Acum asta e ... nu m-am gandit ca raspundeti asa de repede, ramane sa ne vedem la un turneu de FIFA 11
sper sa nu imi faca net-ul probleme si atunci
![]()
Citind ultimele pagini am o mica nelamurire![]()
Finalele se joaca neaparat pe 4 Septembrie la intalnirea CG? Daca da o sa fie cam greu pentru mine pentru ca sunt din Sibiu![]()
mda,aventura s'a incheiat ... repet:mie chiar mi'a placut sa controlez wolfsburg... organizarea turneului,buna!va salut ... pana la eventualul turneu de fifa 11
![]()
Zeroskillnoob - kkkotto07 1-2
Frumos sa ti de minge la sfarsitul meciului dovada de Fair Play.
Origum gg si gl.
Am tinut de minge? Cred ca este un compliment. Daca trageam in tribuna, faultam, etc era cum ai zis. Nevermind, bafta si tie!
De asta as vrea in FIFA sa implementeze si modul spectator, ar fi extraordinar sau chiar o statistica a meciurilor pe http://www.easportsfootball.co.uk/.
Stai linistit nu am zis in nume de rau.Sucese sper sa castigi ..daca nu...ai de-a face cu mine
App la 2011 o sa ma antrenez de 2 ori mai mult.Si sper sa castig.Aici problema a fost cu meciurile eliminatorii.
Dar oricum nu aveam timp de tur retur.
Multumesc adminilor pentru ca au organizat foarte bine turneulsi totodata adversarilor mei ,la cat mai multe goluri in finala.
Va pupa Noobul
Ma multumesc si cu locul 3.Sorry wackorine dar iti stiu stilul de joc,nu vreau sa dau lipsa de disrespect fata de tine.
Rezultate
PS3
Grupa 1
- wackorine 2 - 5 neapuiu
Grupa 2
- Zeroskillnoob 1 - 2 kkkotto07
Xbox 360
- crisash 6 - 1 educs
- Rob3rt17 1 - 3 Daniel
Finala Mare (se va juca pe 28.08.10)
- PS3: neapuiu- kkkotto07
- Xbox360: crisash - Daniel
Finala Mica(se va juca pe 27.08.10)
- PS3: wackorine - Zeroskillnoob
- xbox360: educs - Rob3rt17
waw!,am ajuns in finala ... ?!wrong,man ... mi'ar fi placut dar'neapuiu'a fost mai bun ... so,nu yo trebuie sa fiu in finala ...
@zeroskillnoob ... talking about ... what?&unde ne'am mai intalnit ...?
Bookmarks