Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 171 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast
Results 601 to 620 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #601 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    Urat.

Large rosters make broken games. We'll have mvc2 all over again.

2. #602 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by duncanstomp View Post
    Urat.

Nici nu vreau sa ma gandesc la match-up knowledge-ul pe care trebuie sa il dobandesti la nivel inalt pt a fi complet pregatit pt un event major.
    La noi e mai simplu...Ken,Ryu,Akuma,Ken,Ryu,Akuma...rinse repeat.

Anyway I'm rooting for Alex.

3. #603 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by duncanstomp View Post
    Urat.

Nu cred ca e cazul intrucat poate fi reparat in timp. Mici update-uri, tweaks... si o sa fie bine. Daca se angajeaza sa adauge caractere noi, ma gandesc ca, in eventualitatea unui broken charaacter, o sa lanseze un patch, fix... sau ceva de genu. Cel putin ar fi logic. Eu asa sper.

Mai mult sunt curios sa vad daca o sa trebuiasca sa platim pentru ele.

Quote Originally Posted by alecs View Post
    La noi e mai simplu...Ken,Ryu,Akuma,Ken,Ryu,Akuma...rinse repeat.

Rolento x R.Mika?
    I heard R.Mika is turning tricks now!

4. #604 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Nu cred ca e cazul intrucat poate fi reparat in timp. Mici update-uri, tweaks... si o sa fie bine. Daca se angajeaza sa adauge caractere noi, ma gandesc ca, in eventualitatea unui broken charaacter, o sa lanseze un patch, fix... sau ceva de genu. Cel putin ar fi logic. Eu asa sper.

Mai mult sunt curios sa vad daca o sa trebuiasca sa platim pentru ele.
    Nu o sa trebuiasca sa platim pt ele.
    Asa ar fi un HUGE unbalance.
    Cat despre broken ****...ne-am "bucurat" de el in SFIV cu Sagat si nothing done.
    Acum sa zic...Rufus desi cu rabdare il bati. (caracterul asta este ridicol la U1 set-ups)

Prin astfel de chestii asigura oarecum continuitatea jocului in sensul ca "aaaa ok acum avem SSFIV Turbo Hyper Fighter Mega ntzaaaaa" Rufus e nerfed and all of the salty dudes jump in joy while Capcom counts in the cash.

Fix-uri ca fix-uri dar cu online netcode cum ramane?
    Nu am mai dat niste offlines de ceva timp si online-ul imi lasa un gust amar de fiecare data cand joc.

5. #605 SP
    Nu o sa trebuiasca sa platim pt ele.
    Asa ar fi un HUGE unbalance.
    Cat despre broken ****...ne-am "bucurat" de el in SFIV cu Sagat si nothing done.
    Acum sa zic...Rufus desi cu rabdare il bati. (caracterul asta este ridicol la U1 set-ups)

Prin astfel de chestii asigura oarecum continuitatea jocului in sensul ca "aaaa ok acum avem SSFIV Turbo Hyper Fighter Mega ntzaaaaa" Rufus e nerfed and all of the salty dudes jump in joy while Capcom counts in the cash.

Fix-uri ca fix-uri dar cu online netcode cum ramane?
    Nu am mai dat niste offlines de ceva timp si online-ul imi lasa un gust amar de fiecare data cand joc.
    SSF4 nu e Vanilla! Cu ultimul update parca au scos infinite combou lui Fei impotriva lui Juri. Deci se poate! Ar fi culmea sa ne "binecuvanteze" cu o duzina de caractere si sa ne lase asa.

Cum ar fi? Luati cu pita si sa fiti sanatosi!

Cat despre netcode, nu mi-as face sperante. Era vorba ca o sa-l imbunatateasca de mult. Want to win online, spam srk sau 360. Merge si daca esti in block stun. Cel mai frustrant e cand pierzi chargeul fara nici un motiv.

6. #606 SP
    Dude ce ne pasa noua?
    E Bipson top tier sau nu?

Nu mi-as pune mare incredere in Capcom la vreun balancing change la vechiul cast (semnificativ) asta in cazul in care se confirma intr-adevar 7 noi caractere.
    O sa vedem, cert este ca o sa avem mai mult fun in curand. (damn Capcom for being such a c*ck tease)

watch @ the end ~ 10 min mark.

7. #607 SP
    STREET FIGHTER vs TEKKEN anuntat. (2 vs. 2 crossover game)
    Joint Venture Game :
    "Along with Street Fighter X Tekken, we're going to get Tekken X Street Fighter... a completely different game, developed be Tekken's developers.... so this really is a battle! Sweeet! "

SF III 3rd Strike pt PSN/Live anuntat.

Detalii despre character sloturile goale in arcade version la TGS. (septembrie)

Noi costume pt SSFIV anuntate:
    "New alternative costumes in the works for Super Street Fighter 4. Available in the fall, based on past designs. Everyone gets a new costume."

---------- Post added 24-07-2010 at 11:15 PM ----------

8. #608 SP
    Closeup!

9. #609 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Selling my Mad Catz TE... Daca stiti pe cineva care vrea unul contact me

10. #610 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Selling my Mad Catz TE... Daca stiti pe cineva care vrea unul contact me
    Same

11. #611 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Why guys

12. #612 SP

13. #613 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Why guys
    No competition . Joking

Pur si simplu trebuie sa imi mut atentia catre altceva momentan , asa ca daca intereseaza pe cineva :

Madcatz TE (butoane recent schimbate) + un set de butoane noi Seimitsu (negre transparente) toate la un pret de fix 400 roni.

Washin' my hands....

14. #614 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    No competition . Joking

Pur si simplu trebuie sa imi mut atentia catre altceva momentan , asa ca daca intereseaza pe cineva :

Madcatz TE (butoane recent schimbate) + un set de butoane noi Seimitsu (negre transparente) toate la un pret de fix 400 roni.

Washin' my hands....
    Ah, deci e vorba de o absenta temporara Anyway, super pret pentru jucarie. Face toti banii /and then some/

15. #615 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    No competition . Joking

Washin' my hands....
    Cate butoane sunt in setul acela, si de care sunt (serie/cod)?

16. #616 SP
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Cate butoane sunt in setul acela, si de care sunt (serie/cod)?
    8 butoane, exact modelul asta

sorry pt offtopic

Asa ca, daca mai vrea cineva sa mai joaca cu mine pana il dau.... este binevenit

17. #617 SP
    Pt cine nu l-a vazut deja.

---------- Post added 27-07-2010 at 01:51 PM ----------

@ Laurentiu

Din cate vad numai tu o sa vii la party-ul CG de sambata.
    Deci "comunitatea" noastra de fighters nu o sa fie reprezentata decat de noi.

Sper sa avem sansa sa dam cateva meciuri "on the big screen" inainte sa inceapa FIFA bonanza si Karaoke.
    Asta desigur daca esti de acord...nu cred altfel ca ar mai avea rost sa ma car cu stick-ul si jocul dupa mine daca nu se joaca nimeni cu mine.

Damn nobody loves fighting games anymoar.

18. #618 SP
    Ex: phat_sua amermofo's Avatar
    se merita un Hori Fighting Stick pentru cineva care nu are pretentii ? pentru SF + alte jocuri de gen ?

19. #619 SP
    Quote Originally Posted by amermofo View Post
    se merita un Hori Fighting Stick pentru cineva care nu are pretentii ? pentru SF + alte jocuri de gen ?
    Dintre toate stick-urile low end este de departe cel mai recomandat.

20. #620 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Pt cine nu l-a vazut deja.

YouTube - SSFIV Zero Damage!

---------- Post added 27-07-2010 at 01:51 PM ----------

@ Laurentiu

Din cate vad numai tu o sa vii la party-ul CG de sambata.
    Deci "comunitatea" noastra de fighters nu o sa fie reprezentata decat de noi.

Sper sa avem sansa sa dam cateva meciuri "on the big screen" inainte sa inceapa FIFA bonanza si Karaoke.
    Asta desigur daca esti de acord...nu cred altfel ca ar mai avea rost sa ma car cu stick-ul si jocul dupa mine daca nu se joaca nimeni cu mine.

Damn nobody loves fighting games anymoar.
    Despre ce party este vorba aici?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 171 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast