Gasiti si la Web la pretul 210 lei si chiar la el am facut precomanda.
GTA V Terrain Mapping (click to view in 3D)
![]()
Suprafata cu liniile negre (strazile) pare mica. Paradoxal, in trailer-ul oficial, cand Franklin sau cine este sare din avion, orasul pare imens...
Pai nu e harta oficiala, e un fanmade care cel mai probabil seamana mult cu cea oficiala... eu zic ca mai sunt sperante ca orasul sa fie imens cum se vede in scena cand sare din avion noaptea.
Hmm...daca ar fi asa as da cancel la precomanda de ps3...si mi l-as lua pe ps4. Sper sa anunte detalii pana pe 17 septembrie.
^ Nope, n-o sa fie asa. Ei au facut jocul pentru current-gen. Poate o confirmare la 2-3-4 luni....
^ Yep, told ya...
Acum alte stiri mai importante pe care va rog sa le cititi (mai jos):
1. GTA 5 va avea ending-uri MULTIPLE, care depind de deciziile tale.
2. Nu toate caracterele vor fi valabile la inceputul SP-ului. Mai exact, toata lumea incepe cu Michael si trebuie sa avanseze in story pentru a-i intalni pe ceilalti.
3. Cea mai importanta dintre toate: poti sa-ti pierzi cainele... *sadface*
Sursa:
PS: Chiar daca tipul spune ca sunt ending-uri multiple, eu nu cred. Jocul mi se pare prea MARE si complex pentru ca developerii sa poata si sa stea sa faca mai multe "scenarii".
^ 2 mi se par destule. Dar mai auzeam unii pe un forum ca vor fi peste 5. I mean, toata lumea ar trebui sa aiba aceeasi experienta, mai mult sau mai putin. Cu chestia asta "distrug" si walkthrough-urile de pe internet.
amaratii nostri cand le-or primi? Am sunat la MG sa "confirm" precomanda si mi-a zis o tanti ca sa sun martea aia pe 17 sa intreb daca au venit/trimis jocurile.
inteleg ca nu au voie sa le puna la raft mai devreme, dar nu au voie sa zica nici macar "da domne, le avem in depozit"?
Bookmarks