Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 182 of 510 FirstFirst ... 82 132 172 180 181 182 183 184 192 232 282 ... LastLast
Results 3,621 to 3,640 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #3621 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu e adevarat.

2. #3622 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu, e adevarat!
    Fixed

3. #3623 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cine a zis că ne batem joc de el?Eu unul îl aştept ca pe un user normal...i-am şi zis să citească ultimele ştiri despre PS4 şi Xbone şi să-şi împărtăşescă impresiile cu noi...

4. #3624 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vine si ne ia din nou cu cat de tare e PC-ul lui fata de PS4 si Xbox One... ma tem ca n-o sa reziste mult. Eu inca mai sper ca n-o sa faca la fel...

5. #3625 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Oamenii nu se schimba, doar anotimpurile, cred ca trebuia lasat asa, nu aruncat in arena cu "gladiatorii" de pe forum Indiferent de ce spun unii, acel user este privit ca un bufon

6. #3626 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Cine a zis că ne batem joc de el?Eu unul îl aştept ca pe un user normal...i-am şi zis să citească ultimele ştiri despre PS4 şi Xbone şi să-şi împărtăşescă impresiile cu noi...
    Tu oricum nu iti permiti sa iti bati joc de el, poate doar sa razi pe ascuns... 14 ani vs 20+ poate chiar 30. Nu ca eu mi-as permite... just sayin', ca fapt divers.

7. #3627 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Eu nici macar nu stiu de ce a fost banat, de ce mi-as bate joc de el...

8. #3628 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lasa ca am vazut destui la 30+ cu un comportament si un limbaj de copii ai strazii. Sa nu mai vorbesc de cati agramati de peste 30 de ani sunt pe forum. Nu comentam de nimeni, dar mi se pare normal ca Fishy sa-l corecteze pe unul de 30+ cand scrie nonsensuri sau agramat.

9. #3629 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Agramaţii forumului sunt aia trecuti de 30? Eu nu am văzut decat unul singur, cei născuţi dupa '90 parca sunt mai bine organizaţi

Fiecare e liber sa facă ce vrea, sa spună ce vrea, doar ca eu asa vad lucrurile, imediat cum omul va reveni cu o părere...
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1369575049630.jpg

10. #3630 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    its a goddam forum ppl ! puteti sa spuneti ce vreti voi..nu trebuie sa ne comportam protocolar si cu glume de inalta societate...fiecare face ce vrea si suporta consecintele actiunilor sale(fie ele regulamentare sau din partea celorlalti useri)

si va rog lasa-ti chestile astea cu "anumite" ,"anumiti"..dati numele..in fond e un forum unde conversam intre noi userii(user nu inseamna OM)..nu ne cunoastem intre noi..nu exista niciun "risc"..suntem doar niste avatare

11. #3631 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

12. #3632 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    "lasati chestiile astea" sau lasa-ti parul mai lung

13. #3633 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Damn... nici nu am observat ca am sarit de 20.000 de posturi. Damn post hunter. Ban the troll master!

14. #3634 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Propun ca mentorica sa fie noul admin al forumului.

15. #3635 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Facem un poll?

16. #3636 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am o problemă cu rahatu' ăsta de youtube. La orice clip, calitatea default e cea mai mică posibilă ( 144p, 240p ). Cum mama naibii fac să-l schimb ? Deja am dat la setări să detecteze HD direct.

17. #3637 SP
    Member Florix09's Avatar
    Lucreaza la limbaj !

18. #3638 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

desi corect e Führer
    Attached Images Attached Images blikf05cmaadj4y-1.jpg

19. #3639 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

20. #3640 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    Lucreaza la limbaj !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.