God of War Collection :
God of War II - 100% Platinum
Shank @
Cu toate ca nu sunt mare amator de joculete PSN, dupa ce am vazut trailerul si am jucat demoul l-am luat destul de entuziasmat pe Shank, 15 coco de pe PS Store US.
+ Grafica
+ Sunet
+ Personaje si poveste /cheesy pana la Dumnezeu, dar pe mine chiar nu m-au deranjat, din contra/
+ Bloody
+ Varietate buna de arme/combouri/inamici/unlockable costumes
+ Antrenant pe Hard mode
- Laggy controls care iti fac uneori viata mai grea decat ar trebui
- Relativ scurt
- Te obliga sa faci campania coop pe aceeasi consola -> no online multiplayer, big minus pentru mine aici
Per total, brutal mindless fun = guilty pleasure = mi-a placut![]()
Alan Wake @Xbox 360
+grafica
+efectele de lumina
+atmosfera creepy
+mind bending
+povestea
+dialogul
+Barry
+gameplay-ul
+soundtrack-ul
+free dlc
-screen tearing
Alan Wake e primul joc pe care l-am jucat de la inceput pana la sfarsit fara sa opresc consola.Grafica e de zile mari,atmosfera este cea mai buna pe care am intalnit-o pana acum intr-un joc iar povestea este superba.Un contender serios pentru jocul anului 2010.BUY IT ASAP!
Nota:9.9/10
Metro 2033 @Xbox 360
+grafica
+atmosfera
+armele
+dialogul
+sound-ul
+mix intre Fallout 3 si Half Life
+/- povestea
-inceputul greoi
-A.I
-destul de plictisitor
-glitchy
-bugs
Nota:7.8/10
God of War
+ Kratos
+ grafica ( pentru un joc de PS2 arata superb)
+ zeii
+ design-ul nivelelor
+ combat system
+ Pandora's Temple
+ Pandora's Box
+ Poseidon's Rage
+ Rage of the Gods
+ Mount Olympus
+++ muuulte altele
- unele nivele destul de enervante
- prea putine cut-scene-uri, mergeau mai multe
- mai nimic
9.5/10
Unul din cele mai bune jocuri ever, te face sa lupti cu adevarat ca sa il termini, te simti minunat cand sti ca l-ai invins pe Ares. Putine jocuri ca asta. Trebuie jucat neaparat !!!
Mafia 2-PC
+ poveste
+ atmosfera
+ coloana sonora (foarte bine aleasa)
+ gameplay antrenant
- finalul (daca il pot numi final)
- scurt
- checkpoints prost plasate
NOTA: 8,8/10
Uncharted: Drake's Fortune-PS3
+ poveste superba
+ gameplay
+ vocile personajelor
+ grafica superba pentru anul 2007
+ amuzant
+ grafica
+ schimbul de replici
- scurt
- zombii
- nu am primit trofee desi am facut update la joc
NOTA: 9/10
God of war III
+povestea de-a dreptul geniala (desi multi spuneau ca va fi previzibila , sa stiti ca nu e deloc asa ...parerea mea )
+numarul extrem de mare de bossi
+unele lupte te lasa cu gura cascata(unele fiind la o scara imensa ...imi aduceau aminte de shadow of the collosus )
+privelistile
+atmosfera
+grafica
+muzica
+miscarile noi
+dificultatea destul de ridicata (atat la combat cat si la puzzle-uri )
-armele semanau cam prea mult intre ele
-si cam atat
Nota : 10*/10 Deci daca ai ps3 atunci trebuie neaparat sa joci GoW 3 . Si daca nu ai ps3 ...atunci trebuie sa iti cumperi unu
Cei de la Sony Santa Monica au facut o treaba de milioane . Ii felicit inca odata si abea astept sa vad si celelalte creatii a lor lansate pe piata (Twisted Metal of cousesi cat mai multe IP-uri noi ).
Gothic 3 @PC:
Am terminat toate 3 scenariile (daca pot fii numite asa deoarece poti termina cam 90%-95% din joc inainte sa alegi in ce tabara doresti a fii si a da, finalul favorit a fost cel cu Xardas). L-am jucat cu ultimul Community Patch dar fara advance balancing mode deoarece am dorit sa vad/fac cam tot ce se poate, deoarece am suspectat ca nu am sa-l rejoc (nu ca ar fii fost rau dar daca este sa rejoc vreun Gothic acela este 1 si 2 aia cu siguranta).
Si acuma... the good and the bad:
+unele modele si texturi sunt facute excelent pot concura lejer cu multe din jocuriile actuale (exemple: Scavenger-ul, Robele de magi, Xardas, multe din armele mai puternice).
+directia artistica.
+Landscape-ul/Zona este superb facuta fiind data atentie serioasa detaliului, sunt destul de multe de descoperit, sunt privelisti superbe, au dat efectiv viata lumi acesteia cu excelenta fauna creata, fiind foarte imersiv.
+muzica/sunetul sunt excelente fiind probabil punctul cel mai forte al jocului, creand o atmosfera excelenta.
+majoritatea quest-urilor sunt satisfacatoare si diversificate.
+unul din putinele jocuri unde alegi "the dark path" si este satisfactor finalul.
-primul si unul din lucrurile care m-au enervat cel mai mult (defapt odata m-am si lasat de joc din cauza asta), au schimbat voice actor-ul lui Xardas, noua lui voce nici nu se compara cu cat de epica era cea originala....
-asa numitele orase... Gothic 2 avea doar un oras Khorinis dar era oras, pana si taberele din Gothic 1 se pot da drept orase mult mai bine decat cele din Gothic 3, cel mult cateva se pot da drept mici fortarete dar majoritatea nu-s nimic mai mult decat niste mici asezari...
-bug-urile si lipsa de optimizare completa a cod-ului.
-este incomplet, multe din modelele (mai ales cele umane) si texturi lasa de dorit... diferenta intre cele lucrate serios si cele facute in graba se observa de la o posta... acesta nu este nici pe departe adevaratul potential a jocului as zice ca avand community patch-ul instalat jocul este doar pe la maxim 70% complet defapt si mai putin... (de la un moment dat ca sa-l termine pe deadline au facut o treaba de mantuiala).
-no replay value... dupa cum am mentionat mai sus termini cam 95% din joc inainte sa faci alegerea si dupa ce ai facuto mai sunt foarte putine misiuni si pe deasupra si simple(asa de putine ca-mi ajung degetele de la o mana sa le numar).
In concluzie nu a fost el un joc rau dar in comparatie cu Gothic 1 si 2 dezamagitor.
Pentru cei dintre voi care vor sa vada si niste screen-uri sunt disponibile aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ng/#post425544
Mai mult ca sigur urmeaza sa joc Gothic 3 Forsaken Bugs... scuze am vrut sa zic Gods.
PS: scuze daca am facut greseli dar sunt umpic grabit...
Aliens vs. Predator 6.50(7)/10
+aminteste de vremurile bune ale seriei
+decoruri interesante
+jurnalele audio ale fostilor residenti
+Predator-ul impreuna cu toate abilitatile si gadget-urile sale (campania mea preferata)
+stealth kills
+sistemul de notare a modului in care te descurci in misiuni
-reciclarea hartilor in campaniile single-player
-mediu lipsit de naturalete
-A.I. primitiv
-asa-zisele Boss fights
-nu reuseste sa creeze imersiune
MAFIA 2 @ 360
Va spun sincer, mi-am jurat cu ceva timp in urma ca nu am sa mai dau 250-300 de lei pe un joc. Ei bine, la o zi dupa ce am incercat demo-ul la minunatia asta de joc, m-am dus direct in MG si mi l-am cumparat. Si sa mor daca imi pare rau de cati bani am dat pe el.
Jocul asta a fost pentru mine ca o gura de aer proaspat. M-a fascinat pur si simplu. De duminica si pana ieri seara cand l-am terminat am fost pur si simplu captivat. Pacat ca a fost atat de scurt, n-am simtit cand au trecut orele jucandu-l.
+ story fascinant
+ breathtaking visuals - un sfert din timpul alocat l-am petrecut admirand "detaliile"
+ tot timpul m-am simtit ca jucand un rol dintr-un film
+ mafia!
- cam glitchy pe alocuri.
NOTA: 9.9/10
Buy it and you won't regret it!
Mafia 2 - PS3
+Story genial (Povestea, mafiile, orasul, prezentarea personajelor)
+Personajele (Vitto, Joe, Derek, Henry etc.)
+Coloana sonora
+Ciclul iarna-primavara-vara-toamna
+Gameplay (Complex)
+Misiunile (Structurate in capitole)
+DLC uri
-Finalul (Ne lasa in ceata pana la urmatorul joc)
-Prea scurt (~10+ ore)
-Fara free-roam
Red Dead Redemption.
+ Povestea
+ Personajele
+ Diversitatea
+ Rockstar
- Controlul greoi pe calut
- Multiplayer destul de prost optimizat
Nota: 9.6/10.
Uncharted Drake's Fortune(47%)
Este primul meu joc pentru PS3 si pot spune ca am facut o alegere excelenta cand l-am achizitionat. Abia astept sa joc si partea a doua. Deocamdata ma concentrez sa obtin toate trofeele.
+ Grafica
+ Muzica din joc
+ Povestea inspirata din realitate
+ Personajele minunat conturate
+ Peisajele
- Zombiile sau ce vor sa reprezinte creaturile din capitolele 17-19, 21
- Este destul de scurt (am jucat aproximativ 10 ore, desi multi dintre voi cu siguranta l-au terminat mai repede)
Per total, consider ca nota adecvata pentru acest joc este 9,5. Strict din punctul meu de vedere daca nu ar fi existat creaturile de la sfarsit (desi se explica intr-un mod rezonabil introducerea lor in poveste) i-as fi acordat nota 10
Bookmarks