Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 140 of 251 FirstFirst ... 40 90 130 138 139 140 141 142 150 190 240 ... LastLast
Results 2,781 to 2,800 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #2781 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Man, nici eu n-am zis sa-i omoare, iubesc cainii, dar nu cred ca in america de exemplu exista asa ceva.Acolo aia au centre in aproape toate statele si cum gasesc animale abandonate, le iau si au grija de ele, apoi le dau la adoptie.Plus ca la aia se da si inchisoare pentru stapanii ce-si abandoneaza sau fac rau animalelor.La noi de ce nu se poate?Pentru ca nu se implica nimeni.

2. #2782 SP
    Member Mariush's Avatar
    total de acord cu tine, iar la partea cu abandonul chiar cred ar fi benefica o astfel de pedeapsa. Am auzit multe exemple de oameni care au luat catei spre crestere (rase cool...) si cand si-au dat seama ca necesita timp, bani, nervi s.a.m.d i-au lasat pe strazi.

Cred ca m-am aprins putin de la partea cu babele care tipa cand vin hingherii si automat mi-a aparut o imagine in cap, cu acesti oameni care ridica animale de pe strazi (sau poate invers?), cat de brutali sunt in multe cazuri...

3. #2783 SP
    Member TheSpider's Avatar
    si eu iubesc animalele. dar de la inceputul anului pana acum in spatele blocului, pe langa cei cativa deja existenti, au aparut 8 pui, mai intai 4 si apoi alti 4. nu stiu de unde, banuiesc ca pe unii i-a lasat cineva acolo (persoana aia ar trebui batuta bine si dat la baietii din parnaie sa-l rezolve). in orice caz acum sunt mici, draguti. dar ma gandesc ca o sa creasca si o sa fie cam nasol. in general n-am probleme cu ei, mi s-a mai intamplat sa ma latre dar de obicei nu se apropie prea mult astia de pe strada, dar na niciodata nu stii ce se poate intampla.

4. #2784 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    si eu iubesc animalele. dar de la inceputul anului pana acum in spatele blocului, pe langa cei cativa deja existenti, au aparut 8 pui, mai intai 4 si apoi alti 4. nu stiu de unde, banuiesc ca pe unii i-a lasat cineva acolo (persoana aia ar trebui batuta bine si dat la baietii din parnaie sa-l rezolve). in orice caz acum sunt mici, draguti. dar ma gandesc ca o sa creasca si o sa fie cam nasol. in general n-am probleme cu ei, mi s-a mai intamplat sa ma latre dar de obicei nu se apropie prea mult astia de pe strada, dar na niciodata nu stii ce se poate intampla.
    Acum depinde si de caine. Au si ei personalitati. Daca ii cunosti si mai treci pe acolo din cand in cand fii sigur ca nu o sa ai probleme cu ei...
    Cainele poate simtii cand iti este frica si de aceea sare sa muste sau probabil a fost batut/maltratat de oameni candva... sau poate sa fie doar spiritul de "gasca" iar in cazul acesta recomand sa stati cat mai departe de ei.

5. #2785 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    In orice caz, ceva trebuie facut. Nu mi se pare normal sa trebuiasca sa ocolesc strazi intregi/parcuri sau sa merg cu 3ji de mii de dispozitive dupa mine anti-caini.

6. #2786 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    mizeria asta cu steagul secuiesc

7. #2787 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Examenul de maine de la M.U.I.E (materiale , utilaje , instalatii , echipamente) . It's sooo boring but at least it has a funny nickname .

8. #2788 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dromoter View Post
    Examenul de maine de la M.U.I.E (materiale , utilaje , instalatii , echipamente) . It's sooo boring but at least it has a funny nickname .
    Ce denumire tare

ON.: Scoala.

9. #2789 SP
    Quote Originally Posted by Dromoter View Post
    Si esti bun la M.U.I.E.? Sau nu le ai? Daca e, copiaza de la o colega care stie... ma gandesc ca invata in fiecare seara.

10. #2790 SP
    \ tudyniuz's Avatar

11. #2791 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Si esti bun la M.U.I.E.? Sau nu le ai? Daca e, copiaza de la o colega care stie... ma gandesc ca invata in fiecare seara.
    Sorta' , am multe colege in grupa mea , deci ma gandesc ca pe medie da destul de bine .

12. #2792 SP
    Prima oara am crezut ca zici ceva de sor-mea

13. #2793 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    OK. OK. Deci,am cazut de acord cu femela sa ne facem cadouri de Valentine's. Bun. Stiind ca e ahtiata dupa bijuterii & stuff,i'am cumparat ceva frumos,ce am stiut ca ii va placea sigur. Bineinteles,si ea e perfect constienta de patima mea pentru gaming si s'a gandit sa imi cumpere un joc nou. ...am primit Aliens Colonial Marines. Aliens f*cking Colonial Marines ! Nu stiu cat de tare s'a vazut,dar cred ca se citea in ochii mei toata tristetea din lume. Jur,as fi facut pe dracu'n patru pentru un Dead Space 3. Si m'as fi multumit cu siguranta daca era alt joc. Sigur,apreciez ca si'a dorit sa observ ca nu o deranjeaza sa imi cumpere ceva scump,but still...Colonial Marines ? Colonial Marines ?!

14. #2794 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    data viitoare sa o inveti sa citeasca recenzii pe net

15. #2795 SP
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    OK. OK. Deci,am cazut de acord cu femela sa ne facem cadouri de Valentine's. Bun. Stiind ca e ahtiata dupa bijuterii & stuff,i'am cumparat ceva frumos,ce am stiut ca ii va placea sigur. Bineinteles,si ea e perfect constienta de patima mea pentru gaming si s'a gandit sa imi cumpere un joc nou. ...am primit Aliens Colonial Marines. Aliens f*cking Colonial Marines ! Nu stiu cat de tare s'a vazut,dar cred ca se citea in ochii mei toata tristetea din lume. Jur,as fi facut pe dracu'n patru pentru un Dead Space 3. Si m'as fi multumit cu siguranta daca era alt joc. Sigur,apreciez ca si'a dorit sa observ ca nu o deranjeaza sa imi cumpere ceva scump,but still...Colonial Marines ? Colonial Marines ?!
    Poate s-a uitat la demo-ul de la E3

16. #2796 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Lagul in Dota 2, uneori merge foarte nasol si nu stiu de la ce e, ori de la routerul meu ori de le serverele lor!!!

17. #2797 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Probabil ca si ea posteaza acelasi lucru pe miresici.ro )))))

18. #2798 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Integrarea functiilor rationale...pur si simplu parca nu imi intra in cap nimic...

19. #2799 SP
    Member TheSpider's Avatar
    harlem shake. oamenii chiar nu mai stiu ce e cu adevarat amuzant si ce e...retardat?

20. #2800 SP
    Profa de fizica. "Cei care luati 5 in examen primiti 4." Yeah, that just happened.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 140 of 251 FirstFirst ... 40 90 130 138 139 140 141 142 150 190 240 ... LastLast