ce greu mai mor inamici![]()
mie mi se pare doar un alt shooter...nu vad nimic special nici la grafica, nici la gameplay...
[url]
Well... mie mi se pare chiar super OK. Am ceva asteptari de la el, in special pe partea de gameplay si grafica. Recunosc ca e usor ciudat ce prezinta in trailer, cred ca a tras 3 rachete si a pus 2 C4 pe creatura aia pana a doborat-o.
[url][url]
La 4:25 si mereu cand filmeaza TV-ul, jocul sacadeazaIn rest totul merge foarte fluen.
Au anuntat la E3 ca Crysis 2 va putea fi jucat si 2D si 3D, ca sa il joci 3D iti trebuie neaparat un monitor sau TV 3D, sau un monitor care suporta 120Hz ? pe langa asta se poate folosi ochelari simpli Red-cyan sau trebuie ceva mai special ? Nu ma criticati prea rau sunt noob , be nice please !
E3 2010: Crysis 2 Preview
Crytek has been kind enough to announce support for the three current forms of 3D tech, and my demo used passive polarized glasses similar to those used for 3D screenings of last year's Avatar.
E3 2010: Crysis 2 Previews
Several gaming websites got to see hands-off behind-closed-doors demonstrations of Crysis 2 at E3 2010 while sites such as IGN were privileged to get some hands-on gameplay time with the Alpha build of the game, and the 3D mode as well.
Nu vreau sa par hater, dar unde e mega grafica aia care o sa spulbere concurenta pe console? Pe PC am vazut ca poti sa-i dai ca nesatulu pana nu te mai tin cele 2-3 placi video infipte in unitate (demoul cu black dude chel care vorbea despre razboi), dar la console?...
In ceea ce priveste inamicii in care trebuie sa tragi mult si bine pana pica, asta e boala veche la Crysis.
Grafica pe console nu va mai evolua foarte mult. Sigur ca Killzone 3 va arata mai bine decat Killzone 2 si asa mai departe, dar diferenta nu va fi ceva extraordinar. De acum incolo vom vedea doar diferente minore, oricum este extraordinar ce s-a reusit pe configuratii care acum intr-un PC sunt considerate sub minim ( ma refer in special la placile video).
Promisiunile lor sunt doar marketing facut sa atraga clientii, probabil ca in US va prinde si vor avea un mega succes, probabil. Eu oricum il cumpar, primul chiar mi s-a parut un FPS bun.
Nici nu am pretentii sa arate mai bine, sa fie ca cea din Uncharted 2 si toata lumea va fi multumita.
Corect, insa chestiile alea s-au reusit pentru ca nu trebuie sa te gandesti la 10000 de placi video si sisteme de operare diferite, nu mai vorbesc de procesoare, memorie, etc.
Pe consola e simplu - ai o configuratie hardware care nu se schimba si o duci la max, n-ai setari de detalii, stii ca ai x ram, x memorie video, etc. si tragi de alea la max.
Crysis 2...nu stiu, nu cred ca o sa fie asa bun ca si primul, trebuiau sa mearga tot pe spatii deschise, jungla, de astea. Si ma astept ca pe console sa arate cam slab, sa nu zic oribil, o sa fie texturi mici, etc. Pe PC o sa se vada probabil fain, insa o sa ai nevoie de PC foarte puternic. Nu e bine, oricum ai lua-o.
Stiu asta, dar tot un GPU vechi ramane. Sa zicem ca poti scoate de 2 ori mai multa performanta, tot nu poti duce un 7900GT ( parca asta era un RSX) la nivelul unei placi video actuale, exista niste limitari.
Ziceau ca o sa fie destul de open-world si asta, in sensul ca vei putea explora majoritatea cladirilor si asa mai departe, ramane de vazut ce o sa iasa.
La partea cu cerintele... nu cred ca o sa ceara mult mai mult decat Crysis, ma indoiesc ca o sa fie o evolutie spectaculoasa, chiar si pe PC.
Tot timpul e loc de grafica si mai buna pe PC, e destul sa zica developerii ca au triplat numarul de poligoane si se vor uda toti care posteaza filme cu sistemul lor nou pe youtube lol Asta indiferent daca de la un anumit nivel incolo nu-ti mai dai seama de numarul de poligoane si nici de numarul de frame-uri pe secunda. Trebuie sa cumpere cineva si kiturile alea de cate doua placi video![]()
Cica ar fi screenshot-uri reale de pe XBOX360. N-arata rau, dar nici nu se compara cu screen-urile foarte faine pe care le-am vazut pana acum, texturi cam sterse, iluminare slaba... E exact ceea ce m-am asteptat sa fie pe XBOX 360. Probabil ca pe PS3 va fi chiar si mai slab (GPU mai slab).
Bookmarks