Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 251 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast
Results 821 to 840 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #821 SP
    Member maravela's Avatar
    Pe mine ma enerveaza acum, cel mai tare si mai tare, oamenii care put.

2. #822 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by maravela View Post
    Pe mine ma enerveaza acum, cel mai tare si mai tare, oamenii care put.
    De esenta tare asta lol

3. #823 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Faptul ca de saptamana viitoare, timp de cateva luni, o sa facem scoala dupa-masa.

4. #824 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Faptul ca de saptamana viitoare, timp de cateva luni, o sa facem scoala dupa-masa.
    faptul ca in fiecare zi timp de 2 ani de acum incolo o sa fac scoala dupa-masa

5. #825 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    oamenii care vor sa le faci acelasi truc cu carti de doua ori la rand.

6. #826 SP
    Banned PS3LOVER's Avatar
    pe mine ma enerveaza porcaria de mirrors edge aproape ca mi-am spart controlleru de la ps3 e prea greu si politistii aia trag ca nemancatii chiar si pe easy

7. #827 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by PS3LOVER View Post
    pe mine ma enerveaza porcaria de mirrors edge aproape ca mi-am spart controlleru de la ps3 e prea greu si politistii aia trag ca nemancatii chiar si pe easy
    Jocul nu e o porcarie cu siguranta. E un joc destul de dificil nerecomandat celor care se enerveaza usor.

8. #828 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    mie mi s-a parut usor
    ON: ma enerveaza oamenii care fac glume proaste (@Nijikon)

9. #829 SP
    Quote Originally Posted by PS3LOVER View Post
    e bine de stiut ca nu sunt singurul care da cu controller-ul de podea si cu pumnii in canapea cand se enerveaza la diferite jocuri...

10. #830 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Stai linistit, nu esti singurul.

On: Pe mine ma enerveaza ca, de ceva timp ma chinui sa vand 14 jocuri de XBox Classic cu 100 Ron, si nu le vrea nimeni...

11. #831 SP
    Banned PS3LOVER's Avatar
    pe mine ma mai enerveaza ca am tv lcd cu diagonala de 119 full hd in living si nu prinde bine la rotter si ma scoate de pe servere la multiplayer deci ma joc la o porcarie de tv cu tub...

12. #832 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Acuma ma enerveaza la culme NFS Carbon... Toate bune si frumoasa pana ce ajung la @%#& Darius. Singura masina care e bune, e un amarat de Cayman care mai mult de 270 cu toate la maxim nu prinde. Asa de bine am nimerit pe Canion, intre SLR, Carerra GT si Murcielago.
    Muscle car-urile iau curba cum au chef....
    Intru in cursa, apare politia, termin cursa si scap de politie, imi ataca teritoriul , intru in cursa, iara politia , dupa 2-3 restaruri (AI-ul e lipt de drum, eu Z06 cu 270 si trece unu cu un RX8. Am tunat si eu repede RX8-ul, slabe sanse sa ajung la 250), si in sfarsit am castigat, iara imi ataca teritoriul
    Enervant ca la cel mai mic viraj, scartie rotile alea de numa. Numa scartiel aud.

Am nevoie de aer rece.

13. #833 SP
    Junior Member quarterpunk's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    faptul ca in fiecare zi timp de 2 ani de acum incolo o sa fac scoala dupa-masa
    Faptul ca anul asta invat dupa-masa. De la anul... viata, tata!!! De-abia astept sa scap de programul asta tampit!

14. #834 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by quarterpunk View Post
    Faptul ca anul asta invat dupa-masa. De la anul... viata, tata!!! De-abia astept sa scap de programul asta tampit!
    Esti la Cuza ?

15. #835 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Mi-a luat diriga telefonul mie si unui coleg ca jucam fifa in ora . =(

16. #836 SP
    Junior Member quarterpunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    Esti la Cuza ?
    Da. Vorbim pe PM daca vrei.

17. #837 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oamenii care-mi dau add pe

18. #838 SP
    Member cata1lin's Avatar
    pe mine ma enerveaza un baiat care imi tot da bip-uri si mesaje fara sa-l cunosc, si fara sa-i fi facut ceva (nu inteleg :cat lipsit de ocupatie si disperat trebuie sa fii ca sa stai si ziua si noaptea cu degetul pe telefon, doar pentru a da bip-uri si mesaje). Cu ocazia asta ii fac si numarul cunoscut aici pe forum , poate sunt doritori sa-i "umple frigiderul de carne" , doar,doar se va linisti (cei care doresc sa faca asta folositi numar ascuns, ca nu mai scapati de el)
    numarul este : 0748 364 077
    Toata povestea este adevarata (daca va uitati in profilul meu ,veti vedea ce varsta am, si la varsta asta nu te tii de glume "nesarate" pe forumuri ) , dar tipul asta chiar e exasperant, dupa cateva zile de bip-uri continuu , te cam saturi...Le multumesc pe aceasta cale celor care il vor face sa renunte la numarul asta de telefon prin staruinta lor de a-l apela continuu.
    Multumesc!

19. #839 SP
    ai incercat sa te duci la compania de telefonie?...s-ar putea sa rezolve ei

20. #840 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Nevasta ma cam enerveaza in ultima vreme

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 251 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast