Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 543

Thread: Crysis 2

1. #281 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Ce legatura are pirateria cu versiunea de testare a unui joc ? Daca aia de la EA au testeri cretini, nu ma intereseaza pe mine. Nu are nicio legatura cu pirateria, nu a fost distribuit cu protectia sparta (pentru ca nu avea protectie).
    Daca tie ti se pare normala toata treaba asta cu pirateria, sa nu te mire faptul ca mai sunt si oameni "normali", carora nu li se par in regula asemenea lucruri.
    Noroc ca mai sunt "fraieri" din astia care dau bani pe jocuri ca sa mai lucreze cineva la ele.

2. #282 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Ce legatura are pirateria cu versiunea de testare a unui joc ? Daca aia de la EA au testeri cretini, nu ma intereseaza pe mine. Nu are nicio legatura cu pirateria, nu a fost distribuit cu protectia sparta (pentru ca nu avea protectie).
    are toata legatura din lume cu pirateria, pentru acest post eu iti dau Report.

---------- Post added 07-03-2011 at 10:48 AM ----------

presupun ca daca gasesti pe drum o masina cu cheile in contact poti linistit sa o iei sa te plimbi cu ea pentru ca nu avea protectie.

3. #283 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Discutam de un joc crossplatform nu de versus intre platforme, iar PC-ul nu este o ciuma se afla in aceeasi categorie cu consolele si anume platforme de gaming si discutam despre prestanta jocului pe cele 3 platforme existente si fiecare isi spune parerea in functie de ce platforma detine.
    Foarte bine zis, hai sa nu devenim si noi niste fanboy si hateri ca si multi din cei care joaca doar pe PC. Stiti atitudinea lor ? Consolistii sunt niste fetite care se joaca pe conserve...

N-ai de unde sti cat de cretini sunt testerii de la EA, nu stii cine a "scapat" versiunea. Poate a fost un tester concediat, poate a fost data chiar de EA sa-si faca publicitate, poate a fost furata de cineva prin alte mijloace, etc. Si sa joci versiunea aia nu e piraterie, e mai grav, nu intru acum in detalii legale ca n-are rost.

4. #284 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Atata timp cat acea proprietate intelectuala se afla sub Copyright, orice leak, indiferent de natura, este considerat incalcare a acestui Copyright. Deci reproducerea si distribuirea acestei proprietati este piraterie.

5. #285 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    are toata legatura din lume cu pirateria, pentru acest post eu iti dau Report.

---------- Post added 07-03-2011 at 10:48 AM ----------

presupun ca daca gasesti pe drum o masina cu cheile in contact poti linistit sa o iei sa te plimbi cu ea pentru ca nu avea protectie.

Treaba sta asa:
    EA a angajat niste testeri, nu ma intereseaza pe ce criterii, nu ma intereseaza cum. Testerii aia, au primit, cum e si normal, jocul la testat. Insa, l-au luat si l-au pus pe un hosting public (nici macar nu ai nevoie sa te inregistrezi), disponibil pentru absolut toti oamenii care au internet. Varianta aia nu are modificat absolut nimic (ma refer la protectie). Toata lumea poate sa o ia, sa se joace.

E ca si cum ar veni la mine un angajat de la Dacia si mi-ar oferi o masina gratuit, daca tot vrei sa dai exemple cu masini.

P.S: Pentru report-ul ala eu iti dau un Thanks . Daca veneai cu argumente ca GreyhounD, intelegeam, altfel, nu.

6. #286 SP
    Banned nurv's Avatar
    Treaba sta asa:
    EA a angajat niste testeri, nu ma intereseaza pe ce criterii, nu ma intereseaza cum. Testerii aia, au primit, cum e si normal, jocul la testat. Insa, l-au luat si l-au pus pe un hosting public (nici macar nu ai nevoie sa te inregistrezi), disponibil pentru absolut toti oamenii care au internet. Varianta aia nu are modificat absolut nimic (ma refer la protectie). Toata lumea poate sa o ia, sa se joace.

E ca si cum ar veni la mine un angajat de la Dacia si mi-ar oferi o masina gratuit, daca tot vrei sa dai exemple cu masini.

P.S: Pentru report-ul ala eu iti dau un Thanks . Daca veneai cu argumente ca GreyhounD, intelegeam, altfel, nu.
    Man una e sa vina un oficial de la Dacia sa iti dea masina si alta e sa ti-o dea un pilot de incercare angajat la Dacia. In al doilea caz e furt [bine, furtul lui]. Acea versiune nu a fost facute public de oficialii Crytek deci a o juca este piraterie toata ziulica. Miscarea a fost facuta cred eu intentionat de Crytek pentru a vedea reactia comunitatii PC / pentru a tatona terenul. Cred ca are legatura cu introducerea suportului ptr DX11 ulterior... sau mai rau [desi pare conspiratie] pentru a incuraja in spate pirateria pe PC pentru a avea motiv ulterior sa spuna uite dom'le de aia Crysis 3 va fi exclusiv console [e o gluma macabra sper sa nu se intample asta]

7. #287 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    A fost un motiv sa dea vina pe piraterie, ca sa nu lanseze urmatorul Crysis pe PC. Mai mult ca sigur o sa faca miscarea asta, din pacate.

8. #288 SP
    Member MateRiaLLo's Avatar
    Nu avem nimic de pierdut

9. #289 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by MateRiaLLo View Post
    Nu avem nimic de pierdut
    Ba da man avem, orice joc care nu mai exista pe PC este o pierdere pentru comunitatea de gameri. La fel cum Monky a concluzionat ca consolistii nu sunt graphic whores, la fel vreau sa cred si eu ca consolistii nu sunt niste heitari si sunt oameni deschisi la minte.

Tu man probabil ca nu ai de pierdut nimic [apropo, cati ani ani] pentru ca probabil atata stii, sa heitaresti. Orice joc care azi e pe PC, pe Xbox, pe PS sau pe Wii si maine NU mai este, E O PIERDERE pentru comunitatea de gameri. Iar la capatul zilei indiferent de ce platforma alegem, suntem GAMERI.

10. #290 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Revenim si noi la Crysis doi? Ce ziceti, ar fi bine?

11. #291 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Treaba sta asa:
    EA a angajat niste testeri, nu ma intereseaza pe ce criterii, nu ma intereseaza cum.

Hă hăă, iar o dam in analogii trase de par. Problema cu angajatul ala de la Dacia e ca s-ar putea ca masina sa nu fie a lui, ca in care nu are voie s-o dea cui are el chef. La fel si cu testerii EA. Softul era destinat numai lor, presupun ca au bifat pe undeva un End User Licence Agreement. Deci conteaza tare mult pe ce criterii au primit testerii softul, indiferent daca te intereseaza pe tine sau nu.

"A fost un motiv sa dea vina pe piraterie, ca sa nu lanseze urmatorul Crysis pe PC."

Da, EXACT asta era interesul celor de la Crytek, sa nu mai lanseze pe viitor jocul pe singura platforma unde acesta poate depasi concurenta din punct de vedere grafic.

12. #292 SP
    Member unlike's Avatar
    Am reusit si eu in sfarsit sa joc demoul pe PC. Pot sa spun ca imi place foarte mult, e entertaining si echilibrat. Grafic arata foarte bine, cred ca e pe DX9 pentru ca imi merge excelent si la maxim si nu am o bestie de PC .
    In schimb se vede puternic influenta consolelor pe joc, in special faptul ca tre sa tin apasat click dreapta pt aim, faptul ca arma ocupa foarte mult din ecran si meniul in general cum e structurat .

13. #293 SP
    Senior Member Nash's Avatar

14. #294 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by unlike View Post
    Am reusit si eu in sfarsit sa joc demoul pe PC. Pot sa spun ca imi place foarte mult, e entertaining si echilibrat. Grafic arata foarte bine, cred ca e pe DX9 pentru ca imi merge excelent si la maxim si nu am o bestie de PC .
    In schimb se vede puternic influenta consolelor pe joc, in special faptul ca tre sa tin apasat click dreapta pt aim, faptul ca arma ocupa foarte mult din ecran si meniul in general cum e structurat .
    Click dreapta pentru AIM trebuie sa tii la orice FPS, asa ca nu vad unde e problema. Arma ocupa mult pe ecran din cauza FOV-ului, pe PC il poti schimba, deci nu vad din nou unde e baiul si consolizarea. De ce e FOV-ul mic pe console? Pentru ca rezolutia e slaba, de aia. FOV mare nu se preteaza la rezolutii sub HD [cum ruleaza Crysis si multe FPS-uri crossplatform pe consola].

Singurul lucru care e consolizat la joc e costumul, care are acum 2 abilitati combinate intr-o anumita stare. In Crysis-ul 1 de pe PC aveai 4 abilitati separate, acum sunt adunate cate 2.

Cum e structurat? Nu vad sincer unde se vede atat influenta consolelor decat in versiunea de xbox care arata prost in comparatie cu cea de PC. In rest nu vad unde sunt problemele.

15. #295 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Crysis 2 - Information on Multiplayer

The official homepage of Crysis gave us today a summary of the Multiplayer of Crysis 2nd Here, the game modes and related information, and the names of the maps are called.

Modes and related information

� Instant Action - This is the classic game mode and several 'Free For All'. The player with the most kills wins
    � Team Instant Action - Here, two teams against each other. The team, which provides first a certain number of kills, wins
    � Crash Site - Ceph shoot pods to New York. These must take, because only successful holding of pods, you can win, as this brings in the points
    � Extraction - A team watched two tanks, while the other team must steal the tank. It is however not normal vessels, because while one of the invisibility mode improves, strengthens the other for Armor mode of the team that owns the container
    � Assault - A team needs to obtain data terminals, while the other team must prevent this. The interesting thing is that the defending team has no Nanosuit, but equipped with heavy guns. The attacking team can draw on the other hand Nanosuit, is only in possession of light weapons
    � Capture the Relay - A classic 'Capture the Flag' is a variant on offer here. If not new, it is CTF is still a very popular game mode

The names of the 12 maps

� City Hall
    � Downed Bird
    � Evac Zone
    � Impact
    � Liberty Iceland
    � Light House
    � Parking Deck
    � Pier 17
    � Sanctuary
    � Skyline
    � Terminal
    � Wall Street

16. #296 SP
    Member cata1lin's Avatar
    Avem demo pe PSN : deocamdata doar pentru conturile US , dupa ora 15 - 16 si pe PSN UK.

17. #297 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    ziceti-mi si mie ce impresie aveti legat de demo pe PS3

18. #298 SP
    Junior Member Magic's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    ziceti-mi si mie ce impresie aveti legat de demo pe PS3
    Nu merge...

19. #299 SP
    Member DiablQ's Avatar
    La mine merge

20. #300 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Mda, am luat si eu ieri fericit sa il joc, nu gaseste servere, am zis hai ca il joc pe pc, update, inainte gasea cate 40 de servere, acum 3 si alea cica full ...chit ca arata 2 jucatori pe server. Minunat, al 2-lea joc care in loc sa faca fix mai mult distruge.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast