Ai datele lui de contact in mail . Zeroskillnoob m-a sunat cand nu a dat de mine altfel ... Incearca si tu asta![]()
Ai datele lui de contact in mail . Zeroskillnoob m-a sunat cand nu a dat de mine altfel ... Incearca si tu asta![]()
Nu dau de swedish,nu a mai intrat pe PSN de ieri seara,pe mess nu m-a acceptat inca....
Salutare tuturor , imi cer scuze pentru neplacerile cauzate dar datorita problemelor cu internetul (ClickNet) nu am reusit sa intru in contact cu voi ... As dori daca se poate sa joc meciul cu slabunator astazipentru ca am remediat problema in final si am observat ca acesta inca nu a jucat cu ZeroSkillNoob asa ca daca sunteti de acord as vrea sa joc meciul
.
Multumesc
Am vb cu admin.Daca vrei sa joci, joaca acum si castigatorul dintre voi sa joace imediat cu mine .
Deci te rog sa te grabesti ..Nu vreau sa pierzi meciul din cauza internetului.
Slabunator este online joaca cu el.
---------- Post added 24-08-2010 at 01:15 PM ----------
Din pacate Sin3D nu a raspuns la telefon nici la mess nici pe psn eu unul mi-am jucat meciul cu Slabunator.
Diseara intru de serviciu si nu vreau sa fiu descalificat din cauza asta.
---------- Post added 24-08-2010 at 01:17 PM ----------
PS3
Grupa 2
Slabunator - Zeroskillnoob 1-10
Rezultate PS3
Grupa 1
- dinamovistu2008 0 - 1 wackorine
- neapuiu 6 - 1 swedish
Grupa 2
- Slabunator 1 - 10 Zeroskillnoob
- kkkotto07 2 - 1 cata11(catalin1103)
Etapa urmatoare (deadline: 25.08.10)
Grupa 1
- wackorine - neapuiu
Grupa 2
- Zeroskillnoob - kkkotto07
Pentru cei care se califica in finala am o propunere, vreti sa jucati finala la intalnirea de pe 4 septembrie a ConsoleGames.ro? vom avea macare, bautura, jocuri etc. si castigatorii vor putea alege premiile la intalnire. ar fi frumos sa reusiti sa veniti, sa jucati finala cu o adevarata galerie in spate. mai multe detalii gasiti aici
imi cer scuze dar am fost la masa ... acum asta estebafta in continuare tuturor tocmai acum bagasem discul in consola dar nu mai are rost..
![]()
Bookmarks