Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 81 of 121 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1601 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Haha, nu cred ca am vazut vreun topic mai plin de nervi ca asta.

Eu sunt pe la 233 cred, poate ma mai enervez mai tarziu.
    Cu riscul de a parea dus cu pluta... Ieri noapte am rupt pantalonii de pijama de pe mine, de nervi. Trebuie sa am grija cu ce ma imbrac la noapte. As juca naked dar mi-e sa nu rup alte chestii..necesare.

Holy mother of god ! De acord cu eagle. Devine un topic fun c�nd vă enervaţi şi faceţi chestii nebune şi postaţi după.

Mr. Ed Boon este responsabil,iţi zic sigur Tekken.

2. #1602 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Mda 185 a fost cum a fost dar 251 e bataie de joc. Nu cred ca am injurat la un joc mai mult decat acum, nu stiu cine e responsabil cu realizarea acestor imbecilitati dar sunt sigur ca i-am umplut destule frigidere sa-l tina vreo 3 ierni polare.

3. #1603 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    stai ca m-am uitat pe youtube la 269....O bombonica de challenge si ala.

4. #1604 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Ce va mai place
    Sunteti perseverenti nu asa. Keep up the good work!

5. #1605 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Holy mother of god ! De acord cu eagle. Devine un topic fun c�nd vă enervaţi şi faceţi chestii nebune şi postaţi după.

Mr. Ed Boon este responsabil,iţi zic sigur Tekken.
    Pai tre' sa ne mai destindem un pic, dupa o sesiune de Challenge Tower.

6. #1606 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai tocmai am facut 185. Mi-a luat vreo 10 minute, nu m-am enervat prea rau decat un ocazional "ntz"... nu stiu ce atata haz. Puradeilor!

7. #1607 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Finala turneului PowerUp 2011, un set de meciuri la care am ramas masca. Va recomand sa le urmariti pentru ca merita. Daca asta am vazut la 2 saptamani de la lansarea jocului, la EVO o sa fie scandal mare.

Daca nu vreti sa vedeti toate meciurile (cei mai buni 8 jucatori) si vreti sa treceti direct la finala incepeti cu ultimele 5 minute din prima parte si continuati in partea a 2-a.

Justin.tv

La final dupa MVC3 este si un campionat 5v5.

8. #1608 SP
    Senior Member boga's Avatar
    O mizerie 251. Deja cred ca am facut in total vreo 2 ore de incercari si tot n-am reusit sa trec mai departe. O singura data am fost la un uppercut distanta. Si aici, ca la 185, dificultatea sporita provine din faptul ca nu iti poti alege personajul cu care sa faci treaba. Probabil ca daca reusesc sa trec de asta 300 o sa fie floare la ureche.

9. #1609 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    E tare ca dupa ce mi-am facut draci cu 250, vine 251 in care te mai bati si cu aia 2 inainte de Shao Kahn. Nu ca ar fi aia greu de batut, dar pierzi o groaza de timp la retry-uri...

La Shao Kahn am o noua strategie, stau destul de departe cat sa nu ma poata lovi cu barosul, crouch + block, astept sa faca Charge, apoi dau uppercut. Trebuie doar sa fii pe faza cand arunca cu barosul..

10. #1610 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    O mizerie 251. Deja cred ca am facut in total vreo 2 ore de incercari si tot n-am reusit sa trec mai departe. O singura data am fost la un uppercut distanta. Si aici, ca la 185, dificultatea sporita provine din faptul ca nu iti poti alege personajul cu care sa faci treaba. Probabil ca daca reusesc sa trec de asta 300 o sa fie floare la ureche.

si eu am incercat aproximativ 1 ora aseara, dar eram si sictirit cand il vedeam pe nenorocit AGAIN(a se citi Shao Khakatel). O singura data am fost cat pe ce, dar m-a luat cu un combo devil may cry din nou si am inchis consola.

11. #1611 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    si eu am incercat aproximativ 1 ora aseara, dar eram si sictirit cand il vedeam pe nenorocit AGAIN(a se citi Shao Khakatel). O singura data am fost cat pe ce, dar m-a luat cu un combo devil may cry din nou si am inchis consola.

12. #1612 SP
    Nici ca ma mai joc. S-a umflat tarata in mine si am incercat si un ladder pe extreme.. nici la jumate n-am ajuns. E aiurea. AI-ul iti citeste inputurile si reactioneaza mecanic. Incep sa cred ca cel mai fun mod offline la jocul asta e practice-ul. Asa ca o sa renunt si o sa ma intorc la Batman-ul meu. Revin cand o sa pot juca online.

Cele bune

13. #1613 SP
    Nici ca ma mai joc. S-a umflat tarata in mine si am incercat si un ladder pe extreme.. nici la jumate n-am ajuns. E aiurea. AI-ul iti citeste inputurile si reactioneaza mecanic. Incep sa cred ca cel mai fun mod offline la jocul asta e practice-ul. Asa ca o sa renunt si o sa ma intorc la Batman-ul meu. Revin cand o sa pot juca online.

Cele bune

ce-ti veni cu ladder pe xtrm cand noi n-am trecut de 251?

14. #1614 SP
    Vroiam sa fac trofeul ala cu terminatul ladderului pe extreme fara nicio continuare

Am facut aseara ala fara block Pentru 251 o sa astept un walkthrough de la Tomita

15. #1615 SP
    Vroiam sa fac trofeul ala cu terminatul ladderului pe extreme fara nicio continuare

Am facut aseara ala fara block Pentru 251 o sa astept un walkthrough de la Tomita

aham...deci platina e chestiune de ore la tine.

16. #1616 SP
    Member Downshifting's Avatar
    E vreo posibilitate sa setezi dificultatea la story mode dupa ce ai inceput sa joci acest mode? Efectiv nu snt in stare sa-i bat pe Skorpion si pe vrajitor cu Liu Kang...

17. #1617 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    aham...deci platina e chestiune de ore la tine.
    Cateva ore, o nimica toata.
    Pentru My Kung Fu Is Stronger ai nevoie de 24h de jucat online * 28 caractere = .

18. #1618 SP
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    E vreo posibilitate sa setezi dificultatea la story mode dupa ce ai inceput sa joci acest mode? Efectiv nu snt in stare sa-i bat pe Skorpion si pe vrajitor cu Liu Kang...
    Nu cred, dar ce-i drept nici n-am incercat sa fac asta. Oricum, in story mode luptele devin din ce in ce mai usoare daca te rup baietii prea tare. N-as putea spune acelasi lucru si despre challange 251

Referitor la platina.. chiar n-are rost. Tre sa fii prea bun ca sa faci platina la jocu asta.

19. #1619 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Da, in options o gasesti.

20. #1620 SP
    Referitor la platina.. chiar n-are rost. Tre sa fii prea bun ca sa faci platina la jocu asta.
    Hai acum, prima ta platina si te lasi batut?

Uite aici cheap tactics for cheap AI:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 121 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 ... LastLast