Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 121 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #181 SP
    Member slabunator's Avatar
    Man nu o lua in nume de rau, is doar niste ganduri si nu un atac. Jucator pro inseamna ca joci competitiv si te intereseaza in primul rand gameplay mechanics. Aici vorbim de o chestiune de preferinte in ceea ce priveste partea mai artistica a jocului, poveste si personaje ( aspecte care is convins ca intr-o oarecare masura te intereseaza si pe tine)
    Nu poti argumenta ca te deranjeaza personajul din perspectiva unui jucator pro, lucru care se deduce din postul tau. Pe tine te deranjeaza pt ca n-are ce cauta in joc.

Gandurile mele cu referire la subiect sunt ca personajul in sine e fain, se potriveste in tablou; e un jucator care se poate sa va placa sau nu, sa vedem cum il contureaza baietii; ca oricare altul il folosi doar daca vreti, iar cate un meci contra lui n-o fii chin; nu va atasati de ideea ca e un personaj de altundeva daca asta va deranjeaza; in final, prefer investirea timpului de productie sa mearga in personaje noi, da amu si Kratos o fii bun la ceva

2. #182 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Se potriveste in tablou la fel cum s-ar potrivi si Dante sau Drake. Daca or sa-l faca var cu Quan Chi atunci nu are influenta povestea. In rest la ce ai mai scris sunt de acord cu tine.

3. #183 SP
    Member slabunator's Avatar
    Ruda cu Quan Chi se poate sa fie lol Asa se contureaza si bine povestea.

4. #184 SP
    Member viezure's Avatar
    Huh? De unde adversitatea asta fata de Kratos? Mi se pare ca se potriveste la FIX in MK, la fel de bine putea sa fie personaj nascut din seria asta.

5. #185 SP
    Senior Member Nash's Avatar

6. #186 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu va inteleg, sincer. Ce conteaza daca exista si acest personaj in MK, nu e o aditie pentru fanii seriei, e doar o aditie pentru marketing, asa cum au fost si personajele SW pentru Soul Calibur. E o decizie pe care o fac, in colaborare cu o anumita companie, pentru a oferi un motiv in plus pentru a alege o anumita versiune. Si, din ce am inteles, prezenta lui Kratos nu influenteaza cu nimic jocul.

7. #187 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    +1 erik.
    Nu pricep de ce va deranjeaza... mie chiar imi surade ideea de a putea juca cu Kratos... nu inteleg ce are jocul de pierdut daca l-au bagat si pe bietul personaj. De parca il baga in locul unui alt caracter. E un plus nu un minus

8. #188 SP
    Member Ares's Avatar
    ce este asa greu de priceput? faptul ca lumea doreste ca universul mk sa ramana universul mk?

9. #189 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mie mi se pare o idee stupida... Ce legatura ar putea avea Kratos cu universul MK? Bine, eu nu sunt afectat.. decat daca se trezesc astia sa-l bage pe Marcus Fenix la inaintare.

10. #190 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu trebuie sa aiba nicio legatura, pe mine doar ma incanta ideea de a-l vedea pe kratos batut mar de skorpion

11. #191 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu trebuie sa aiba nicio legatura, pe mine doar ma incanta ideea de a-l vedea pe kratos batut mar de skorpion
    Sau de Mos Craciun daca mai baga cativa eroi noi.

12. #192 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Sincer, credeam ca MK asta era o intoarcere la origini, dupa semi-esecul MK vs DC, din perspectiva fanilor. Chiar nu era nevoie de imbarligaturi de genul asta, chiar daca Kratos stie sa dea cu sabiile nu prea are ce cauta in MK. Mi se pare doar o incercare jalnica de a lua cativa bani de la fanboys, care nu ar fi cumparat altfel jocul.

13. #193 SP

14. #194 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Mortal Kombat gets an April 2011 release, 3D support | N4G

On top of the trailer reveal with Kratos, Warner Bros and NetherRealm Studios announced the release month and support for stereoscopic 3d on the PS3 for Mortal Kombat

15. #195 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mortal Kombat Tournament Edition.* - News - Avoiding The Puddle
    1. The Standard Edition: featuring the Mortal Kombat game.
    2. The Kollector’s Edition: featuring the Mortal Kombat game, Sub-Zero and Scorpion figurines, a collectible art book, downloadable content that includes an exclusive Mortal Kombat Klassic costume skin and avatar costumes.
    3. The Tournament Edition: featuring the Mortal Kombat game, a portable fight stick, and downloadable content that includes an exclusive Mortal Kombat Klassic costume skin and avatar costumes.

16. #196 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Imi face cu ochiul Kollector's Edition. Sper sa nu aiba un pret exagerat.

17. #197 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Imi face cu ochiul Kollector's Edition. Sper sa nu aiba un pret exagerat.

Si mie, dar cred ca va depasi 200$ lejer.

Mie imi face cu ochii Tournament edition care cred ca va fi peste 200$.

18. #198 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Si mie, dar cred ca va depasi 200$ lejer.
    eu ma gandeam la jumate din cat ai zis tu . Sigur nu o sa fie extrem de mari figurinele sau artbook-ul. Eu zic ca 100$ sau 100 si un pic... A fost vreun collectors care sa coste 200$? Parca Signature edition la GT5 a fost cam atata

L.E. la tournament edition parca are mai mult sens lol. Nici la ala nu as fi sigur ca ajunge la 200 . Tin minte ca am vazut collecters-ul la Tekken 6(cel cu arcade stick) la polus acu juma de an da pretu era EXTREM de mare. Nu mai stiu cat...9-10 milioane?lol sigur nu l-au vandut nici azi... poate l-au ieftinit de vreo 3-4 ori de atunci. Asta ma enerveaza pe mine la magazinele din RO: gata niste preturi nesimtit de mari fata de celelalte tari. Poate deaia comand numa din US sau UK

19. #199 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    eu ma gandeam la jumate din cat ai zis tu . Sigur nu o sa fie extrem de mari figurinele sau artbook-ul. Eu zic ca 100$ sau 100 si un pic... A fost vreun collectors care sa coste 200$? Parca Signature edition la GT5 a fost cam atata

L.E. la tournament edition parca are mai mult sens lol. Nici la ala nu as fi sigur ca ajunge la 200 . Tin minte ca am vazut collecters-ul la Tekken 6(cel cu arcade stick) la polus acu juma de an da pretu era EXTREM de mare. Nu mai stiu cat...9-10 milioane?lol sigur nu l-au vandut nici azi... poate l-au ieftinit de vreo 3-4 ori de atunci. Asta ma enerveaza pe mine la magazinele din RO: gata niste preturi nesimtit de mari fata de celelalte tari. Poate deaia comand numa din US sau UK
    Dupa cum vezi am modificat. Prima dat am crezut ca se refera la Tournament Edition (care sigur ca costa peste 200$ din cauza fighting stickului). Collectors Edition o vad si eu la maxim 100 - 115 $. Cam cat a fost si SF4 Collectors Edition care continea in mare parte acelasi lucru.

L.E: Un Fighting Stick Tournament Editon costa nou peste 500lei + jocul 200lei + ce mai ofera ei, cred ca se duce dupa cum am zis peste 200$. Dar ramane de vazut.

20. #200 SP
    Member taz@'s Avatar
    Nu cred ca va fi mai mult de 120$...daca Helgast Ed la Killzone 3 e 130$ sau alte CE cu scor asemanator,nu se risca la un pret mai mare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 121 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast