Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 121 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1781 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Cat despre DLC, eu as vrea Rain pentru ca era unul din favoritii mei. Din pacate nu va mai fi singurul cu lightning move, aceasta fiind pusa si la nightwolf
    Purple Rain, personaj inspirat din cantecul lui Prince? Gaaaaaaaaaaay

2. #1782 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Asta la Screwattack ai auzit-o, np.

3. #1783 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    Turneul din Vegas teamsp00ky on Justin.tv

4. #1784 SP
    Member Aquashark's Avatar
    hype = 0 (zero).

organizatorii se asteptau la ~1500 participanti/spectatori, insa numai 180 s-au inscris.. LOL

deh.. taxa de inscriere a fost destul de mare ($30) si erai obligat sa joci pe stick-ul ala perimat (concave buttons? dumbass MK layout? gtfo).
    what's with all these MK tournaments and ass-backwards rules?

5. #1785 SP
    Member Mikael's Avatar
    si dau pauza in meci sa se uite la fatalitate la move list...SERIOS?! macar am ce sa vad la Justin Wong ca joaca cu Kung Lao, si poate mai am bafta sa dau de niste jucatori buni...

6. #1786 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Trebuiau si ei sa isi faca reclama la placa aia de lemn cu butoane. Si-au cam sapat singuri groapa cand au impus ca stick-ul sa fie obligatoriu, eu as fi preferat nici sa nu il puna ei la dispozitie daca nu l-ai cumparat, asa am fi avut doar 10 oameni la turneu si organizatorilor le-ar fi revenit mintile in cap.

7. #1787 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Off: man, ai o problemă cu "ii"-urile, se pune unul singur la "am fi, aș fi, le-ar fi".

8. #1788 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Mikael View Post
    si dau pauza in meci sa se uite la fatalitate la move list...SERIOS?! macar am ce sa vad la Justin Wong ca joaca cu Kung Lao, si poate mai am bafta sa dau de niste jucatori buni...
    Nu stiu cum a fost pe la inceputul turneului dar am vazut acum cateva minute niste meciuri foarte bune intr-o semifinala (Kung Lao vs Ermac) si in finala (Kung Lao vs Sub Zero).

9. #1789 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Incercati fara spoilere pentru cateva zile, nu toti au avut timp sa urmareasca stream-ul.
    Va multumesc!

10. #1790 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    ****ing crap, nu mai inteleg nimic, a mers sa fac update pe consola la ultima versiune ceea ce m-a impins sa cred ca e up reteaua dar tot nu merge

11. #1791 SP
    Member Mikael's Avatar
    hmm...mam uitat la ceva meciuri aseara, si mie asa o ciuda ca joc mai bine ca majoritatea dintre aia care sunt in pools! in orice caz acuma ma uit la rebroadcast si cred ca pe sfarsit se ajunge in brackets, ca sunt the usual MK good players

12. #1792 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

13. #1793 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Mikael View Post
    hmm...mam uitat la ceva meciuri aseara, si mie asa o ciuda ca joc mai bine ca majoritatea dintre aia care sunt in pools! in orice caz acuma ma uit la rebroadcast si cred ca pe sfarsit se ajunge in brackets, ca sunt the usual MK good players
    Iti voi ura succes de pe acum pentru a trece de competitia din Bucuresti de la Otaku

14. #1794 SP
    Junior Member Polski's Avatar

15. #1795 SP
    MK-ul se misca de toata frumusetea pe PSN Dai un pumn il da dupa 2 secunde

16. #1796 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Eu am crezut ca nu imi mai merge D-pad-ul, incercam sa sar si ma trezesc la un moment dat ca sare singur si nu pot sa il opresc.

17. #1797 SP
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Eu am crezut ca nu imi mai merge D-pad-ul, incercam sa sar si ma trezesc la un moment dat ca sare singur si nu pot sa il opresc.
    It's called LAG baby!

18. #1798 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mda...Deci nu ma lasa sa dau redeem pentru online play si imi zice ca am 2 zile trial. Este vreo solutie?

ps: intr-adevar merge absolut infect, dar sper sa isi revina cu timpul cu s-a intamplat pe Live.

19. #1799 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Mda...Deci nu ma lasa sa dau redeem pentru online play si imi zice ca am 2 zile trial. Este vreo solutie?
    Nu pana nu avem si store. Si alea 2 zile le-am activat acum, dar nu este de jucat

20. #1800 SP
    Member Aquashark's Avatar
    stiu ca inca nu s-a terminat concursul, insa..

MK9 top 8 match summary = EndlessVideo - Chris Rock- Rims

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 121 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... LastLast