Scuze de offtopic, dar daaamn! Nice collection... ba nu, impresive chiar! (si e part one).![]()
Btw, le ai in camera unde tineai joacele de colectie pe colt?
Pai oricum n-ar avea timp "sa se joace" cu ele/toate, asa ca mai bine le tine in cutii![]()
Scuze de offtopic, dar daaamn! Nice collection... ba nu, impresive chiar! (si e part one).![]()
Btw, le ai in camera unde tineai joacele de colectie pe colt?
Pai oricum n-ar avea timp "sa se joace" cu ele/toate, asa ca mai bine le tine in cutii![]()
Nu e vorba de "jucat" aici, ci de faptul ca multe AF-uri sunt oribile in cutie. Unele nu au nimic atasat, sau sunt in pozitii de zici ca sunt pe cruce. Am intrebat pentru ca ma gandeam ca e genul de colectionar care le vrea in mint condition (lucru care din pacate in Romania, cu praful asta din aer, e aproape imposibil). In timp, plasticul cutiilor se ingalbeneste si devin horrible.
P.S. De obicei ocupa mai putin spatiu desfacute... mai ales ca ii poti aseza in "diorame"![]()
Nu ma refeream la jucat propriu-zis, ci la ceva in genul: cumpar un joc de colectie, il vad, stiu ce contine, dar parca nu ma pot abtine sa nu il desigilez si sa vad cu ochiu' meu what's inside. N-am pus niciodata mana pe vreo figurina de orice fel, dar ai dreptate cu pozitiile si extra items. Oricum, la cate are cred si eu ca le vrea mint, dar vorba ta, e praful asta la noi o chestie foarte enervanta, si figurinele nu au forma unui joc sa zicem, au multe "detalii" sa zic asa si pot deveni greu de curatat. Pai atunci asteptam poze cu ele desigilate in niste epic scenes![]()
Este press kit ul/media kit ul de God of war 3 - cauta pe forumurile specializate (ti-ar recomanda sa incepi cu collectorsedition.org).
Probabil ca aceasta editie a fost oferita si firmelor din Romania (flanco ... ) daca ai noroc si gasesti un angajat al lor care l-a pus de'o parte -
Eu asa am gasit Uncharted 2 press kit -
PS: clipul e idiot - nu e nimic "verry special" -> God of War III Out Now – Media Kit Unveiled – PlayStation.Blog.Europe
Aveti acum si Introduceri & Colectii in cazul in care vreti sa aveti propriul thread pentru colectia personala. Enjoy!
Pe PS3 nu prea am cine stie ce.. il am de aproape o luna si am cumparat doar exclusivitatile care mi-au placut. Restul de jocuri pe PC il am pe STEAM (inca ~150 jocuri).![]()
Steam Community :: H. E. Pennypacker :: Games
Uhm n-ar cam trebui sa vinzi Red Dead Redemption daca tot ai GOTY si sa-l inlocuiesti cu Uncharted 3 daca tot ai celelalte doua jocuri din serie?
Pai nu...ca discul normal de RDR e spartNu stiu daca l-ar vrea cineva...
iar U3 astept sa se mai ieftineasca si prin mai il iau,ca acum am in vizor alt joc
![]()
Mica mea colectie+jocuri de PC+Battlefield 3 PC.
Steam Community :: FallouT :: Games
Salutare! Am ajuns la 100 de titluri NES si m-am gandit sa fac cateva poze, stiu ca imi lipsesc multe titluri importante precum Contra, Castlevania etc, dar urmeaza sa le cumpar, oricum sunt cateva titluri bunicele si aici.
Vazand numai ce contine colectia lui rodarkone , si mai era un tip cu o groaza de gameboy-uri ( zic de ei ca sunt inebunit dupa tot ce inseamna Nintendo) imi vine sa inebunesc.
Si aici ma refer ca aveti multe din jocurile pe care mi le doresc, din consolele dupa care tanjesc si ... fiind doar boboc nu mi le permit...
Almost 15 yrs have past ... si n-am nici pe sfertu' sfertului din ce are rodarkone.
rodarkone e om in toata firea, slujba etc; e pasionat, colectioneaza de ani si asta e rezultatul.
La 15 ani ai tot timpul, caramida peste caramida si se strange; orice varsta are "specificul" si bucuriile ei - acum ca resuseti sa pui ceva banuti deoparte ca sa-ti iei cate un joc sau cine stie, poate iti fac parintii din cand in cand un astfel de cadou, mai incolo ca esti pe picioarele tale si iti permiti una sau alta; valabil atat pt. jocuri dar mai ales cam pt. orice in viata asta.
Si eu le adorInca mai am doua Walkman-uri:Un Sharp,si un Matsushi.ta,ambele facute in japonia,si merg perfect.
Bookmarks