Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 LastLast
Results 301 to 320 of 338

Thread: ConsoleGames.ro - Turneu Fifa 10 (PS3 & Xbox360)

1. #301 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    @crisassh tu poti sa ajungi in bucuresti la finala?

2. #302 SP
    Banned mita1984's Avatar
    zero asa slab esti man? pacat.... si eu astept viitorul turneu pe xbox ca sa ma inscriu

3. #303 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Am mai jucat ma ai in lista..cauta si vei gasi

4. #304 SP
    Member BatsBike's Avatar
    nu am vreo veste de la adversarul pentru finala mica ... nu'l vad online pe PSN,yo sunt pana dincolo de midnight ... oricum,am fost surprins ca se joaca pentru locul 3!

5. #305 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    nu am vreo veste de la adversarul pentru finala mica ... nu'l vad online pe PSN,yo sunt pana dincolo de midnight ... oricum,am fost surprins ca se joaca pentru locul 3!
    si ce nu vroiai sa se joace si pentru locul 3?. daca nu reusesti sa dai de el, amanati pana maine, dar il suni (maine, normal)ca sa stabiliti o ora. ok?

6. #306 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pai,cum se zice ca doar locul 1 conteaza&se premiaza ... o sa incerc sa comunicam dar nu promit ... apoi,ce,n'au loc doi pe'o treapta de podium?nu'i bai,nu va fi cu suparare oricare va fi decizia finala daca nu dau de adversar(voi fi prins cu un meci de Liga I) ... poate,seara,dupa 22,23 ...

7. #307 SP
    Junior Member Rob3rt17's Avatar
    Xbox 360 - Finala Mica
    educs 0 - 1 Rob3rt17

Ce noroc am avut cu golul din minutul 90. Am o intrebare, sunt premii pentru locul 3?

8. #308 SP
    Quote Originally Posted by Rob3rt17 View Post
    Xbox 360 - Finala Mica
    educs 0 - 1 Rob3rt17

Ce noroc am avut cu golul din minutul 90. Am o intrebare, sunt premii pentru locul 3?
    nu cred, doar primul loc. e criza

9. #309 SP
    Sorry de intarziere dar eu am fost in delegatie astazi joc cu cea mai mare placere ..

10. #310 SP
    Junior Member neapuiu's Avatar
    PS3:neapuiu- kkkotto07 6-0

11. #311 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Felicitari! Ai fost cu cateva clase mai bun. Felicitari organizatorilor, a fost un turneu reusit! Felicitari participantilor si ne vedem in FIFA 2011!

12. #312 SP
    Acum am ajuns acasa de la lucru si sunt disponibil sa joc finala doar pana la ora 20:00
    Daca cumva nu ma inteleg cu crisassh pana atunci se poate amana pana maine finala?

Doar intreb

13. #313 SP
    ok, o amanati pana maine...

14. #314 SP
    Member mukiki's Avatar
    Felicitari campionului si organizatorilor. Ar fi bine ca toti sa jucam cu aceasi echipa si in campionatul de Fifa 11.
    Fair play

15. #315 SP
    Deci nu am comentat nimic pana acum ...dar Wackorine in min 90 a ales extratime simplu nu Extra time si penalty si imi zice mie ca in regulament e doar Extra time...eu nu mai rejoc meciul intai sa citeasca si dupaia sa joace in turneu.
    In caz de egalitate la sfarsitul celor 90 de minute jucatorii vor alege extra time, iar daca scorul va fi egal si la sfarsitul celor 30 de minute, meciul se va decide la penalti.
    Cum sa joci la penalty daca alegi doar Extra Time???
    Mai esti si ciufut pe chatu de pe PSN
    Nu comenta ca am poza la chat... Ai spus ca alegi doar Extra Time simplu ca asa e in Regulament.

16. #316 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pai,nu asta scrie la regulament ... ?!extra time ... nu s'a specificat extra time&penalties ... puteam rejuca dar ... te'ai grabit sa comentezi!
    be happy cu al tau loc 3 cu care te laudai befoere&de care erai sigur ... mi'e indiferent!

17. #317 SP
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    pai,nu asta scrie la regulament ... ?!extra time ... nu s'a specificat extra time&penalties ... puteam rejuca dar ... te'ai grabit sa comentezi!
    be happy cu al tau loc 3 ... mi'e indiferent!
    Fereasca-ma Dumnezeu .Ma faci sa devin nesimtit.Pai cum vrei tu sa joci penalty doar cu Extra Time,e chiar asa de greu de dedus.Mi-ai facut 1000 de nervi cu comentariile tale in care imi spui mie sa citesc Reculament.
    Cum sa rejoc dupa ce stau 20 de minute sa termin un meci care din cauza ca nu ai citit tu Regulamentu este NUL.

18. #318 SP
    Ok baieti, shake your hands and go on

Se pare ca avem si un campion pe Xbox360

Xbox360
    Daniel 2 - 0 crisassh

Tin sa felicit organizatorii pentru acest turneu si pe toti adversarii cu care am jucat pentru Fair Play'ul de care au dat dovada (unii dintre ei)

Peace!

19. #319 SP
    Member BatsBike's Avatar
    am verificat ... so,ridic mana&recunosc:vina mea!am incurcat ... cedez adversarului meciul(jucat peste deadline,oricum)!poate nici exprimarea din regulament n'a fost prea clara ... in fine ...
    limbajul lui,insa,a fost mai"ciufut" ... no comment!

20. #320 SP
    @wackorine si @ZeroSkillNoob in regulament scrie clar ca meciul, in caz de egalitate, merge in prelungiri (extra time) si daca scorul este tot egal, meciul se va decide la penalti. ce e asa de greu de inteles. oricum, intr-un meci de eliminare unde trebuie sa castige cineva si altul sa piarda, nu e logic ca se vor juca si penlati . hai sa fim seriosi. @ZeroSkillNoob are dreptate. aveti doua posibilitati in momentul acesta: rejucati meciul sau @wackorine pierde cu 3-0 la masa verde pentru nerespectarea regulamentului si hai sa fim seriosi @wackorine daca citeai tot regulamentul si il intelegeai nu mai erai atat de confuz, imi pare rau, dar nu ai dreptate in acest caz. va rog sa ma anuntati pana maine daca sunteti amandoi sa rejucati meciul, in caz contrar @ZeroSkillNoob castiga cu 3-0.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 LastLast