Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 282 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #1601 SP
    Member Dante's Avatar
    din cate mi-a zis un prieten care a lucrat la cel.ro, au facut si ei o gafa similara si exista ceva de genul " in limita stocului disponibil" in nu stiu ce lege ce reglementeaza comertul online. ei nu fac o factura imediat in urma comenzii, nu mai retin exact ce a zis dar sunt destul de acoperiti cand refuza comenzile inregistrate la pretul asta

2. #1602 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Asta ma gandeam si eu. Trebuie sa existe o lansare la miez de noapte la altex. Adica, s-a facut ptr Diablo 3 si nu se face pentru Gta 5 ? Nu cred.

3. #1603 SP
    Member proto's Avatar
    plus ca ei gta ul inca nu il au in stoc , dar totusi ar trebui sa si onoreze comenzile.. ca nu cred ca au fost mai mult de 10-15

4. #1604 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Referitor la butoane, prefer oricand L1+R1 over L2+R2... ar fi buna o optiune de invert, parca RDR avea.

5. #1605 SP
    Junior Member evolution9's Avatar
    Cei de la Altex primesc jocurile cu o zi inainte de lansare dupa care le distribuie in toata tara.
    Am fost informat de un prieten care lucreaza la Altex ca o sa am jocul in ziua lansari tinand cont ca sunt din provincie...

6. #1606 SP
    Member Dante's Avatar
    bun, eu tocmai am dat comanda la ei acum 30 min. ma duc personal la ei daca trebuie doar ca sa-l am pe 17

7. #1607 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Le distribuie in tara in ziua lansarii sau cu o zi inainte? Sunt din provincie si as vrea sa il iau mai devreme de lansare, chiar si cu o zi, de-asta te intreb.

8. #1608 SP
    Member Dante's Avatar
    propabil incepand cu 16 dimineata la baga la curier, nu cred ca ai cum sa il ai inainte de ziua lansarii

9. #1609 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Ah... asta e. Macar sa il am pe 17 atunci.

10. #1610 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Vad ca exista cateva confuzii referitoare la data livrarii, dati-mi voie sa precizez la modul general (nu despre GS sau Altex, ci despre orice magazin).
    Jocul ajunge la cei care au precomenzi pe 17.09, in ziua lansarii (indiferent din ce oras sunteti, Bucuresti sau provincie).
    Referitor la lansare...more info to come

11. #1611 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Si la gameshop la fel, nu?am o intrebarepot spune colegei tale ca vreau ca jocul sa fie livrat dupa ora 14?
    Multumesc!

12. #1612 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Quote Originally Posted by daviddd View Post
    Ce părere aveţi? Frankling arată prea dubios pentru a fi legitimă.
    Fake mare. Franklin arata prea pixelat si daca te uiti pe harta, acolo arata ca este o strada si o poti lua la dreapta, dar daca te uiti in imagine, Franklin ar trebui sa fie Hulk si sa treaca prin pereti (cel putin asa observ eu).
    Poza despre care este vorba mai jos.
    Attached Images Attached Images 204806-grand-theft-auto-5-1185571_4787363942234_935601714_n.jpg

13. #1613 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Aia e poza de pe Google Street View, i-au bagat cateva filtre si l-au copiat pe Franklin in ea

14. #1614 SP
    Member Dante's Avatar
    si pe mini map arata ca ar fi imediat o strada la dreapta dar eu nu vad nicio strada

15. #1615 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Sa bage video si ii cred

16. #1616 SP
    pss
    Junior Member pss's Avatar
    9-10 sept ar trebuie sa apara spart....

17. #1617 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by mof990 View Post
    Mori daca astepti pana la aparitia jocului? Nu avem de unde sa stim genul asta de detalii.
    Istetule, atunci mai bine sugerezi sa se stearga 80 pagini de post-uri cu speculatii legate de joc. Pt mine e diferenta dintre a face pre-order sau nu. Pff

18. #1618 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    ^ De ce sa se stearga? La urma urmei, pentru asta este facut topic-ul. De unde ai vrea tu sa stim atatea detalii despre joc? Noi stim doar ce ni se spune, nu avem cine stie ce premonitii noaptea in legatura cu GTA 5. De exemplu "ZzZzzz, Aleluia, Trevor's fav. color is potato".

19. #1619 SP
    Ω Pira's Avatar
    Vad ca nu au mai zis nimic baietasii de la Altex si mi-au pus precomanda data azi-noapte, "In asteptare", ca si pana acum cand mai am facut preorder la ceva. Cine stie, poate chiar imi livreaza jocul la pretul asta.

20. #1620 SP
    pss
    Junior Member pss's Avatar
    nu mai bine faceti voi un topic separat pt pre-ordere?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 282 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast