Care-i faza de nu este activa optiunea de battle in 2 player ? nu-mi spuneti ca trebuie sa termin povestea in single player pentru asta...
nu imi spuneti si mie cum schimb costumu la jucatoram deblocat in krypt la mai multi si nu imi apare nici o optiune cand joc multiplayer sau ladder.
S-a dat drumul la PSN? Va strangeti cei de pe Xbox? Sau cum vreti sa jucati ca am o pofta nebuna![]()
Eu Vineri ajung inapoi in Bucuresti. Trebuie sa facem gasca si sa mergem la sala la un long night sa jucam. Cateva beri o pizza si mult MK. Care vreti sa veniti trebuie doar sa aveti 18 ani si sa aduceti berile si pizzaDar lasand gluma la o parte, care vreti sa ne strangem Vineri sau Sambata seara la un MK session?
Au, nu esti in Buc, am inteles. Pai eu voiam sa vb cu baietii sa ne strangem sambata pe zi la sala unde merge de obicei, asta inseamna sambata la ora 12 (ziua da, nu noaptea!)
Merge si intr-o seara, mai restrans asa si doar MK, la unul din noi acasa![]()
Foarte tare jocul. M-am jucat pana acum cu prietenii. L-am rupt in 15modul de 2 vs 2 este absolut criminal. Cat de mult nu-mi plac mie jocurile cu batai, asta chiar este o capodopera
![]()
Ba da' lung mai e challenge tower ala... cate are, 500 nu? Sunt de-abia la 150. Ma intreb ce surprize mai are ca pana acum am
Bookmarks