Empire Total War @ PC
+ grafica
+ gameplay-ul usor
+ multiplayer
+ naval battle
- tururile dureaza o vesnicie .
nota 10/10
Empire Total War @ PC
+ grafica
+ gameplay-ul usor
+ multiplayer
+ naval battle
- tururile dureaza o vesnicie .
nota 10/10
Wanted: Weapons of Fate - nota 5/10
Flaws:
- mega scurt, aprox. 4h pe Assassin
- super usor, n-am crapat nici macar o singura data, dificultate Assassin (nu era sa joc pe Pussy)
- rejucabilitate zero
- grafica da si nu prea
- half-assed story
- what the f*ck is up with the no-brain-knife-wielding-charging-screaming-enemies?
Concluzia: trebuia sa fie downloadable only, max. 15 parai, si astia falsi.
MGS4 Guns of the Patriots = Capodopera !
sincer, nu am fost un fan al seriei, insa asta m-a rupt. n-am mai fost asa impresionat de un joc, de acum vreun an jumate, cand am terminat BioShock[360]. poveste, atmosfera, personaje, gameplay, cutscenes, grafica, umor, drama...toate la superlativ.
Hideo Kojima = Geniu !
Respect !
Spre rusinea mea abia aseara am terminat si eu Bioshock.
Ciudat la acest joc este lipsa cutscene'urilor, fapt care te tine conectat la 220 in permanenta
Intr'un cuvant pot descrie jocul ca fiind o capodopera!
Bioshock e intr-adevar o capodopera.
On topic:
Battlefield: Bad Company
Am terminat doar campania de single player deci la asta ma refer in scurtul review de mai jos.
+ Atmosfera umoristica. Sare in evidenta de la inceput si e bine creata prin replici, muzica si backstory
+ Dimensiunea luptelor: Te bati pe harti mari, cu arme diverse si vehicule si cu toate acestea e un gameplay bine inchegat
+ Distrugeri: Everything blows up and is sure fun to do it
+ Ritm antrenant: Jocul te tine in priza variind obiectivele si momentele de lupta intensa cu cele de calm
+ Grafica privita per ansamblu: Reuseste sa dea o impresie de realism de multe ori prin raza vizuala pe care o ai si vegetatia destul de bogata combinata cu efecte de fum si explozii foarte bune in timpul luptelor
- Lipsa de varietate a mediului: Cu exceptia finalului te bati cam in acelasi peisaj ceea ce poate deveni monoton
-Tipuri putine de adversari. Explicabil prin story dar din pacate te afecteaza cand vezi ca te bati tot cu aceeasi soldati.
-Grafica privita in detaliu: Texturi slabe in multe locatii, geometrie simpla a cladirilor si personajelor. Asta observi cand nu e actiunea prea intensa, ca atunci cand e jocul arata foarte bine dupa cum am spus mai sus
-Story simplut per ansamblu
Nota pt campanie: 8.5
Pt un joc concentrat pe multiplayer Bad Company are o campanie single surprinzator de buna care merita jucata, si care isi salveaza din defecte prin tonul amuzant abordat. Sunt convins ca multiplayer-ul ar ridica nota si mai mult.
Mass Effect .
+grafica este incredibila texturile sunt uimitoare, uneori aveam impresia ca personajele sunt reale.
+sunetul este fantastic la nici un joc nu am mai intalnit un dialog asa de vast si bine pus la punct.
+gameplay-ul foarte bun multe modificari , multe arme si solutii,iar universul mass effect este foarte credibil
+povestea no coment aici
-framerate-ul ,desi nu des si nu afecteaza luptele ,framerate-ul scade.
-planetele trebuiau sa fie mai detaliate, sa aiba o fauna ,o flora ceva mai dezvoltata.
nota 9.6
pot spune ca Mass Effect a fost jocul care mi-a placut cel mai mult pana in momentul de fata.
Resident Evil 5 - 8/10
RE4 l-am jucat pe PC(una dintre cele mai proaste portari din toate timpurile), pe un monitor CRT de 17" si cu un gamepad Genius de 15 RON(avea doar un d-pad si 8 butoane), insa chiar si in acele conditii mi-a placut la nebunie, cand l-am terminat eram pe deplin satisfacut.Nu pot spune acelasi lucru si despre RE5, pe care l-as numi distractiv si cam atat. Probabil o sa mai joc in urmatoarea perioada Versus si Co-op, dar ma asteptam mai mult de la singleplayer.
Dark sector.Am zis sa il incerc.Un joc care mi-a lasat o impresie buna,(un iz de gears of war).Gadgeturi interesante,gameplay bun,grafica ok.Recomand a fi jucat.Game on
Gta IV
l-am terminat a doua oara.
eu nu cred ca e un joc de nota 10,uneori controlul poate fi enervant,si mai are si bug-uri,
dar in rost jos palaria![]()
TimeShift - 360
+ Grafica buna
+ Time powers - care asigura ca nu te vei plictisii de joc.
+ Arme destul de divesificate
+ Crossbow care are luneta si sageti ce explodeaza la impact
+ Nu am gasit nici un bug
- Nu s-a pus destul de mult accent pe story.
Nota 7 pentru TimeShift. Desii nu are nimic care sa nu-mi placa totusi ii lipsesc momentele OMG, WTF si alte cele, cum aveau Fallout 3, Resident Evil 5 sau F.E.A.R.2.
Bookmarks