Si cei din Banglades il au pe rafturi de o saptamana iar un cetatean il joaca de atunci fara oprire.
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar multiplayer-ul este cross-platform?
Si cei din Banglades il au pe rafturi de o saptamana iar un cetatean il joaca de atunci fara oprire.
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar multiplayer-ul este cross-platform?
^ Normal ca nu.
Mi se pare foarte tare chestia cu co-driver(s). Cool sa ai 3 oameni in spate la masina(depinde si de masina)...
Ai o sursa?
Sursa mea : Leaked copies of GTA V spotted in Pakistan? | GearNuke
Iar la comments pe FB sunt multi care afirma ca il joc deja (postul lui Naveed Games)
Toti au GTA5 dar unu nu pune o poza cu spatele carcasei, interiorul sau manualul, de asemenea nici poze sau video cu gameplay, oare de ce?
Alea din Pakistan pe care le-a postat JeNeI au un cover foarte ciudat... nu este nici macar cel oficial. Sunt poze din PRIMUL trailer, de acum 2 ani.
Pret nou la Altex: 191,92lei !
Print-screens:
Later edit 1: se pare ca toate gama de jocuri beneficiaza de reduceri (20%).
Later edit 2: gata, nu mai sunt reduceri.
Pre-order done!Pacat ca s-au prostit cu taxa de livrare, acum e 10 lei indiferent de suma comenzii.
Probabil a fost ceva glitch in sistem de s-a aplicat pentru toate jocurile reducere. Cum a venit, cum s-a dus.
A mai patit cineva sa comande asa ? Le onoreaza ?
@Pira: Comenzile sub 199,90 sunt cu taxa de livrara, peste valoarea asta e cu transportul gratis.
Is curios acum ce se va intampla cu precomanda mea. In mod normal ar trebui sa platesc suma care a fost cand am dat comanda, right?
Ori te suna maine sa iti spuna ca a fost o eroare de sistem , bla bla bla...Bine poti face scandal daca vrei![]()
Asa cum ei nu sunt responsabili de schimbarile (majorarile) de pret intervenite in timp ce comandai, nici tu nu ar trebui sa fii responsabil pt eroare lorai comandat, game over. Fa-le scandal
![]()
Stie careva daca butoanele se pot configura individual stil gta pc? Din cate tin minte, Gta 4 avea o configuratie iritanta pe ps3 cu R1 aim si L1 shoot, fix invers comparat cu toate fps-urile de pe console.
Mori daca astepti pana la aparitia jocului? Nu avem de unde sa stim genul asta de detalii.
@daviddd screen-ul e 100% fake, nu are cum sa arate asa (din putinul gameplay adevarat pe care l-am vazut in trailere). In plus, uita-te la minimap. Arata ca ar trebui sa fie o strada in dreapta dar e doar un sir de cladiri.
la emag acum cativa ani au avut o eroare si toate preturile erau cu o cifra in minus sau numai stiu exact cum , dar stiu ca televizoare de 50 de milioane lei vechi erau 5 milioane , au comandat romanii tot ce au vazut cu ochii, au dat si la stiri , iar emag nu a avut ce sa faca si au onorat toate comenzile... deci si altex ar trebui sa faca la fel
in UK la CE a crescut pretul cu 30 lire. wtf?! (de la 120 la 150) Se mai gaseste doar vers de xbox 360
GTA: Grand Theft Auto V (5) Collector's Edition (Includes Atomic Blimp DLC) Xbox 360 | Zavvi.com
PS: n-avem si noi o lansare pe undeva?
Bookmarks