Pe mine ma enerveaza acum, cel mai tare si mai tare, oamenii care put.
pe mine ma enerveaza porcaria de mirrors edge aproape ca mi-am spart controlleru de la ps3 e prea greu si politistii aia trag ca nemancatii chiar si pe easy
Stai linistit, nu esti singurul.
On: Pe mine ma enerveaza ca, de ceva timp ma chinui sa vand 14 jocuri de XBox Classic cu 100 Ron, si nu le vrea nimeni...![]()
pe mine ma mai enerveaza ca am tv lcd cu diagonala de 119 full hd in living si nu prinde bine la rotter si ma scoate de pe servere la multiplayer deci ma joc la o porcarie de tv cu tub...
Acuma ma enerveaza la culme NFS Carbon... Toate bune si frumoasa pana ce ajung la @%#& Darius. Singura masina care e bune, e un amarat de Cayman care mai mult de 270 cu toate la maxim nu prinde. Asa de bine am nimerit pe Canion, intre SLR, Carerra GT si Murcielago.
Muscle car-urile iau curba cum au chef....![]()
Intru in cursa, apare politia, termin cursa si scap de politie, imi ataca teritoriul, intru in cursa, iara politia
, dupa 2-3 restaruri (AI-ul e lipt de drum, eu Z06 cu 270 si trece unu cu un RX8. Am tunat si eu repede RX8-ul, slabe sanse sa ajung la 250), si in sfarsit am castigat, iara imi ataca teritoriul
Enervant ca la cel mai mic viraj, scartie rotile alea de numa. Numa scartiel aud.
Am nevoie de aer rece.![]()
pe mine ma enerveaza un baiat care imi tot da bip-uri si mesaje fara sa-l cunosc, si fara sa-i fi facut ceva (nu inteleg :cat lipsit de ocupatie si disperat trebuie sa fii ca sa stai si ziua si noaptea cu degetul pe telefon, doar pentru a da bip-uri si mesaje). Cu ocazia asta ii fac si numarul cunoscut aici pe forum , poate sunt doritori sa-i "umple frigiderul de carne" , doar,doar se va linisti (cei care doresc sa faca asta folositi numar ascuns, ca nu mai scapati de el)
numarul este : 0748 364 077
Toata povestea este adevarata (daca va uitati in profilul meu ,veti vedea ce varsta am, si la varsta asta nu te tii de glume "nesarate" pe forumuri ) , dar tipul asta chiar e exasperant, dupa cateva zile de bip-uri continuu , te cam saturi...Le multumesc pe aceasta cale celor care il vor face sa renunte la numarul asta de telefon prin staruinta lor de a-l apela continuu.
Multumesc!
Bookmarks