Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 171 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast
Results 381 to 400 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #381 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Nebunie curata aseara cu Street Fighter wannabe movie ftw Mi-a adus aminte cu placere de perioada cand a aparut prima data HBO in Ro, iar eu, copil fiind, am devorat cu infrigurare filmul asta la vremea respectiva Insa acum recunosc ca film care sa sfideze limitele ridicolului mai mult ca asta nu mi-a fost dat sa vad de mult, mult timp

Mi-a placut totusi cum se juca Bison /Raul Julia in ultimul sau rol, practic singurul actor adevarat din intreaga distributie/ pe controale arcade cand il bombarda pe conasu Guile. Epic

2. #382 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Program Otaku Festival - Battlekon 2010

Se vor tine 4 concursuri (cate 2 pe zi) cu premii pt: Tekken 6, Soul Calibur 4, SSFIV si un oldies but goldies.
    Inscrierile vor avea loc intre orele 11:00 - 15:00 la standul Battlekon, urmand ca la ora 15:30 sa inceapa concursurile.

Intrebari si informatii despre reguli la standul Battlekon.
    Va spun eu de pe acum incat am vbit cu organizatorii:

Puteti veni cu arcade stick-ul (se tine pe PS3 de data aceasta)
    Sistemul este best of 3 - cu meciul constand in 3/99 sec.
    Random stage select

3. #383 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Deoarece este reply la postul facut de mine da-mi voie sa presupun ca imi ieste adresat mie si sa incerc sa raspund cat mai concret posibil.

In primul r�nd vreau sa subliniez faptul ca dpmdv esti un "cocalar" (este in dex acest cuvant, incearca sa-l respecti).
    Argumente:
    - Acest thread este dedicat unei comunitati de gameri din care tu nu faci parte ( Super Street Fighter IV PS3)
    - Ti-a mai fost atrasa atentia precum ca , desi te mananca degetele sa scrii aici, nu te deranjezi sa citesti posturile anterioare inainte de a da click pe tab-ul "reply"
    - Acesta este un forum public unde oamenii vin sa spuna/schimbe pareri despre un anumit subiect, nu sa isi demonstreze unul altuia abilitatile personale in ceea ce priveste cunoasterea lb. rom�ne. Te rugam sa ne ierti ca nu suntem perfectionisti.
    - Tot timpul am incercat pe cat posibil sa mentin semne de punctuatie chiar daca uneori fac abuz de neologisme, cred ce ceilalti colegi de pe forum m-au inteles. (Daca nu ai o problema cu ce am afirmat in acest paragraf te rog frumos sa imi arati cu ce te-a zgariat pe ochi postul meu anterior, iar daca ai o oarecare problema, vezi paragraful anterior).
    - Nu esti moderator.

Sunt mai multe dar momentan sunt la servici si deja reply-ul asta mi-a rapit mai mult timp decat meriti.
    Daca vrei sa ma corectezi altfel, te invit la un meci prietenos de SSF4.
    Inca mai astept(�m) poza ta cu achievmentul de 100% SF4 hard trials, altfel o sa te luam drept mincinos si nu cred ca doresti ;(asta este mai mult o rugaminte personala).

Desi acest post are o tenta "elitista" la adresa ta si cuvantul "cocalar" e putin exagerat, te rog frumos sa ma crezi ca nu sunt doar parerile mele personale.

Tie iti doresc o zi buna si pe colegii de forum ii rog sa fie mai atenti ce si cum scriu cand posteaza.

4. #384 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Program Otaku Festival - Battlekon 2010

Se vor tine 4 concursuri (cate 2 pe zi) cu premii pt: Tekken 6, Soul Calibur 4, SSFIV si un oldies but goldies.
    Inscrierile vor avea loc intre orele 11:00 - 15:00 la standul Battlekon, urmand ca la ora 15:30 sa inceapa concursurile.

Intrebari si informatii despre reguli la standul Battlekon.
    Va spun eu de pe acum incat am vbit cu organizatorii:

Puteti veni cu arcade stick-ul (se tine pe PS3 de data aceasta)
    Sistemul este best of 3 - cu meciul constand in 3/99 sec.
    Random stage select
    Multam de detalii man, chiar ma interesau aceste informatii

Trec si eu maine pe acolo, nu stiu exact cand.

Va bagati la concursurile de SSF4?

5. #385 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    Eu vin.

Profound hypeness.

6. #386 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Mai mult ca sigur ajung si eu maine ca spectstor.

7. #387 SP
    SSF4 se tine maine sau duminica?
    Posibil sa ajung si eu, depinde de hosaro.

8. #388 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    Nu e inca stabilit, din ce vad.

Poate jocurile mai populare or sa fie ultimele?

9. #389 SP
    Member cristian77's Avatar
    Mda,mi-am stricat ziua,as veni si eu,dar... oricum,v-astept(eu cu tanti Juri) dupa 17 la battlekon PSN

10. #390 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    SSF4 se tine maine sau duminica?
    Posibil sa ajung si eu, depinde de hosaro.

Super SFIV se va tine primul, adica maine.

Ar fi ideal daca am fi atat de multi.
    Vorbim cu ei si va inscriem noi, numai sa fiti acolo la 15:30.

Eu o sa fiu cu "rechinii" in jur de 13:00 cred, pe acolo, sperand ca putem sa dam niste offlines inainte de concurs.

11. #391 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Am sa vin si eu.

M-as baga si la concurs dar stiind cum joaca cativa dintre voi de pe aici incep sa am second thoughts

De ajuns ajung, poate ne cunoastem cu ocazia asta macar

Apropo, stie cineva in ce constau premiile de la concurs? Asa ca idee...

12. #392 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Am sa vin si eu.

M-as baga si la concurs dar stiind cum joaca cativa dintre voi de pe aici incep sa am second thoughts

De ajuns ajung, poate ne cunoastem cu ocazia asta macar

Apropo, stie cineva in ce constau premiile de la concurs? Asa ca idee...
    Pai nu cred ca este cu taxa de intrare (cel putin in BV nu a fost), so why not?

Ca premii nu stiu, don' expect something BIG.

13. #393 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Pai nu cred ca este cu taxa de intrare (cel putin in BV nu a fost), so why not?

Ca premii nu stiu, don' expect something BIG.
    Ok, thanks for the info.

Count me in atunci

Ne vedem maine pe acolo.

14. #394 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Inca mai astept(�m) poza ta cu achievmentul de 100% SF4 hard trials, altfel o sa te luam drept mincinos si nu cred ca doresti ;(asta este mai mult o rugaminte personala).
    Se pare că suferi de amnezie (sau poate eu, nu contează - momentan) - am discutat despre asta �n trecut, și-am pus și poza (chiar la rugămintea ta ). �ncă mai e pusă (vezi reply-urile vechi).

C�t despre poza la achievementul de 100% SF4 hard trial, oric�nd fără probleme (am atașat-o puțin mai jos). Poate ai �nțeles tu greșit (nu-i de mirare) dar singurele achievement-uri ce-mi lipsesc sunt:

Title Master
    Collect all Titles.
    Icon Master
    Collect all Icons.
    și automat al 3-lea (care se deblochează odată ce le am toate)

Unbeatable Fist
    Ruler of All
    ...astea oricum le iau, sunt easy pie. Mai lipsesc c�teva (c�nd o să mai joc Street Fighter IV online le voi lua).

STREET FIGHTER IV
    Last Played Online: 25/1/2010

Păcat că n-ai fost prin Cluj, pe la sala de xbox, să vezi acolo alte dovezi lol (hahaha - ce om! dovada, dovada, vreau dovada ...) cum, pe aproape toate consolele, am terminat hard trials => deci nu doar pe profilul personal/consola personală.

Așa că bea un pahar cu apă rece, take a chill pill și...lol era să zic ceva.

*p.s.

Corect e achievement nu achievment - Respectă limba engleză.

Kiss.

*p.s. 2

Am atașat și poza cu cele 3 achievemen-uri lipsă, np.
    Attached Images Attached Images raton.jpg raton2.jpg

15. #395 SP
    Member Aquashark's Avatar
    va rog sa nu mai dati invite daca faceti lobby pentru >3 players. n-am de timp de pierdut si nici nu pot sa invat caractere noi cu 1 meci jucat la 30 de minute (mai bine ma joc in training mode).

16. #396 SP
    Se pare că suferi de amnezie (sau poate eu, nu contează - momentan) - am discutat despre asta �n trecut, și-am pus și poza (chiar la rugămintea ta ). �ncă mai e pusă (vezi reply-urile vechi).
    Da, eu am rugat pe cei care au terminat 100% hard trials sa posteze o poza cu achievement-ul ca si o curiozitate personala , sa vad cine s-a chinuit la Viper. Ce ai postat tu atunci a fost un set de 5-6 poze la unele caractere dar nu ce ma interesa.
    Felicitari, stiu ca nu au fost chiar "easy pie" la unele caractere.

Corect e achievement nu achievment - Respectă limba engleză.

Am atașat și poza cu cele 3 achievemen-uri lipsă, np.
    Ok Mr. Perfect! probabil ai ramas fara edit-uri.

Incearca sa ignori posturile unde mai tastez cuvinte din care mai mananc cate o litera; mi-e foame. Altfel tind sa cred din ce in ce mai mult ca: 1. Ori tu ma iei drept cel mai analfabet user de pe acest forum; 2. Ori show-ul asta de clovn prost platit e doar o chestie personala, ceea ce nu vad de unde ar veni si nu ti-o recomand.

ps. Imi mentin mare parte din parerile enuntate in postul anterior.

17. #397 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Stati...A fost un turneu?Unde?Unde pot gasi mai multe informatii despre el?Se vor mai tine turnee?
    Multumesc in prealabil.

18. #398 SP
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Stati...A fost un turneu?Unde?Unde pot gasi mai multe informatii despre el?Se vor mai tine turnee?
    Multumesc in prealabil.
    Astazi (15 Mai) - Otaku - Bucuresti - Casa de cultura a studentilor (In spate la opera) pana in ora 15:00 inscrierile - de la 15:30 concursurile.

19. #399 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Guyz, din pacate nu mai ajung la otaku

Bafta celor de acolo, sa-mi ziceti si mie cine-a castigat...

20. #400 SP
    Acum dau si eu plecarea spre eveniment

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 171 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast