am si eu o colectie, dar inca mai lucrez la ea![]()
C�t de mari aveți unghiile la degete? Nu de alta, dar să nu vă răniți prea rău la g�t ..
CollectorsBp gyűjtem�nye
In mod sigur asa este - si pe deasupra sunt aproape convins ca la unele editii a cumparat 2-3 bucati pe care le-a vandut ulterior "sponsorizand" viitoare achizitii - este o practica folosita de colectionarii de "sealed"
Sincer sa fiu sunt un pic circumspect vis-a-vis de colectionat jocuri, deja am sesizat ca se contureaza 2 curente:
1. pachete super value - cat mai putine lucruri posibil inside - probabil acestea vor disparea lasand loc downloadable games etc
2. pachete super babane (dar si super scumpe) - pline ochi de tot felul de crap.
Deja desi pot sa spun ca imi permit cam orice joc - insa spatiul a devenit o mare problema - doar un exemplu
- daca in momentul cand a aparut Halo 3 Legendary - parea ceva imens acest lucru s-a perpetuat acum cu:
- halo reach
- gear of war 3
- lord of the rings
- skyrim
- crysis nano
Pachetele pentru colectionari sunt din ce in ce mai voluminoase:
- GT 5 signature
- god of war pandora
- Uncharted 3
- black ops
- modern warfare 2
- tron
- Catherine
- DJ hero 1
- DJ hero 2
- rockband
- guitar hero
Pachete precum
- Bioshock
- Resistence
- Fear
- Fallout 3
- Fallout 3 new vegas
- Driver
- Duke Nukem
- Deus Ex
Sunt deja "normal size"
Iar pachete precum
- Arcana Heart
- Blaze Blue
- Warhawk
sunt deja considerate "normale" - tind sa fie inlocuite de limited edition sau special edition - deja nu mai sunt collectors
Au aparut acum si nebuniile astea de Tin Edition
Eu prognozez ca va fi un calvar (deja este) sa colectionezi toat editiile de colectie, special, limited, tin ... in toate variantele ...
Cam asa ceva... Sincer si mie mi-ar placea la anumite jocuri sa am marea majoritate a editiilor, chiar si cele simple (ex: GTA IV, GTA EFLC, GTA Complete Edition, desi sunt acelasi lucru). Mi-am propus la Mass Effect sa am variante simple pe PC, variante CE la ME2 si ME3 si variante CE pe Xbox. Daca voi realiza acest lucru ramane de vazut. Oricum, vorba voastra, nu stiu cum a putut rezista cu ce are acolo
//Exact, alta chestie si asta, nu se mai multumesc cu o singura varianta si unele nu sunt chiar ieftine sau usor de gasit...
mdea. intradevar, spatiul o sa fie cea mai mare problema. si mai ales ca vin cateva editii de colectie la fiecare joc, numai vine numai una singura, exemplu assassins creed, noul batman care are numai 4 carcase de metal + collector edition. deja foamea de banii a producatorilor devine din ce in ce mai mare
Astea mai prezinta o problema uriasa - sunt dimensiuni si "forme diferite". Jocurile normale si steelbook (chiar si daca au carcasa mai "lata) pot fi usor puse "una peste alta" sau pot fi facute rafturi standard pentru depozitarea lor. In schimb la pachetele mari pierzi loc la greu, eu am inghesuit intr-un compartiment al dulapului asa:
-Uncharted3 Explorer Edition
-Bioshock2 Collector's Edition
-Driver San Francisco Collector's Pack
-Halo OSDT Special Editon (cu controller)
-cateva pachete mai mic (Far Cry 2 Collector's, Bourne Conspiracy, etc).
Pachetele mai mici le-am pus tocmai ca sa mai umplu din spatiu, dar tot ramane loc gol.
Am fost foarte nervos ca nu puteam sa pun GT5 Signature, adica puteam sa-l pun, dar trebuia sa renunt la 2 jocuri mari. La fel si cu KZ3 helghast...
Unele pachete sunt patrate, altele dreptunghiulare, fiecare face cutia de carton (sau de lemn/piele/etc) cat il taie capul, nu mai exista standard![]()
@RaverX: Intr-un fel e bine si ca exista diversitate la pachetele mari, ca nici toate la fel parca nu arata frumos.
@Cocorul: La anumite jocuri, mai ales la cele sigiliate, poti lua peste pretul cu care s-au vandut, altele insa scad mult. Uite de exemplu eu, am preorder la Mass Effect 3 CE, dar nu am bani sa il iau, desi daca l-as vinde as putea lua ceva mai mult inca de pe acum (adica nu a trecut nu stiu cat timp de la aparitie si se gaseste greu).
---------- Post added 03-03-2012 at 02:59 AM ----------
Ce bine m-am exprimat in paranteza ...Nu am vrut sa zic ca e un joc care se gaseste greu, ci nu e ca altele, adica vechi si care se gasesc greu.
Hmmm in "randul colectionarilor" de calibru mare se practica si colectionare de NEO GEO ???
Ma refer in special la jocurile AES cart (casete). Vad ca au preturi mari pe ebay, NINJA MASTERS AES e 2000$ US (bun altii dau cu 500-700$ dar varianta JAP la limba, la fightere nu e problema dar cele US sunt RARE).
Daca sunt si pe acest site colectionari de Neo Geo as dorii link sa le vad colectia.
imposibil!!!!!!!!!!La fel cum caut eu Namco Arcade Joystick de PS1 (soul edge sau tekken3) prin RO. Se pare cand apare pe oricare site de licitatii cei de la shoryuken le cumpara (unii au si 20 de astfel de joystickuri sigilate). Le gasesc la preturi mici si prin "garage sale-uri" (In USA) cu 10-20$ cand un joystick de ala Made in Japan se vinde in general 80-100$ (cel mai ieftin cu 40$ dar apoi cu transportul intern. e criminal). Uite asa baietii fac ciubucuri.
La naiba un magazin vinde Ban Bang Busters NeoGeo Aes cu 2200$, Magical Drop e in general 2000$ si Ninja Masters tot US AES cu 7000$![]()
Sincer sa fiu eu nu cunosc pe nimeni care sa aiba NEO GEO AES - in RO - Eu personal am 2 arcade board-uri de MVS + 2 jocuri (de MVS) - insa imi trebuie un supergun ca sa imi creez propria "consola" bazata pe MVS cartriges. Momentan nu am timpul necesar sa ma ocup de acest proiect insa pe viitor tot ce-i posibil.
COOL DUDE! Neo GEeo MVS. Am vazut totusi pe ebay tot felul de mvs consolised care aveau slot si de aes si de mvs, ca sa nu mai zic de multe mufe OUT-IN si porturi pt. joystickuri. Dar am mai vazut si pe 2-3 siteuri niste adaptoare (exact in stilul celor de SNES-SFC) cu care puteai monta un MVS pe un neo geo. Atentie trebuie sa fie parca modelul cu led albastru (sau rosu, le incurc) care era compatibil 100% cu toate jocurile dar mai trebuie un alt tip de transformator-alimentator , era o alimentare diferita fata de cea originala. Adaptorul era parca 200$ + 30$ alimentarea. Iar o consolised mvs sau un supergun consolised tot 300$.
De la tine DarkOne nu ma asteptam la altceva!!! Eram sigura ca macar ai un MVS/AES prin dulap , sau sub perna pt. vise hottttt.
Bookmarks