se va strica, ma enerveaza cumplit!!!
Imi vine sa hibernez pan' la primavara!!!
Bookmarks