Cel mai probabil nu... daca le-ai putea cumpara separat, la lansare, atunci de ce ar mai fi Editie Speciala?
Cel mai probabil nu... daca le-ai putea cumpara separat, la lansare, atunci de ce ar mai fi Editie Speciala?
Am si eu o intrebare: se mai pot face precomenzi la Grand Theft Auto V: Special Edition la Altex?
^Da
S-ar putea sa le lanseze la o luna sau doua dupa ce iese jocul....vreau cel mai mult Outfiturile si Additional Weapons......a si Online characters![]()
Eu am inteles ca armele din SE sunt si in jocul standard, doar ca trebuie sa platesti pentru ele (in-game money).
Pai si cei de la Altex aduc atatea copii cate precomenzi au fost facute sau ma pot duce la ora de deschidere a magazinului si sa iau jocul?
Si ce ar mai trebui sa stiu in legatura cu precomenzile de la Altex?
P.S.: Nu vreau sa supar pe nimeni cu atatea intrebari, dar vreau neaparat jocul asta.
Poate ca daca , poate ca nu , nu stie nimeni cate precomenzi/bucati au primit cei de la Altex.Mai poti sa il iei de pe PSN/Market place si dormi linistit ca ai o copie 100% rezervata.
Comunicat din partea celor de la Altex.
"La diablo am avut ceva problema intrucat furnizorul nu a onorat destule bucati , insa la gta avem un numar fix , iar cand vom avea atatea precomenzi pentru cate bucati avem , produsul va fi scos de pe site ."
Am vorbit cu ei azi in legatura cu GTA V si am zis ca ar fi bine sa postez si aici raspunsul venit din partea lor.
Deci puteti face linistiti precomanda in legatura cu GTA V.
Eu l-as lua de pe PSN impreuna cu cineva, dar nu am cu cine momentan... ar fi lejereanu' un cod de 25 de lire de caciula.
Nu am fost sigur, asa ca i-am contactat pe cei de la Altex.
Buna ziua,
Va contactam noi cand primi produsul pe stoc si le vom expedia.
In principiu sunt sanse de livrare in ziua lansarii sau cel tarziu dupa 24 h.
Cu stima,
Eduard Buta.
Dati bani in plus doar pentru cateva chestii care fac SP-ul mai usor si 3 caractere in Online?
Pai... da, ca pana la urma editia speciala nu costa o avere, ci doar ~40 de lei in plus.
Si sa nu uitam de steelbook, blueprint map si alte goodies care mai vin cu editiile speciale.
Steelbook-ul il gasesti si la Luckos...so
Eu unul imi iau jocurile de la GameStop Italia,nu stiu de unde va luati voi jocurile dar uitati aici diferenta de pret este de 10 euro echivalent a 40-45 de lei romanesti... Acquista GTA V Special Edition PS3, scopri il prezzo | GameStop Italia vs Acquista GTA V PS3, scopri il prezzo | GameStop Italia
Damn dar la tine e versiunea simpla mai scumpa cu 70 lei! Tine cont si de asta. E 70€, adica 310 RON fata de 240 cat e la Altex.
D-aia am si optat pentru special edition... cu cateva sute de lei in plus am features pe care cei de pe versiunea standard nu le au (vorbind strict de dlc-uri)
Bookmarks