Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 83 of 171 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1641 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Doar un setup de AE? Sa-si aduca lumea consolele.Eu nu mai joc SSF4, ca in AE, pe lang afaptul ca exista Yun, pana si Dudley a fost buffat.Not going back to his older version.
    Mai bine mai asteptam pana se mai face rost de AE.
    Fite de VIP...

Alte pareri?

2. #1642 SP
    Junior Member gatsu10's Avatar
    Imi confirm prezenta ptr sambata..

3. #1643 SP
    Member lowlifekane's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    In alta ordine de idei...ce se intampla cand il superi pe Ryu >

$$$$$
    Se vede ca Mr.Naps e suparat ca l-au nerf-uit pe Bryan in Tekken Tag 2!
    Se descarca pe jucatorii de Street Fighter!

4. #1644 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Dupa cat de multi v-ati "aruncat" sa veniti cu consola zic sa amanam strangerea pana weekendul viitor (2 iulie) cand ar trebui sa avem cateva exemplare de disc. Nu stiu daca vom mai avea sala unde sa ne strangem insa vom trai si vom vedea.

5. #1645 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Sper sa avem unde ne strange pe 2 iulie.

Las aici un combo vid in "cinstea" AE-ului (contine combo-uri noi pt caracterele vechi si combo-uri cu cei noi).

6. #1646 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Sper sa avem unde ne strange pe 2 iulie.

Las aici un combo vid in "cinstea" AE-ului (contine combo-uri noi pt caracterele vechi si combo-uri cu cei noi).

ale lui IGI SMAILI MAIC sunt mult mai tari

7. #1647 SP
    Junior Member iori2k9's Avatar
    sal
    viin cu consola duminica asta daca vreti sa jucam..ssf 4 ae

8. #1648 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Pai cu totii cred ca vrem, dar nu stiu de duminica. Ady, tu poti veni cu consola duminica?

Restul baietilor ce zic?

9. #1649 SP
    Junior Member gatsu10's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Pai cu totii cred ca vrem, dar nu stiu de duminica. Ady, tu poti veni cu consola duminica?

Restul baietilor ce zic?
    Ady a confirmat ca da se poate...si pot si eu veni duminica.

10. #1650 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Am vb la sala, e OK, nu e inchisa. Asta e bine

Ceea ce trebuie sa stiu este cati suntem, ca sa stiu cate setup-uri luam (cate console aducem...). Deci pana acum avem asa:
    • Eu
    • Ded - cu consola
    • Ady - cu consola
    • Gatsu
    • Mike - cu consola (daca e necesar, nu prea suntem multi...)
    • Laurentiu (confirmare pls)
    Incerc sa vb si cu Liam, Radu, Duncan si ne auzim. Sa vb cineva cu Fantomel pls. Ded, vine cu tine?

Daca ramanem la lista de mai sus, zic ca 2 setups ajung. Daca mai vine cineva si nu e in lista de mai sus rog sa se anunte aici, pana maine, cu confirmare ferma!

11. #1651 SP
    Junior Member fantomel00's Avatar
    Bai as veni, dar cineva sa-l tina in frau pe Mike ca mi-o Yuneaza pe Viper . Mike y u're so Godlike?

12. #1652 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Cand vorbiti despre Mine, va rog sa-mi folositi titulatura cel putin semi-completa.Daca nu doriti folosirea titulaturii complete, "Smileymike101" este necesar cel putin folosirea titulaturii de "Smileymike", nu banalul si genericul nume de "Mike".

13. #1653 SP
    Member Ares's Avatar
    Cand vorbiti despre Mine, va rog sa-mi folositi titulatura cel putin semi-completa.Daca nu doriti folosirea titulaturii complete, "Smileymike101" este necesar cel putin folosirea titulaturii de "Smileymike", nu banalul si genericul nume de "Mike".
    am retinut , Mike

14. #1654 SP
    Member Mikael's Avatar
    bai acestia ios Mike! nu ma comparati cu noobu ala, as fi facut cont Mike pe forum dar aparent era luat ^^

15. #1655 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Sa traiasca majestatea sa, SadomasoMike101!

16. #1656 SP
    Hei YO this Yun is mad F R E E !!!!

17. #1657 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Mikael View Post
    bai acestia ios Mike! nu ma comparati cu noobu ala, as fi facut cont Mike pe forum dar aparent era luat ^^
    Bai nene, te-ai trezit cu fata la perna? L-au nerfuit in sfarsit pe Lao si esti salty? Noi stim la cine ne referim cand zicem Mike. Acum daca te regasesti si tu ce sa-ti fac, chill out.

Revenind la offline, ramane in picioare pentru duminica. Am vb cu Ded aseara, zicea sa luam un setup si pt MK dar dupa cate vad cu prezenta, cred ca ne ajung 3. Mai sunt doritori de MK pe aici? Gatsu, Ady, mai bagati MK? Vreau sa sun dupa pranz la sala sa confirm cate setups luam.

18. #1658 SP
    Member Mikael's Avatar
    pfff..aia a fost aseara....uitete si tu la orele de postare ^^

19. #1659 SP
    EXACT threadul asta mai avea nevoie de trolling.

hahaha imi place cum in ambele clipuri Yun e la pamant.

20. #1660 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Si HOP, repede si trollii

Am bagat zilele astea niste SSF ranked. Au ramas toti spartii pe acolo, trolleaza la greu.
    Abia astept sa-l pipai si eu pe Oni

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 171 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 ... LastLast