Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 282 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #1581 SP
    Member Duni's Avatar
    Si cei din Banglades il au pe rafturi de o saptamana iar un cetatean il joaca de atunci fara oprire.

Nu stiu daca s-a mai discutat, dar multiplayer-ul este cross-platform?

2. #1582 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    ^ Normal ca nu.

Mi se pare foarte tare chestia cu co-driver(s). Cool sa ai 3 oameni in spate la masina (depinde si de masina)...

3. #1583 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    ^^Lol nu)Si asa sunt sanse mari sa le cada serverele, daramite la crossplatform

4. #1584 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Duni View Post
    Si cei din Banglades il au pe rafturi de o saptamana iar un cetatean il joaca de atunci fara oprire.

Nu stiu daca s-a mai discutat, dar multiplayer-ul este cross-platform?
    Ai o sursa?

Sursa mea : Leaked copies of GTA V spotted in Pakistan? | GearNuke

Iar la comments pe FB sunt multi care afirma ca il joc deja (postul lui Naveed Games)

5. #1585 SP
    Member Duni's Avatar
    Toti au GTA5 dar unu nu pune o poza cu spatele carcasei, interiorul sau manualul, de asemenea nici poze sau video cu gameplay, oare de ce?

6. #1586 SP
    Member proto's Avatar
    sa puna gameplay pe yt atunci .. Pana atunci este doar o vrajeala

7. #1587 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Alea din Pakistan pe care le-a postat JeNeI au un cover foarte ciudat... nu este nici macar cel oficial. Sunt poze din PRIMUL trailer, de acum 2 ani.

8. #1588 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Nu e tipla originala,nici banda aia nu are..

9. #1589 SP
    Member daviddd's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Ai o sursa?

Sursa mea : Leaked copies of GTA V spotted in Pakistan? | GearNuke

Iar la comments pe FB sunt multi care afirma ca il joc deja (postul lui Naveed Games)

Chiar crezi stirea asta? E doar o mizerie.

10. #1590 SP
    Manager paul's Avatar
    Pret nou la Altex: 191,92lei !

Print-screens:

Later edit 1: se pare ca toate gama de jocuri beneficiaza de reduceri (20%).

Later edit 2: gata, nu mai sunt reduceri.
    Attached Images Attached Images gta_5__xbox_360_altex.png gta_5__playstation_3_altex.png

11. #1591 SP
    Ω Pira's Avatar
    Pre-order done! Pacat ca s-au prostit cu taxa de livrare, acum e 10 lei indiferent de suma comenzii.

12. #1592 SP
    Manager paul's Avatar
    Probabil a fost ceva glitch in sistem de s-a aplicat pentru toate jocurile reducere. Cum a venit, cum s-a dus.
    A mai patit cineva sa comande asa ? Le onoreaza ?

@Pira: Comenzile sub 199,90 sunt cu taxa de livrara, peste valoarea asta e cu transportul gratis.

13. #1593 SP
    Ω Pira's Avatar
    Is curios acum ce se va intampla cu precomanda mea. In mod normal ar trebui sa platesc suma care a fost cand am dat comanda, right?

14. #1594 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Ori te suna maine sa iti spuna ca a fost o eroare de sistem , bla bla bla...Bine poti face scandal daca vrei

15. #1595 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Asa cum ei nu sunt responsabili de schimbarile (majorarile) de pret intervenite in timp ce comandai, nici tu nu ar trebui sa fii responsabil pt eroare lor ai comandat, game over. Fa-le scandal

16. #1596 SP
    Member daviddd's Avatar
    1185571_4787363942234_935601714_n.jpg
    Ce părere aveţi? Frankling arată prea dubios pentru a fi legitimă.

17. #1597 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Stie careva daca butoanele se pot configura individual stil gta pc? Din cate tin minte, Gta 4 avea o configuratie iritanta pe ps3 cu R1 aim si L1 shoot, fix invers comparat cu toate fps-urile de pe console.

18. #1598 SP
    Member mof990's Avatar
    Quote Originally Posted by SepticEye View Post
    Stie careva daca butoanele se pot configura individual stil gta pc? Din cate tin minte, Gta 4 avea o configuratie iritanta pe ps3 cu R1 aim si L1 shoot, fix invers comparat cu toate fps-urile de pe console.
    Mori daca astepti pana la aparitia jocului? Nu avem de unde sa stim genul asta de detalii.

@daviddd screen-ul e 100% fake, nu are cum sa arate asa (din putinul gameplay adevarat pe care l-am vazut in trailere). In plus, uita-te la minimap. Arata ca ar trebui sa fie o strada in dreapta dar e doar un sir de cladiri.

19. #1599 SP
    Member proto's Avatar
    la emag acum cativa ani au avut o eroare si toate preturile erau cu o cifra in minus sau numai stiu exact cum , dar stiu ca televizoare de 50 de milioane lei vechi erau 5 milioane , au comandat romanii tot ce au vazut cu ochii , au dat si la stiri , iar emag nu a avut ce sa faca si au onorat toate comenzile... deci si altex ar trebui sa faca la fel

20. #1600 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    in UK la CE a crescut pretul cu 30 lire. wtf?! (de la 120 la 150) Se mai gaseste doar vers de xbox 360

GTA: Grand Theft Auto V (5) Collector's Edition (Includes Atomic Blimp DLC) Xbox 360 | Zavvi.com

PS: n-avem si noi o lansare pe undeva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 282 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast