Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 83 of 180 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #1641 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Iti dai seama ce fun e "concursul" asta cand sunt 40 de insi ? Garantez ca vor termina 10 concursuri cu berea inainte (pentru curaj, nu alta)

Concursul cu bere ar fii genial.I'm totally in. Sunt curios cat de repede bea Dj Mo o halba de bere.

PS-> Ma duc sa iau butoiul de bere de pe balcon sa ma pregatesc.
    -> Astia mai fumatori ce ziceti sa luam niste trabucuri ?!

2. #1642 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Concursul cu bere ar fii genial.I'm totally in. Sunt curios cat de repede bea Dj Mo o halba de bere.

PS-> Ma duc sa iau butoiul de bere de pe balcon sa ma pregatesc.
    -> Astia mai fumatori ce ziceti sa luam niste trabucuri ?!
    Sorry Dj_Andrei, e genul de concurs cu acces de la 18 ani.

P.S. Si cu trabucele las-o mai incet de la varsta asta, ca nu apuci sa vezi PS4 !

3. #1643 SP
    Member Webpredator's Avatar

4. #1644 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu peste o luna fac un an de cand m-am lasat de fumat si unora le arde de trabuce. Mai bine pui banii deoparte si-ti iese de un DSi

5. #1645 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ma refeream la concusuri acolo, in local. Like "cine termina primul o butelca de bere primeste un joc PS3"
    I'm totally in!

6. #1646 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    I'm totally in!
    Nu nu, tu esti la gin Lasa berea pentru altii

7. #1647 SP
    Sorry Dj_Andrei, e genul de concurs cu acces de la 18 ani.

P.S. Si cu trabucele las-o mai incet de la varsta asta, ca nu apuci sa vezi PS4 !

Un sfat intelept. Trabucurile sunt la ocazii . Aiurea e ca eu fac 18 ani deabea in ianuarie si presupun ca intalnirea o sa fie in decembrie.

PS-> PS4 sigur il apuc, mai bine zici ca nu apuc PS15.lol

8. #1648 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    daca sunt in oras si organizati o intalnire pentru sfarsit de an, cred ca o sa vin si eu daca aveti loc pentru mine (normal daca ma primiti:">). sper ca nu faceti concursuri cu bere ca eu nu beau bere doar vin si tarie and yes i am 18 years old.

9. #1649 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    poate ma bag si eu cu inca 1-3 persoane,depinde cand va fi si daca se va face ceva.
    enthroll where are you ... poate ,poate

10. #1650 SP
    Junior Member cosmina's Avatar
    hello! sa ma puneti si pe mine pe lista

11. #1651 SP
    Member Webpredator's Avatar
    WoW , new meeting being set up !
    My new favourite thread !

12. #1652 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    enthroll where are you ... poate ,poate
    pai daca e in perioada cand voi fi in bucuresti (19-27) we're in bro sa le bem toata berea
    btw.. smoking inside.. wow i miss it!

13. #1653 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Se pare ca voi veni si eu...daca este vorba de concursuri de baut bere......

14. #1654 SP
    Member Dante's Avatar
    cred ca o sa-mi fac si eu aparitia. dar nu beau bere

15. #1655 SP
    Member kane86's Avatar
    Nu am putea organiza si niste concursuri MW2, Fifa10, Forza3 pe XBL sau PSN si sa facem premierea la intalnire? Sa fie taxa de inscriere nush 10-15 ron iar suma stransa sa reprezinte premiile (adica sa cumparam premiile). Oricum multi dintre noi joaca seara de seara, dar intr-un concurs e altceva.

16. #1656 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Vai, oboseala asta.Am citit Console Games Club - La un pahar de vodka.

17. #1657 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Nu am putea organiza si niste concursuri MW2, Fifa10, Forza3 pe XBL sau PSN si sa facem premierea la intalnire? Sa fie taxa de inscriere nush 10-15 ron iar suma stransa sa reprezinte premiile (adica sa cumparam premiile). Oricum multi dintre noi joaca seara de seara, dar intr-un concurs e altceva.
    Vedem
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    Vai, oboseala asta.Am citit Console Games Club - La un pahar de vodka.
    Era un thread din asta dar l-am... baut... hac

18. #1658 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    daca nu stiai CG organizeaza in acest moment un concurs de fifa10 http://www.consolegames.ro/forum/f59...nsolegames-ro/

19. #1659 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    daca nu stiai CG organizeaza in acest moment un concurs de fifa10 http://www.consolegames.ro/forum/f59...nsolegames-ro/
    Da...stiam....pe PS3.....

Oricum, macar sa organizam un concurs de MW2 pe XBL ca sunt destui oameni.

20. #1660 SP
    Stiu ca Monky are ultimul cuvant avand in vedere data in care vom organiza intalnirea de craciun, dar ce ziceti daca o punem pe 12 sau pe 13 acum sau vrei pe 19 sau pe 20.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 180 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 ... LastLast