Turneul din Vegas teamsp00ky on Justin.tv
hype = 0 (zero).
organizatorii se asteptau la ~1500 participanti/spectatori, insa numai 180 s-au inscris.. LOL
deh.. taxa de inscriere a fost destul de mare ($30) si erai obligat sa joci pe stick-ul ala perimat (concave buttons? dumbass MK layout? gtfo).
what's with all these MK tournaments and ass-backwards rules?
si dau pauza in meci sa se uite la fatalitate la move list...SERIOS?! macar am ce sa vad la Justin Wong ca joaca cu Kung Lao, si poate mai am bafta sa dau de niste jucatori buni...
Trebuiau si ei sa isi faca reclama la placa aia de lemn cu butoane. Si-au cam sapat singuri groapa cand au impus ca stick-ul sa fie obligatoriu, eu as fi preferat nici sa nu il puna ei la dispozitie daca nu l-ai cumparat, asa am fi avut doar 10 oameni la turneu si organizatorilor le-ar fi revenit mintile in cap.
Incercati fara spoilere pentru cateva zile, nu toti au avut timp sa urmareasca stream-ul.
Va multumesc!
****ing crap, nu mai inteleg nimic, a mers sa fac update pe consola la ultima versiune ceea ce m-a impins sa cred ca e up reteaua dar tot nu merge![]()
hmm...mam uitat la ceva meciuri aseara, si mie asa o ciuda ca joc mai bine ca majoritatea dintre aia care sunt in pools! in orice caz acuma ma uit la rebroadcast si cred ca pe sfarsit se ajunge in brackets, ca sunt the usual MK good players
Top 16 Vegas http://www.justin.tv/teamsp00ky#/w/1209606416
Eu am crezut ca nu imi mai merge D-pad-ul, incercam sa sar si ma trezesc la un moment dat ca sare singur si nu pot sa il opresc.
Mda...Deci nu ma lasa sa dau redeem pentru online play si imi zice ca am 2 zile trial. Este vreo solutie?
ps: intr-adevar merge absolut infect, dar sper sa isi revina cu timpul cu s-a intamplat pe Live.
stiu ca inca nu s-a terminat concursul, insa..
MK9 top 8 match summary = EndlessVideo - Chris Rock- Rims
![]()
![]()
![]()
Bookmarks