Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 28 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 543

Thread: Crysis 2

1. #101 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Crytek se mandrea acum ceva timp ca va scoate 2 versiuni aproape identice ( PS3 si X360), existand doar diferente minore ( X360 se descurca mai bine in anumite situatii, iar PS3ul in altele). Cautand pe Net am gasit si o stire interesanta pe Destructoid, conform careia la un moment dat versiunea de PS3 arata ceva mai bine. Probabil ca va folosi destul de mult si CELL-ul, nu numai placa video. Oricum mai avem putin ( cateva luni) si aflam care arata mai bine sau daca-si merita banii.

2. #102 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

3. #103 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    LOL. Si ce-ai vrea sa zica ? Jocul nostru e mai naspa ca si ala al concurentei ?
    Si chiar daca ar fi "more pleasing", oare cati la suta din gameri o sa-l joace in 3D ?

4. #104 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    LOL. Si ce-ai vrea sa zica ? Jocul nostru e mai naspa ca si ala al concurentei ?
    Si chiar daca ar fi "more pleasing", oare cati la suta din gameri o sa-l joace in 3D ?
    cati o sa isi permita un TV 3D . Si da e destul de normal ce a spus RaverX : doar nu o sa laude killzone 3 si o sa spuna ca e mai bun decat a lor . Da din cate am observat cei de la Crytek isi lauda creatia de fiecare data cand au ocazia si mai spun ca jocul lor e de n ori mai bun decat X (reminds me of a guy from Lionhead Studios ) . Eu astept sa vad totusi jocu in actiune si abea apoi o sa imi dau cu parerea . Fapte nu vorbe ! [-x

5. #105 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Cervat Yerli a declarat ca AI-ul din jocul Crysis 2 este cel mai soficticat din istorie:

Crytek has claimed that the enemy AI in Crysis 2 is the most sophisticated in video game history.
    Speaking exclusively to CVG, Crytek boss Cervat Yerli said the title boasted "thinking, fair" foes - which is good news for those who want their enemies smart, but not Skynet smart.
    Mai multe puteti citi aici: "Crysis 2 has 'best AI in gaming history' - Crytek"

6. #106 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by Tom Hopkins
    Crytek has claimed that it's NewYork-based FPS sequel Crysis 2 will bring an unbeatable new visual quality to the PS3
    The console has been spolit in recent months with Killzone 2, Uncharted 2 and God of War III each setting new graphical standards. However, lead Playstation 3 programmer Michael Gl�ck is confident that Crysis 2 will exceed anything that has gone before.
    "With each generation of game titles on PS3, usually every 2 years, the games improve significantly in its quality, mostly showing off in graphics," Gl�ck told Play Magazine. "I think with Crysis 2 you will see the quality bar being set at a very high level that games will struggle to excel. We’re aiming to set a whole new benchmark with that game for all PS3 games."
    “With Crysis 2 you will see the quality bar set at a high level that games will struggle to exceed”

The Crytek dev doesn't think that there will be much room for improvement in future games either. "Still with an AAA title shipped on PS3, you get the chance to improve further, so the next game developed with CryEngine 3 after Crysis 2 on PS3 will not be worse and rather be more polished and have higher quality in all areas. However, it is unlikely to see a major improvement in graphics as we try to not cut any graphical feature and rather optimize it until it becomes feasible. So I expect more density of game elements, physic effect, more interaction, but the major graphics quality will not be significantly improved."
    The original Crysis was a PC powerhouse which looked so great that gamers willingly upgraded PCs and graphics cards just to play it. Check out the recent Crysis 2 screens to see what you think, and look out for our preview on the game soon...
    source:Crysis 2 PS3 Will Hit Graphical Ceiling | NowGamer

hmm...

7. #107 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Tare curios is depre ce grafica unbeatable vorbesc astia, din trailere si screenuri nu mi se pare sa fie peste killzone 2 cu nimic.

8. #108 SP
    Banned cryyo's Avatar
    din trailere si screenuri nu mi se pare sa fie peste killzone 2 cu nimic.
    Eu nu cred in 'grafici' de dat pe spate in jocuri multiplatform care vin si pe console.
    Mda...ceva low res, fara AA la 20 fps...

9. #109 SP
    Banned nurv's Avatar
    Am vazut pe EuroGamer / DigitalFoundry o analiza a pre Alpha Killzone 3. Sorry, dar jocul ala arata peste acest Crysis 2, judecand desigur dupa niste poze / filmulete.

PlayStation 3D: Performance Analysis - Page 1 | DigitalFoundry | Eurogamer.net

Hm... mai e cineva de acord cu mine?

10. #110 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by pustiulica View Post
    Am vazut pe EuroGamer / DigitalFoundry o analiza a pre Alpha Killzone 3. Sorry, dar jocul ala arata peste acest Crysis 2, judecand desigur dupa niste poze / filmulete.

PlayStation 3D: Performance Analysis - Page 1 | DigitalFoundry | Eurogamer.net

Hm... mai e cineva de acord cu mine?
    Bine zici....screenshoturile si filmuletele nu prea-s relevante. Imi amintesc ca prin 2001-2002 circulau o gramada de screenshot-uri din Unreal 2. Mi se pareau pur si simplu incredibile, aratau superb. Apoi a aparut jocul - arata bine, dar era mult, MULT mai slab ca si ce vazusem in screenshoturi. Povestea s-a repetat cu Doom3. De atunci nu mai analizez jocul dupa screenshot-uri. Filmele iar te pot insela, fiind rezolutie mica - mascheaza texturile naspa, etc.

Sa vedem cand apar ambele si comparam atunci, oricum diferenta mare n-are cum sa fie, ambele sunt puternic limitate de hardware-ul din consolele actuale, sincer nu cred ca o sa vedem ceva cu grafica mult mai buna ca si uncharted/killzone/gears of war/halo 3...

11. #111 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Bine zici....screenshoturile si filmuletele nu prea-s relevante. Imi amintesc ca prin 2001-2002 circulau o gramada de screenshot-uri din Unreal 2. Mi se pareau pur si simplu incredibile, aratau superb. Apoi a aparut jocul - arata bine, dar era mult, MULT mai slab ca si ce vazusem in screenshoturi. Povestea s-a repetat cu Doom3. De atunci nu mai analizez jocul dupa screenshot-uri. Filmele iar te pot insela, fiind rezolutie mica - mascheaza texturile naspa, etc.

Sa vedem cand apar ambele si comparam atunci, oricum diferenta mare n-are cum sa fie, ambele sunt puternic limitate de hardware-ul din consolele actuale, sincer nu cred ca o sa vedem ceva cu grafica mult mai buna ca si uncharted/killzone/gears of war/halo 3...
    Lasa, desi HW-ul actualelor console nu mai este de actualitate, n-ai cum sa treci cu vederea ce s-a realizat prin Uncharted 2 si Killzone 2. Nu o sa vedem explozii grafice peste ele INSA ma tine un pariu ca o sa vedem cu siguranta efecte de fizica impresionante, AI mai bun, interactivitate. Spun asta judecand dupa ce am vazut la Killzone 3, valurile alea beton, insula aia inghetata, m-au facut sa spun WOW dom'le, frumos!.

U2 si K2 au avut si un gameplay strong, ceea ce a lipsit la Crysis crap. Stii cam care sunt originile acestui Crysis nu? Monsieurii de la CryTek au fost facatori de tech demo-uri ptr nVidia si ATI. La un moment dat s-au minunat cat de buni sunt [engine-ul de Far Cry] si au zis ioi domne' noi potem face jocuri potiernice Si asa s-au nascut joculetele dumnealor

Nu am avut un PC suficient de potiernic sa rulez acest Crysis cand a ejit dar' in lipsa graficii frumoase si fizicii chiar bune, n-a avut nimic ) Ba da, niste gaini La un moment dat trajeai cu gaini Probabil erau brobleme cauzate de cracii rai scrisi.

Ce mai, asteptam Crysis 2 desi sincer sa fiu cu tine mai tare transpir cu gandu la Killzone 3 si Motorstorm Apocalypse. Hai sa-ti mai zic una din batrani: n-are cum sa arate Crysis 2 peste Killzone 2 / Uncharted 2? De ce? simplu de tot: baietii de la Crytek n-au nici pe departe experienta lui Naughty Dog / Guerilla - care si-au muncit de cativa ani fundurile sa puna la ham PS3-le. Apoi vine Crytek cu zero experienta pe platforma Sony si ii cearta cum ca jocul lor arata cel mai bine. Rusine mare, cum sa fie adevarat asa ceva, ranit orgoliu la Guerilla si Cainii Rai.

12. #112 SP
    Asta e un fenomen care l-am vazut prin mai multe parti. " Crysis a fost praf la gameplay" se traduce prin " am PC slab si n-am putut sa-l joc decat pe very low la 3 fps". Nu spun ca a fost cel mai bun joc ever, dar a avut Nanosuit-ul ( ma refer la abilitatile lui) si secvente destul de interesante, mai ales din cauza posibilitatilor tactice.

Uite Crysis ( primul) cu setarile la maxim:

Uite Killzone 2:

Crytek vrea sa stabileasca standardele in materie de grafica, asa cum au facut-o cu Far Cry si Crysis, cu versiunea de PC! Nu cu versiunea de console. Iar din punct de vedere tehnic, Crysis este inca peste Killzone 2, din punct de vedere artistic situatia este alta. Per total cele 2 se afla la un nivel destul de apropiat.

13. #113 SP
    Banned nurv's Avatar
    Hm... despre partea cu impresia artistica, joacele in cauza au o cromatica diferita. Crysis e mai colorat, poate prea colorat, nu e iarba in natura asa verde ca in crysis Killzone 2 e mai real, mai gri. Ai senzatia de camp de lupta, de oras in ruine, simti in gura praful, simti in nas mirorosul ala greu, te introduce in atmosfera mult mai bine ca si acest Crysis.

Despre partea tehnica, habar n-am asupra detaliilor tehnice din spatele joculetelor, cum am putea judeca aceste aspecte? Cum am putea judeca tehnologiile din spate, nestiind ce se ascunde sub imaginea de pe display? Pe ce te bazezi cand zici ca Crysis 2 este superior tehnologic?

LE: Caut pe net niste documentatii in acest sens chiar acum, m-ai facut curios.

PS Mi sa pare foarte fain asa, comparam al mai bun joc de PC care costa o caleasca de bani cu un joc care ruleaza pe "hardware-ul atat de depasit al PS3 ))))) " Tare nu? Revin cu ce am gasit.

LE: Am rulat Crysis pe un 3870x2, a costat o caruta de bani troaca aia de placa care mi-a facut numa nervi. De fapt am incercat sa il rulez, cu sliderii trasi in dreapta, in directx10 si aveam cu nush cat antialiasing, 1 fps, nu 3 Da, a mers pe low mediu la 20-25.

Reveniiiiiiiiiiit Ni aci, ce zic tovarasii astia, au pus si poza:

KillZone 2 Vs Crysis: Screenshot And Graphics Comparison

Cu ce-i mai bun Crysis? Care is lucrurile alea cu care e peste "partea tehnica" din K2? Sau din Uncharted 2? [True, sunt fan K2 si U2 ]

14. #114 SP
    Hm... despre partea cu impresia artistica, joacele in cauza au o cromatica diferita. Crysis e mai colorat, poate prea colorat, nu e iarba in natura asa verde ca in crysis Killzone 2 e mai real, mai gri. Ai senzatia de camp de lupta, de oras in ruine, simti in gura praful, simti in nas mirorosul ala greu, te introduce in atmosfera mult mai bine ca si acest Crysis.
    Ai vazut vreodata un peisaj din jungla?! Crysis asta se vrea, nu un FPS in care te lupti printre blocuri.

Despre partea tehnica, habar n-am asupra detaliilor tehnice din spatele joculetelor, cum am putea judeca aceste aspecte? Cum am putea judeca tehnologiile din spate, nestiind ce se ascunde sub imaginea de pe display? Pe ce te bazezi cand zici ca Crysis 2 este superior tehnologic?
    Crysis 2 foloseste CE3, dar si efectele DX11. Daca istoria se repeta, Crytek va face un nou joc excelent din acest punct de vedere.

PS Mi sa pare foarte fain asa, comparam al mai bun joc de PC care costa o caleasca de bani cu un joc care ruleaza pe "hardware-ul atat de depasit al PS3 ))))) " Tare nu? Revin cu ce am gasit
    Ce conteaza pretul cand compari ceva. Sa inteleg ca intr-o comparatie Dacia Vs. BMW, alegi Dacia pentru simplul fapt ca e mai ieftina si face cam acelasi lucru, chiar daca mai incet si mai lipsit de confort? ( comparatia e usor exagerata, diferenta dintre cele 2 nu e uriasa - ma refer la jocuri, nu la masini).

LE: Am rulat Crysis pe un 3870x2, a costat o caruta de bani troaca aia de placa care mi-a facut numa nervi. De fapt am incercat sa il rulez, cu sliderii trasi in dreapta, in directx10 si aveam cu nush cat antialiasing, 1 fps, nu 3 Da, a mers pe low mediu la 20-25.
    Aici ai dreptate, la lansare ( chiar si ceva timp dupa) Crysis a fost imposibil de rulat fluent cu totul la maxim. Au trecut aproape 3 ani totusi, nu cred ca vei avea probleme cu placile video din ziua de azi.

Cu ce-i mai bun Crysis? Care is lucrurile alea cu care e peste "partea tehnica" din K2? Sau din Uncharted 2? [True, sunt fan K2 si U2 ]
    Nu-mi dau seama daca acele poze sunt cu totul la maxim, dar stiu sigur ca prima poza din KZ2 e data de Sony, nu este extrasa dintr-o secventa de gameplay. Si mie mi-au placut foarte mult Uncharted 2 si Killzone 2.

15. #115 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Asta e un fenomen care l-am vazut prin mai multe parti. " Crysis a fost praf la gameplay" se traduce prin " am PC slab si n-am putut sa-l joc decat pe very low la 3 fps". Nu spun ca a fost cel mai bun joc ever, dar a avut Nanosuit-ul ( ma refer la abilitatile lui) si secvente destul de interesante, mai ales din cauza posibilitatilor tactice.

Uite Crysis ( primul) cu setarile la maxim:

YouTube - Crysis Very High 8xAA 1920x1080 - XFX ATI 5850 1gb

Uite Killzone 2:

YouTube - Killzone 2 Online Gameplay Footage [HD]

Crytek vrea sa stabileasca standardele in materie de grafica, asa cum au facut-o cu Far Cry si Crysis, cu versiunea de PC! Nu cu versiunea de console. Iar din punct de vedere tehnic, Crysis este inca peste Killzone 2, din punct de vedere artistic situatia este alta. Per total cele 2 se afla la un nivel destul de apropiat.
    Crysis a fost un joc extrem de prost optimizat...ptr PC..

16. #116 SP
    Member vTGS's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Crysis a fost un joc extrem de prost optimizat...ptr PC..
    Crysis era optimizat ca orice alt joc de pe PC, adica nu au stat prea mult timp sa faca asa ceva. Pentru jocuri bine optimizate uitate la console, jocuri gen Uncharted 2,Killzone2,God of War 3 etc. care au acelasi hardware deci le permite producatorilor sa exploateze acest lucru de ex: MSAA de la PS3 prezent in The Saboteur s.a, pana fac ei optimizarile la PC pentru fiecare combinatie de procesor+placa video(AMD, Intel, Ati, Nvidia) o sa ia o vesnicie...practic nu are rost.Eu nu spun ca Crysis a fost un joc prost optimizat pentru ca mie imi mergea pe High 2xAA si 1280x1024 cu un c2d de 2,2ghz, 2gb DDR2 si un Ati HD3850 de 512mb cu 25-30 fps mie mi-a fost de ajuns.

17. #117 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Hai ca parca vad ca ajungem din nou la celebrul PC vs. Consola. Din contra, eu am vazut Crysis ca si un joc destul de bine optimizat, pt. festivalul vizual pe care il putea reda. Acum 2 ani, pe un q6600, 2 gb ram si o placa video 8800 gtx am putut rula jocul decent intr-o rezolutie de 1600 cu detalii pe mediu (unele pe high), in conditiile in care nici un alt joc cu setarile pe "high" nu oferea un detaliu vizual peste Crysis.

18. #118 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Chiar conteaza ce grafica are? Adica da, e un mare plus, dar un joc pentru a fi bun nu trebuie sa-ti sparga PC-ul. Ceea ce mi-a placut la Crysis foarte mult a fost gameplay-ul si chiar si povestea... fata de Killzone unde nu am fost asa surprins. Dar ambele sunt jocuri bune si se le compari e ca si cum ai compara mere cu pere.

19. #119 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da si normal ca conteaza si grafica, mie unu pe langa un gameplay bun imi place sa stau si sa savurez o grafica buna, sa pot sa ma opresc si sa-mi las ochii sa se minuneze

20. #120 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Grafica o sa fie aceeasi si pe console si pe PC. Am rulat Far Cry 2 acum o luna pe PC cu totul la maxim si inafara de AA, alte diferente nu sunt la grafica fata de PS3. Stiti bine ca se zicea cand a aparut ca pe console grafica o sa fie cam la medium.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 28 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast