Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 121 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 ... LastLast
Results 761 to 780 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #761 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Unde-i Kratos?
    Nu a mentionat nicaieri ca poza cu rooster-ul caracterelor este pentru versiunea de PS3 . Kratos cel mai probabil va fi DLC character sau unlockable.

The PlayStation 3 version includes exclusive playable character Kratos, from the God of War series. The image also shows an image of a character fans are calling Cyber Sub-Zero.
    Incercati sa accesati linkul pentru info , o poza nu este suficienta

2. #762 SP
    Member Game101's Avatar
    Din cate stiu Kratos e unlockable,era in demoul de pe ps3,in filmuletul de la sfarsit.

3. #763 SP
    Pirate PlayforFun's Avatar

4. #764 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Nu a mentionat nicaieri ca poza cu rooster-ul caracterelor este pentru versiunea de PS3
    Se vad butoanele de la PlayStation.

Quote Originally Posted by viezure View Post
    Unde-i Kratos?
    Conform unui user de pe NeoGAF, Kratos si Cyber Sub-Zero se gasesc in sloturile Extras/DLC. Aceste sloturi sunt cele de jos, pe laterale.

Puteti gasi aici mai multe detalii: Mortal Kombat Character Select Screen Leaked (Spoilers) - NeoGAF

5. #765 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Si eu care speram ca scapam de Kakatos . Iar apoi Kabal arata ca Predator. Sunt curios ce moveset i-au pus lu quan-chi.

6. #766 SP
    Member Aquashark's Avatar
    sloturile de jos din colturi sunt scrollable.

7. #767 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    S-a inscris cineva la Turneul din Romania de pe 9 Aprilie?

8. #768 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Sure.

9. #769 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    S-a inscris cineva la Turneul din Romania de pe 9 Aprilie?
    Da, macar sa ne cunoastem pe acolo si impatimitii de MK, ca de la SSF ne cam stim

10. #770 SP
    I am in, as well.

11. #771 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Cu ce caracter veti juca la turneu?

Sau nu vreti sa dati din casa?

12. #772 SP
    Eh nu e ca si cum ai de unde alege Din moment ce ai voie sa schimbi la fiecare lupta, nu cred ca voi juca cu un singur caracter. O sa mai trec si prin Scorp, dar Sub-zero e favoritul casei pana acum. Si Mileena are potential. De ce nu si Cage. Mie nu prea imi plac mirror matches as a rule, asa ca s-ar putea sa schimb caracterele pe loc accordingly.

13. #773 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Nice, si eu prefer Sub-Zero cu a doua optiune Mileena. Scorp si Cage mi se par un pic cheap dar de, sunt doar 4 intr-adevar si tre jucati toti...

14. #774 SP
    Cel mai safe ca si recovery time / tools mi se pare Cage , Mileena este cea mai rapida si poate scapa usor cu teleport kick ; roll on the ground move la ea are proprietati de punish destul de bune + ca deserveste ca launcher. Scorpion pare cel mai usor de folosit dar nu prea este safe/recovery time mare on block (spear/teleport) si nu are anti air tools iar Sub-Zero este un caracter defensiv, care jucat bine poate fi destul de competitiv.

15. #775 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    UPDATED: Another MK leak: Smoke �versus� portrait and more..

Restul luptatorilor ii gasiti in link.
    Attached Images Attached Images 25303_bd_smoke_color_122_234lo.jpg

16. #776 SP
    Oh god no afro....deja visam noaptea, cosmaruri.

Btw, s-a inscris un amic al meu azi la MK...ceea ce inseamna ca inca mai sunt locuri (cred). Naspa...daca era concurs de tekken6 cred ca se umpleau 64 de locuri in 5 minute

17. #777 SP
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Btw, s-a inscris un amic al meu azi la MK...ceea ce inseamna ca inca mai sunt locuri (cred). Naspa...daca era concurs de tekken6 cred ca se umpleau 64 de locuri in 5 minute
    Da, destul de aiurea asta ; probabil or sa se umple pana la data limita dar cu sacrificii mari. Trebuie sa vin eu de la 400km ca sa va ajut .

18. #778 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Eu zic ca-s mai multi doritori dar care nu stiu de concurs. Sa fim seriosi, nu vreau sa compar cu Tekken dar si MK-ul are foarte multi fani. Aiurea totusi intr-adevar... Ma asteptam ieri sa nu mai gasesc locuri libere si totusi vad ca nu se inghesuie lumea.

Mai greu la inceput

19. #779 SP
    Ce este foarte pacat la concursul asta este faptul ca nu s-a putut organiza dupa lansarea oficiala a jocului, un turneu cu 4 parsonaje nu e cel mai diversificat dpdv al spectacolului.

20. #780 SP
    Member cyrax's Avatar
    Chiar imi place cum arata smoke.Ermac...just retarded.Quan Chi...m-am saturat de look-ul asta din deadly alliance , prea seamana cu kratos ; sper sa aiba ca alternate costume outfit-ul din mk 4
    Attached Images Attached Images 25303_bd_smoke_color_122_234lo-1-.jpg naxjc-1-.gif 20110329-tnctxfjhpb4th5jy88d69e8yf8-1-.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 121 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 ... LastLast