Nici nu stiam ca este eclipsa... dar din pacate ii o conditie mai veche de a mea de care credeam ca am scapat pana recent...
La majoritatea video-urilor mele de pe youtube:
"Acest videoclip cuprinde conţinut de la Sony Music Entertainment, care a blocat difuzarea acestuia �n ţara dvs. "
... crăciunul. e cel mai de căcat din c�te am avut p�nă acum.
singur acasă, fără brad, fără cadouri, fără nimic.
super!
---------- Post added 25-12-2010 at 12:59 PM ----------
să adaug: fără iubită.
Ma enerveaza Microsoft cum sa nu ai suport adecvat de midi ... compatibilitatea cu DirectDraw games fiind deasemenea enervanta... Dar totusi cum sa nu ai suport adecvat pentru MIDI ??? (fiind folositoare si in domeniul muzicii)....
A trebuit sa reinstalez windows la puterea a doua azi.. (XP+7) ca sa ma pot bucura de Brave Soul cum trebuie....
Ma enerveaza cocalarii de la mine din clasa care isi cumpara iPhone si ma freaca pe mine la cap cu intrebari gen "bah qm imi pun muzik pe iphone???"![]()
Faptul ca am de asteptat sa imi vina RDR si skate 3 si mai ales faptul ca mai e o luna pana la lansarea lui DEAD SPACE 2![]()
Salvarea, fiar ei sa fie, cu salvarea langa mine le-o trebuit 15-20 de minute sa vina nu inteleg d c isi mai aleg meseria asta daca nu le pasa, nici nu stiu cum sa le numesc specimenele astea...
Ma enerveaza ca DR 2 Case west nu se poate downloanda,This item isn't available from your current location.
ma enerveaza ca am 5 zile libere, iar consola mi se livreaza la sfarsitul saptamanii viitoare....arghhhhhh
...faptul ca mi s-a corupt HDD-ul extern pe care aveam date importante. Frumos mod de a incepe anul.![]()
Ma enerveaza faptul ca de joi reiau cursurile si mai e putin si vine sesiunea si putin pana la licenta si ma enerveaza![]()
ma enerveaza ca ieri am luat 3 la romana(ca am vb in timpul orei si nici nu citisem o carte) si azi am luat 3 la teza la info...ce poate fi mai frumos?mai ales asa din primele zile de dupa vacanta![]()
ca am stat 45 de minute la cursa cu nascar pe Nurburg la GT5 si cand faceam si eu progrese, la jumatea cursei am intrat in gard.
Bookmarks