vine si swingshot
Hai ca ne-am strans
Suntem in regula. Aducem mai mult de 2 MK-uri? Nu vreau sa ma huiduie altii ca jucam numai asta.
2 MK-uri sunt mai mult decat suficiente, aproape overkill
btw sa nu uitam de regula aia: se joaca seturi 3 din 5 si dupa 2 seturi castigate iesi de la masa oricum.
Online Events Calendar (all kinds)
Pai de, avem cateva specimene neserioase care ne-au dat peste cap. Au zis ca vin si n-au venit. Nu prea e frumos. As da si cateva nume dar mai bine ma abtin.
In stilu asta revenim la Radu in ograda...
Pe vremurile alea si pizza era buna, cam fara sos ea dar era buna
Partea pozitiva a fost ca ne-am jucat mai mult decat de obicei. Totusi un setup a fost liber aproape jumate de timp si am platit si putin mai mult decat de obicei.
Pentru urmatoarele intalniri vreau confirmare in SCRIS de la fiecare, ceea ce inseamna ca sunteti 99,9% prezenti (0,01% ramanand procentul de imprevizibil care poate sa apara cand cineva care a confirmat nu mai vine pentru ca a intervenit ceva pe parcurs). Daca cineva confirma si nu vine fara sa anunte este neserios si pasibil de excludere din comunitate. Oricat vreau sa fim cat mai multi, urasc oamenii neseriosi!
In rest, asteptam saptamana asta sa rasara PSN-ul back on ca sa recuperam din meciurile online.
eu cred mai degraba ca avea adresa completata in contul de PSN si l-au gasit baietii dupa leak..
Bookmarks