Nice, dar nu e rentabil deloc cu toata bara folosita. Doar cu 1 ex am 58% so i'll stick with that
---------- Post added 11-05-2011 at 02:17 PM ----------
Later edit:
Am avut niste treaba si nu am putut sa continui. Ce vroiam sa zic, este foarte riscant sa folosesti acel dash al lui reptile la corner, pentru ca iti inverseaza directiile pentru aproape jumatate de secunda cand este in perete dar dincolo de adversar. Astfel orice miscare poate fi ratata pt ca intr-un interval directiile sunt pe dos. Pentru damage garantat sunt combouri mult mai simple si neriscante, si totusi spectaculoase.
Dar intr-adevar, nu despre asta e vorba in combo making
Problema la reptile este ca spre deosebire de restul personajelor cu care joc, este incredibil de greu sa imi iasa invincible wakeup attack. Din ce am reusit sa dau, doar slideul are proprietatea asta.
Ca tot am adus vorba de wakeup attacks, sunt curios ce ati descoperit pe baza acestora. Toata lumea zice ca faci miscarea in frameurile de recovery, si ca dai foarte repede ca sa poti retalia. Din pacate jucand se observa ca nu merge mereu, desi scrie "WAKE UP ATTACK" deasupra barii, totusi incasezi lovituri aleator (cum ar fi FK la smoke care e the best spam on opponent wakeup broken **** ever).
Am testat cu un amic in training indelungat, si am ajuns la o concluzie in sfarsit consistenta. Exista o modalitate garantata pentru a efectua un wake-up attack invincibil, si nu implica folosirea miscarii cu EX. Cand cazi la pamant, poti ramane indelungat acolo, poti face roll in spate, sau poti sa il lasi sa se ridice el imediat. Am observat ca wakeup-ul invincibil merge doar in ultimul caz. Din pacate si acest ultim caz este foarte ciudat, deoarece nu stii cand ti se da drumul la input. Caracterul pe pamant nu buffereaza tot timpul butoane, bufferul incepe "candva", naiba stie cand, putin inainte sa se ridice. Astfel este foarte greu sa stii cand poti sa incepi sa dai miscarea, pentru a o nimeri. Apoi, ca sa fie invincibil, trebuie ca miscarea sa se termine de dat FIX in primul frame in care se da drumul la input.
Astfel, conditii pt invincible wakeup cu toate caracterele (non enhanced):
1. Cazut la pamant
2. Lasat caracterul in pace sa faca normal getup, NU roll, NU delayed getup
3. Figure out cand se da drumu la fereastra de buffer, si incepe inputul de move
4. Inputul trebuie sa se termine fix in primul frame (ales de ei, nu ai nici un cue visual) de ridicare al caracterului.
Cand se face corect, absolut toate loviturile vor lovi intr-un caracter ca intr-un perete. Cel mai simplu se testeaza cu Nightwolf, deoarece forward+forward+BP merge spamat la knockdown si cam 80% din timp te vei ridica corect, invincibil. Xrays, proiectile, lovituri, se lovesc ca intr-un perete si ricoseaza din caracter, atunci cand este facut corect. Inca o data, acest lucru nu necesita enhanced version la miscare, pur si simplu un timing incredibil de strict fara nici un cue vizual.
Intr-adevar, este mereu la fel, dar nu ai niciodata garantia ca ti-a iesit bine decat dupa ce vezi rezultatul. Am avut meciuri castigate la milimetru, cand am absorbit xray-ul de la kitana, sonya, cu slideul de la reptile invincibil si am reusit sa dau ultima lovitura.
Daca voi stiti un mod mai consistent sau mai clar pentru a nimeri aceste invincible wakeupmoves decat practice non stop (deja aduce a ssf4

) , do share

Bookmarks