Urat.
Large rosters make broken games. We'll have mvc2 all over again.
Nu cred ca e cazul intrucat poate fi reparat in timp. Mici update-uri, tweaks... si o sa fie bine. Daca se angajeaza sa adauge caractere noi, ma gandesc ca, in eventualitatea unui broken charaacter, o sa lanseze un patch, fix... sau ceva de genu. Cel putin ar fi logic. Eu asa sper.
Mai mult sunt curios sa vad daca o sa trebuiasca sa platim pentru ele.
I heard R.Mika is turning tricks now!![]()
Nu o sa trebuiasca sa platim pt ele.
Asa ar fi un HUGE unbalance.
Cat despre broken ****...ne-am "bucurat" de el in SFIV cu Sagat si nothing done.
Acum sa zic...Rufus desi cu rabdare il bati. (caracterul asta este ridicol la U1 set-ups)
Prin astfel de chestii asigura oarecum continuitatea jocului in sensul ca "aaaa ok acum avem SSFIV Turbo Hyper Fighter Mega ntzaaaaa" Rufus e nerfed and all of the salty dudes jump in joy while Capcom counts in the cash.
Fix-uri ca fix-uri dar cu online netcode cum ramane?
Nu am mai dat niste offlines de ceva timp si online-ul imi lasa un gust amar de fiecare data cand joc.![]()
SSF4 nu e Vanilla! Cu ultimul update parca au scos infinite combou lui Fei impotriva lui Juri. Deci se poate! Ar fi culmea sa ne "binecuvanteze" cu o duzina de caractere si sa ne lase asa.
Cum ar fi? Luati cu pita si sa fiti sanatosi!
Cat despre netcode, nu mi-as face sperante. Era vorba ca o sa-l imbunatateasca de mult.Want to win online, spam srk sau 360. Merge si daca esti in block stun. Cel mai frustrant e cand pierzi chargeul fara nici un motiv.
![]()
Dude ce ne pasa noua?
E Bipson top tier sau nu?
Nu mi-as pune mare incredere in Capcom la vreun balancing change la vechiul cast (semnificativ) asta in cazul in care se confirma intr-adevar 7 noi caractere.
O sa vedem, cert este ca o sa avem mai mult fun in curand. (damn Capcom for being such a c*ck tease)
watch @ the end ~ 10 min mark.
STREET FIGHTER vs TEKKEN anuntat. (2 vs. 2 crossover game)
Joint Venture Game :
"Along with Street Fighter X Tekken, we're going to get Tekken X Street Fighter... a completely different game, developed be Tekken's developers.... so this really is a battle! Sweeet! "
SF III 3rd Strike pt PSN/Live anuntat.
Detalii despre character sloturile goale in arcade version la TGS. (septembrie)
Noi costume pt SSFIV anuntate:
"New alternative costumes in the works for Super Street Fighter 4. Available in the fall, based on past designs. Everyone gets a new costume."
---------- Post added 24-07-2010 at 11:15 PM ----------
8 butoane, exact modelul asta
sorry pt offtopic
Asa ca, daca mai vrea cineva sa mai joaca cu mine pana il dau.... este binevenit![]()
Pt cine nu l-a vazut deja.
---------- Post added 27-07-2010 at 01:51 PM ----------
@ Laurentiu
Din cate vad numai tu o sa vii la party-ul CG de sambata.
Deci "comunitatea" noastra de fighters nu o sa fie reprezentata decat de noi.
Sper sa avem sansa sa dam cateva meciuri "on the big screen" inainte sa inceapa FIFA bonanza si Karaoke.
Asta desigur daca esti de acord...nu cred altfel ca ar mai avea rost sa ma car cu stick-ul si jocul dupa mine daca nu se joaca nimeni cu mine.
Damn nobody loves fighting games anymoar.
se merita un Hori Fighting Stick pentru cineva care nu are pretentii ? pentru SF + alte jocuri de gen ?
Bookmarks