Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 56 of 88 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1757

Thread: Clubul colectionarilor

1. #1101 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Scuze de offtopic, dar daaamn! Nice collection... ba nu, impresive chiar! (si e part one).
    Btw, le ai in camera unde tineai joacele de colectie pe colt?
    Pai oricum n-ar avea timp "sa se joace" cu ele/toate, asa ca mai bine le tine in cutii

2. #1102 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hooooly... Molly! Felicitari RACHyyy! Dar de curiozitate, de ce le tii in cutii?
    Momentan din cauza prafului si a spatiului Sper ca pana-n Octombrie sa finalizez lucrarile la casuta... si atunci mai mult ca sigur vor sari din cutii intr-o diorama corespunzatoare

3. #1103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    Pai oricum n-ar avea timp "sa se joace" cu ele/toate, asa ca mai bine le tine in cutii
    Nu e vorba de "jucat" aici, ci de faptul ca multe AF-uri sunt oribile in cutie. Unele nu au nimic atasat, sau sunt in pozitii de zici ca sunt pe cruce. Am intrebat pentru ca ma gandeam ca e genul de colectionar care le vrea in mint condition (lucru care din pacate in Romania, cu praful asta din aer, e aproape imposibil). In timp, plasticul cutiilor se ingalbeneste si devin horrible.

P.S. De obicei ocupa mai putin spatiu desfacute... mai ales ca ii poti aseza in "diorame"

4. #1104 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    Scuze de offtopic, dar daaamn! Nice collection... ba nu, impresive chiar! (si e part one).
    Btw, le ai in camera unde tineai joacele de colectie pe colt?
    Exact, am mutat joacele in cealalta camera si m-am gandit ca nu ar strica pana ma mut sa le am in fata ochilor, la birou. Ma rodea pe creier gandul ca trebuie sa le mai tin inca cateva luni in niste cutii de carton.

5. #1105 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Nu ma refeream la jucat propriu-zis, ci la ceva in genul: cumpar un joc de colectie, il vad, stiu ce contine, dar parca nu ma pot abtine sa nu il desigilez si sa vad cu ochiu' meu what's inside. N-am pus niciodata mana pe vreo figurina de orice fel, dar ai dreptate cu pozitiile si extra items. Oricum, la cate are cred si eu ca le vrea mint, dar vorba ta, e praful asta la noi o chestie foarte enervanta, si figurinele nu au forma unui joc sa zicem, au multe "detalii" sa zic asa si pot deveni greu de curatat. Pai atunci asteptam poze cu ele desigilate in niste epic scenes

6. #1106 SP
    Ω Pira's Avatar
    Stie cineva unde gasesc nebunia asta de editie?! O vreau neaparat.

7. #1107 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Este press kit ul/media kit ul de God of war 3 - cauta pe forumurile specializate (ti-ar recomanda sa incepi cu collectorsedition.org).

Probabil ca aceasta editie a fost oferita si firmelor din Romania (flanco ... ) daca ai noroc si gasesti un angajat al lor care l-a pus de'o parte -

Eu asa am gasit Uncharted 2 press kit -

PS: clipul e idiot - nu e nimic "verry special" -> God of War III Out Now – Media Kit Unveiled – PlayStation.Blog.Europe

8. #1108 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aveti acum si Introduceri & Colectii in cazul in care vreti sa aveti propriul thread pentru colectia personala. Enjoy!

9. #1109 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pe PS3 nu prea am cine stie ce.. il am de aproape o luna si am cumparat doar exclusivitatile care mi-au placut. Restul de jocuri pe PC il am pe STEAM (inca ~150 jocuri).

Steam Community :: H. E. Pennypacker :: Games
    Attached Images Attached Images img_0840.jpg img_0841.jpg img_0844.jpg img_0846.jpg img_0847.jpg

10. #1110 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Daca ne tot laudam.My little collection...
    Attached Images Attached Images 2012-04-01-16.35.12.jpg 2012-04-01-16.40.15.jpg

11. #1111 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Uhm n-ar cam trebui sa vinzi Red Dead Redemption daca tot ai GOTY si sa-l inlocuiesti cu Uncharted 3 daca tot ai celelalte doua jocuri din serie?

12. #1112 SP
    Pai nu...ca discul normal de RDR e spartNu stiu daca l-ar vrea cineva...iar U3 astept sa se mai ieftineasca si prin mai il iau,ca acum am in vizor alt joc

13. #1113 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Mica mea colectie+jocuri de PC+Battlefield 3 PC.
    Steam Community :: FallouT :: Games
    Attached Images Attached Images dsc01367.jpg dsc01368.jpg dsc01371.jpg dsc01372.jpg

14. #1114 SP
    Junior Member painkillers87's Avatar
    Salutare! Am ajuns la 100 de titluri NES si m-am gandit sa fac cateva poze, stiu ca imi lipsesc multe titluri importante precum Contra, Castlevania etc, dar urmeaza sa le cumpar, oricum sunt cateva titluri bunicele si aici.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg

15. #1115 SP
    Junior Member Ryan1's Avatar
    Bad post.Sry ;d

16. #1116 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Vazand numai ce contine colectia lui rodarkone , si mai era un tip cu o groaza de gameboy-uri ( zic de ei ca sunt inebunit dupa tot ce inseamna Nintendo) imi vine sa inebunesc.
    Si aici ma refer ca aveti multe din jocurile pe care mi le doresc, din consolele dupa care tanjesc si ... fiind doar boboc nu mi le permit...
    Almost 15 yrs have past ... si n-am nici pe sfertu' sfertului din ce are rodarkone.

17. #1117 SP
    Alx
    Junior Member Alx's Avatar
    rodarkone e om in toata firea, slujba etc; e pasionat, colectioneaza de ani si asta e rezultatul.
    La 15 ani ai tot timpul, caramida peste caramida si se strange; orice varsta are "specificul" si bucuriile ei - acum ca resuseti sa pui ceva banuti deoparte ca sa-ti iei cate un joc sau cine stie, poate iti fac parintii din cand in cand un astfel de cadou, mai incolo ca esti pe picioarele tale si iti permiti una sau alta; valabil atat pt. jocuri dar mai ales cam pt. orice in viata asta.

18. #1118 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Daca ne tot laudam.My little collection...
    In prima poza iese in evidenta caseta de walkman... gotta love those

19. #1119 SP
    Si eu le adorInca mai am doua Walkman-uri:Un Sharp,si un Matsushi.ta,ambele facute in japonia,si merg perfect.

20. #1120 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Si eu le adorInca mai am doua Walkman-uri:Un Sharp,si un Matsushi.ta,ambele facute in japonia,si merg perfect.
    Eu am ceva facatura chinezeasca, care'i din piata.Cumparat in urma cu vreo 8 ani...inca mere, if you can believe it.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 88 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 ... LastLast