@crisassh tu poti sa ajungi in bucuresti la finala?![]()
nu am vreo veste de la adversarul pentru finala mica ... nu'l vad online pe PSN,yo sunt pana dincolo de midnight ... oricum,am fost surprins ca se joaca pentru locul 3!
pai,cum se zice ca doar locul 1 conteaza&se premiaza ... o sa incerc sa comunicam dar nu promit ... apoi,ce,n'au loc doi pe'o treapta de podium?nu'i bai,nu va fi cu suparare oricare va fi decizia finala daca nu dau de adversar(voi fi prins cu un meci de Liga I) ... poate,seara,dupa 22,23 ...
Xbox 360 - Finala Mica
educs 0 - 1 Rob3rt17
Ce noroc am avut cu golul din minutul 90. Am o intrebare, sunt premii pentru locul 3?
Felicitari! Ai fost cu cateva clase mai bun. Felicitari organizatorilor, a fost un turneu reusit! Felicitari participantilor si ne vedem in FIFA 2011!
Acum am ajuns acasa de la lucru si sunt disponibil sa joc finala doar pana la ora 20:00![]()
Daca cumva nu ma inteleg cu crisassh pana atunci se poate amana pana maine finala?
Doar intreb![]()
Felicitari campionului si organizatorilor. Ar fi bine ca toti sa jucam cu aceasi echipa si in campionatul de Fifa 11.
Fair play
Deci nu am comentat nimic pana acum ...dar Wackorine in min 90 a ales extratime simplu nu Extra time si penalty si imi zice mie ca in regulament e doar Extra time...eu nu mai rejoc meciul intai sa citeasca si dupaia sa joace in turneu.
In caz de egalitate la sfarsitul celor 90 de minute jucatorii vor alege extra time, iar daca scorul va fi egal si la sfarsitul celor 30 de minute, meciul se va decide la penalti.
Cum sa joci la penalty daca alegi doar Extra Time???
Mai esti si ciufut pe chatu de pe PSN
Nu comenta ca am poza la chat... Ai spus ca alegi doar Extra Time simplu ca asa e in Regulament.
pai,nu asta scrie la regulament ... ?!extra time ... nu s'a specificat extra time&penalties ... puteam rejuca dar ... te'ai grabit sa comentezi!
be happy cu al tau loc 3 cu care te laudai befoere&de care erai sigur ... mi'e indiferent!
Fereasca-ma Dumnezeu .Ma faci sa devin nesimtit.Pai cum vrei tu sa joci penalty doar cu Extra Time,e chiar asa de greu de dedus.Mi-ai facut 1000 de nervi cu comentariile tale in care imi spui mie sa citesc Reculament.
Cum sa rejoc dupa ce stau 20 de minute sa termin un meci care din cauza ca nu ai citit tu Regulamentu este NUL.
Ok baieti, shake your hands and go on![]()
Se pare ca avem si un campion pe Xbox360![]()
Xbox360
Daniel 2 - 0 crisassh
Tin sa felicit organizatorii pentru acest turneu si pe toti adversarii cu care am jucat pentru Fair Play'ul de care au dat dovada (unii dintre ei)
Peace!
am verificat ... so,ridic mana&recunosc:vina mea!am incurcat ... cedez adversarului meciul(jucat peste deadline,oricum)!poate nici exprimarea din regulament n'a fost prea clara ... in fine ...
limbajul lui,insa,a fost mai"ciufut" ... no comment!
@wackorine si @ZeroSkillNoob in regulament scrie clar ca meciul, in caz de egalitate, merge in prelungiri (extra time) si daca scorul este tot egal, meciul se va decide la penalti. ce e asa de greu de inteles. oricum, intr-un meci de eliminare unde trebuie sa castige cineva si altul sa piarda, nu e logic ca se vor juca si penlati. hai sa fim seriosi. @ZeroSkillNoob are dreptate. aveti doua posibilitati in momentul acesta: rejucati meciul sau @wackorine pierde cu 3-0 la masa verde pentru nerespectarea regulamentului si hai sa fim seriosi @wackorine daca citeai tot regulamentul si il intelegeai nu mai erai atat de confuz, imi pare rau, dar nu ai dreptate in acest caz. va rog sa ma anuntati pana maine daca sunteti amandoi sa rejucati meciul, in caz contrar @ZeroSkillNoob castiga cu 3-0.
Bookmarks