Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 25 of 44 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 869

Thread: Dark Souls

1. #481 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

Ajutor

Am sa postez si eu aici cum i-ei doua armuri,cu toate ca voi cred ca stiti:
    Armor of Thrones- il i-ei de la Quelags Domain dupa ce il infrangi pe Kirk Knight of Thrones(apare ca black phantom de trei ori daca esti in human form).Prima oara il gasesti in The Depths inainte sa bati Graping Dragonul,a doua oara in Demon`s Ruins dupa ce bati Ceasless Dischargul,dar trebuie sa ai Lordvessel,iar a treia oara in Lost Izalith chiar inainte de Bed of Chaos.
    Dark Set-o sa il primesti dupa ce faci level 2 in Darkwraith Covenant
    Si am si o intrebare.Stiu ca ajungi la Rhea dupa ce te arunca Patches in groapa(ca in Demon Soul0 dar la mine nu era Patches in The Catacombs,si ma intreb da ca mai e o cale?.Si am facut bine ca l-am omorat pe Petru,ca am auzit ca o omoara pe Rhea?

---------- Post added 23-10-2011 at 04:25 PM ----------

Si inca ceva.Ma ajuta cinvea sa fac si eu the catacombs.Am ajuns la fierar dar nu pot trece de aia care se rotesc.Si sa omor hydra?

2. #482 SP
    Member Witchalok's Avatar
    L-am terminat si eu ieri. Level 70 si cam 40 de ore de joc.

Foarte anti-climatic finalul.
    Pyromancy inca o data pot spune ca e Over Powered
    . De altfel recomand sa incepeti cu un pyromancer. Bagati mai toate punctele in endurance si vitality. Termini NG fara probleme si apoi poti sa faci ce vrei din personajul alai in NG+

Am incercat sa fac un personaj nou, de data asta sa fac si niste co-op. Am lasat semnul in undead parish pt Gargoyle. Cam in 45 de minute am fost chemat de 2 ori. Patetic.
    Ca level nu cred ca se punea problema ca sunt overleved, eram pe la 15-16. Am mai crescut 4 nivele si am incercat din nou si la fel.

3. #483 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Quote Originally Posted by MCV1 View Post
    Am sa postez si eu aici cum i-ei doua armuri,cu toate ca voi cred ca stiti:
    Armor of Thrones- il i-ei de la Quelags Domain dupa ce il infrangi pe Kirk Knight of Thrones(apare ca black phantom de trei ori daca esti in human form).Prima oara il gasesti in The Depths inainte sa bati Graping Dragonul,a doua oara in Demon`s Ruins dupa ce bati Ceasless Dischargul,dar trebuie sa ai Lordvessel,iar a treia oara in Lost Izalith chiar inainte de Bed of Chaos.
    Dark Set-o sa il primesti dupa ce faci level 2 in Darkwraith Covenant
    Si am si o intrebare.Stiu ca ajungi la Rhea dupa ce te arunca Patches in groapa(ca in Demon Soul0 dar la mine nu era Patches in The Catacombs,si ma intreb da ca mai e o cale?.Si am facut bine ca l-am omorat pe Petru,ca am auzit ca o omoara pe Rhea?

---------- Post added 23-10-2011 at 04:25 PM ----------

Si inca ceva.Ma ajuta cinvea sa fac si eu the catacombs.Am ajuns la fierar dar nu pot trece de aia care se rotesc.Si sa omor hydra?
    Salut,ce leval ai? sa vedem daca putem face grupa...eu am 22 dar in seara asta fac 30+.Baga-ma la prieteni PSN sese00789 vreau sa te intreb ceva...

4. #484 SP
    Member angellicus's Avatar
    Thank you, God! Dupa 5 zile nonstop de Dark S, am terminat si eu! Acum imi pot vedea de viata! Mi-am luat 3 zile concediu pentru joc!

5. #485 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    L-am terminat si eu ieri. Level 70 si cam 40 de ore de joc.
    Hmm, eu am 32 de ore jucate si sunt abia lvl 48, in Anor Londo. Cred ca mai am ceva... Cum de l-ai terminat asa repede?

6. #486 SP
    Pai faza e ca nu mi se pare ca l-am terminat repede.

Adica nu asta a fost intentia mea. De exemplu la un moment dat am stat cam o ora sa fermez humanity si sa-i dau tipei din chaos covenant ca sa fac rost de o magie, pentru ca vroiam trofeul cu toate pyromancies.

De asemenea am "pierdut" o groaza de timp alergand pe la fierari ca sa fac tot felul de arme.

Din Anor Londo nu ar trebui sa-ti ia mai mult de 8 ore sa-l termini. 1 ora pentru New Londo Ruins daca nu le-ai facut deja, 2 ore sa zicem pentru Dukes Archives cu tot cu Crystal Cave, 1 ora jumate catacombs + tomb of giants, 1 ora demon ruins, o ora jumate Lost Izalith, o ora maxim Kiln of the first flame.

Si asta lasand loc destul de generos pentru cand mori. Daca treci din prima fara sa mori de prea multe ori, sau de 2-3 ori, sa zicem 4-5 ore si e gata.

Oricum, per ansamblu (cum am zis si intr-un post anterior) jocul mi se pare usor (cu o mica exceptie)

Jocul mi se pare greu doar daca vrei tu sa ti-l faci greu. De exemplu stateam si ma gandeam sa-mi fac un strengh build. Dar mi-am dat seama ca in PVE nu are nici un sens sa faci una ca asta. Pentru ca nu conteaza sa faci damage foarte mult intr-un interval mare de timp (armele care cer STR mult lovesc foarte incet). Conteaza sa faci damage mult intr-un interval cat mai scurt de timp.
    De altfel in NG, sa faci altceva in afara de a baga puncte doar in Endurance si Vitality, si sa folosesti fie o pyromancy flame upgradata cat mai mult, sau o arma cu lighting (si aici poti folosi ce vrei, spear, uchigatana, claymore, arme care cer investitii minore in Str si Dex), inseamna sa-ti faci singur viata grea.
    Pyromancy e overpowered (speedrun-ul ala de sub 2 ore cred ca a fost facut tot cu un pyromancer, am inteles ca lumea a si terminat jocul la lvl 1 cu un pyromancer), lighting weapons sunt overpowered, crystal shield ring e overpowered.
    Si cu Endurance mare si cu Ring of Favour and Protection inseamna ca poti sa porti armuri cat mai grele care ofera protectie buna.

Ajungi de exemplu in Demon Ruins si o sa vezi ca e plin de inamici "grei". Inamici care pe la inceput tineau loc de bossi.
    Ok, le parezi atacurile si ii omori cu melee. E chiar floare la ureche. Cu un shield cu stability bun e chiar usor, ca dupa fiecare lovitura or sa fie staggered, deci poti da in ei fara griji. Al doilea inamic la fel. Al treilea deja te plictisesti si le dai un Greater Combustion care aproape ii omoara (daca pui inelul care creste damage la magic ii omoara dintr-una cred). Sau le dai un crystal shield ring si in functie de ce arma ai in mana dreapta ii omoara din doua lovituri.
    Zona care se vrea grea terminata in 15-20 de minute fara sa mori o data.

Sau de exemplu dai de un boss

Privit la "rece" (dupa ce l-am terminat si parca nu am nici un chef sa joc in NG+ sau sa incep cu un personaj nou) pot spune ca m-a dezamagit Dark Souls. Ma asteptam la mai mult.
    Defecte pe care le-am trecut cu vederea la Demon's Souls (pentru ca apreciam faptul ca au ales sa ofere alt gen de experienta, si nu stiau daca o sa prinda la public) nu pot sa le mai omit acum.

NG+ e o imbecilitate. Eu am nevoie de 30.000 de suflete ca sa cresc in nivel si gasesc pe jos Soul of a Lost Undead care imi da 200 (cat cel mai slab inamic omorat)? Era asa de greu sa faca un scaling ca lumea?
    Ce sens are sa joc NG+ daca tot ce ar trebui sa fac e "speed run". Nimic din ce gasesti pe jos nu mai e bun, deci nu are sens sa pierzi timpul explorand nivelurile.
    Si ce sens are sa cresc str sau dex pana la 50 (dupa 50 diminishing returns sunt prea mari) cand lumea pe forumuri spune ca au facut teste si ca ajungi sa faci doar 10-20 damage in plus decat daca ai fi mers pe lightning.

Mai bine faceau un fel de Arena Mode, unde te bateai din nou cu bosii. Cu niveluri diferite de dificultate, cu cat e mai greu cu atat da suflete mai multe. Scaling mai bun al armelor/armurilor.
    Sau acelasi lucru pentru PVP.

Nu au adus nici o imbunatatire fata de Demon's Souls, totul e copy-paste din jocul ala. Toate partile bune dar si toate partile rele.
    De fapt, in asta au reusit sa distruga co-opul (aproape imposibil sa fii summonat) si pvp-ul (cu toate glitch-urile si obiectele/vrajile overpowered).
    Covenanturile, care chiar sunt ceva nou, par puse de umplutura. Way of the White ala face fix zero, Princess Guard sau cum i-o zice la fel.
    De altfel, sunt utile doar pentru a invada pentru pvp (si asta doar 4 dintre ele).

Post kilometric, deci ma opresc aici, dar as mai avea cateva de scris despre cat de mult sunt dezamagit de FROM Software.

7. #487 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Hmm, pai eu am pierdut vreo 3 ore doar prin Hollow Tree si Ash Lake, care erau optionale, si sper ca si lumea aia din pictura sa tina la fel de mult. Mai am asta, padurea, plus toate nivelele mentionate de tine. Sper sa dureze ceva mai mult de 8 ore Cat despre lightning, nu vad nimic grozav la lightning spear. Am un divine halberd +5 care ma ajuta cu brio, si din cand in cand o vraja. In orice caz, astept sa-l termin si apoi imi dau cu parerea

---------- Post added 24-10-2011 at 12:05 AM ----------

Ah, cat despre NG+ am vazut ca un zombie iti da 1000 souls. Restul inamicilor mai mult, nu?

8. #488 SP
    Salut,am facut o prostie din greseala...am atacat din greseala pe black smith fierarul din cladirea unde este demonu ala fara un picior(care trage cu curent)cum procedez sa nu ma mai atace blak smith? ori de cate ori ma omor tot ma ataca...

9. #489 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Sese View Post
    Salut,am facut o prostie din greseala...am atacat din greseala pe black smith fierarul din cladirea unde este demonu ala fara un picior(care trage cu curent)cum procedez sa nu ma mai atace blak smith? ori de cate ori ma omor tot ma ataca...
    Restart game sau omoara-l

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

10. #490 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Restart game sau omoara-l

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    Trebuie sa fie si alta solutie...cineva mi a zis ca trebuie sa ma duc la tipu ala din turn unde suna niste clopote(dupa ce bat boss vulturu ala)urc in turn trag de o manivela dupa suna clopotu...cand cobor jos apare un om...cica la ala pot sa cumpar o chestie dar costa 48000 fr suflete.Eu am deabia lvl 24 daca il omor pe blaksmith cum voi mai upgreta arme scuturi etc???mai este si alt fierar?

11. #491 SP
    @razorel: Lighting spear intr-adevar nu mi se pare nici mie tare grozava. Dar un lighting Iaito +5 face parca 242 physical si 246 lighting damage.
    Daca il faceam divine era 147 physical 182 magic. Deci 488 damage lighting vs 329 divine. Ar trebui sa bag o groaza de puncte in faith sa egalez lighting.
    Uita-te aici: Iaito Sword - Dark Souls Wikidot Wiki

From au dat-o in bara rau de tot cu stat scaling. Au "recunoscut" asta oarecum daca citesti patch notes, in urmatorul patch cica le-ar rebalansa. Dar o sa cred cand o sa vad cu ochii mei. Si cine stie cand o sa apara.

@sese: foloseste trucul cu NPC-urile din padure si fermeaza. La 6.000 souls pe run, si cam 2 min pe run, mai mult de jumatate de ora n-ar trebui sa-ti ia.
    Zi mersi ca au bagat macar optiunea de absolv sins.
    Oricum vezi ca te costa soul level x 2000, asa ca mai bine face cat mai repede decat sa mai astepti.

12. #492 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    @razorel: Lighting spear intr-adevar nu mi se pare nici mie tare grozava. Dar un lighting Iaito +5 face parca 242 physical si 246 lighting damage.
    Daca il faceam divine era 147 physical 182 magic. Deci 488 damage lighting vs 329 divine. Ar trebui sa bag o groaza de puncte in faith sa egalez lighting.
    Uita-te aici: Iaito Sword - Dark Souls Wikidot Wiki

From au dat-o in bara rau de tot cu stat scaling. Au "recunoscut" asta oarecum daca citesti patch notes, in urmatorul patch cica le-ar rebalansa. Dar o sa cred cand o sa vad cu ochii mei. Si cine stie cand o sa apara.

@sese: foloseste trucul cu NPC-urile din padure si fermeaza. La 6.000 souls pe run, si cam 2 min pe run, mai mult de jumatate de ora n-ar trebui sa-ti ia.
    Zi mersi ca au bagat macar optiunea de absolv sins.
    Oricum vezi ca te costa soul level x 2000, asa ca mai bine face cat mai repede decat sa mai astepti.
    Sunt la inceput cu jocu,nu cunosc inca asa bine jocu...ce inseamna NPC?Daca esti amabil sa-mi zici si de care padure zici?in padurea unde te bati cu demonu boss e un fluture ceva de genu,la padurea aia te referi?daca sti un video te rog posteazal.

---------- Post added 24-10-2011 at 01:19 PM ----------

Sunt la inceput cu jocu,nu cunosc inca asa bine jocu...ce inseamna NPC?Daca esti amabil sa-mi zici si de care padure zici?in padurea unde te bati cu demonu boss e un fluture ceva de genu,la padurea aia te referi?daca sti un video te rog posteazal.
    Si inca ceva licori de viata de unde pot cumpara am doar 5 nu pot inainta asa mult cu 5 licori

---------- Post added 24-10-2011 at 01:25 PM ----------

---------- Post added 24-10-2011 at 01:19 PM ----------

Si inca ceva licori de viata de unde pot cumpara am doar 5 nu pot inainta asa mult cu 5 licori
    AM gasit un video..faza e ca la mine este inchisa poarta...din padure ce trebuie sa fac sa o deschid?

13. #493 SP
    Cumpara de la blacksmith de acolo seal-ul acela care costa 20k suflete. Cu ala deschizi usa si farmezi cele 4 npcs. Crede-ma merita! Este un spot f f bun de farmat, desi nu este tocmai corect. Ca idee, este considerat cel mai bun spot de farming din joc.

1. Potiuni - ca sa ai mai multe ai nevoie de 2 humanity. Cu prima devii human din nou si apoi dai kindle la flame. O sa iti creasca cu 5 numarul de potiuni.
    2. Poti face potiunile mai bune folosind firekeeper souls. Cand ai unul te duci la Firekeeper si dai reinforce. La Firelink Shrine, firekeeper-ul este chiar langa foc cu cobori scarile, la tipa in cusca care nu vorbeste cu tine.
    3. NPC - non-playing character.
    4. Da, in padurea aceea este o usa care straluceste. Pe aceea trebuie sa o deschizi si este cam la inceputul zonei.

14. #494 SP
    Salut Angellicus ms pentru informatii apropo ce zona e jocu tau?eu am zona 2...daca ai si tu zona 2 baga ma te rog in lista psn sese00789.As avea nevoie de putin ajutor la un boss ms anticipat
    Dark Souls - Boss - Great Grey Wolf Sif e prea rezistent pt caracteru meu..

15. #495 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    E un singur lucru care ma nemultumeste la acest joc.E prea usor(pentru un jucator de demons souls).Adica eu bat pe bossi(mai am putin si ajung in Anor Londo) cu un divine rapier de level 1,ce mama dracu

16. #496 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ce prostie e online-ul in jocul asta,ca idee e genial cu sistemul de covenanturi,dar in practica e complet stricat. Te chinui 1 ora 2 sa astepti sa fi sumonat,si atunci cand esti chemat te baga cu dinastia de nu stiu ce level ca iti dau una si esti mort,sau ai lag si cand crezi ca il ai in fata el defapt e in spatele tau si iti da backstab..dupa care iar asteapta 1 ora sa fi sumonat.Am intrat in forest covenant ca sa iau itemurile si mi-a trebuit vreo 2-3 seri sa termin cu el.Nu m-ar fi deranjat asa mult online-ul la jocul asta daca nu te obliga sa-l joci,ca sa detii toate itemurile si vrajile din joc
    E cam aiurea zic eu,decat o treaba facuta pe jumatate mai bine deloc.
    Partea de multiplayer e singura mea nemultumire la jocul asta,nu stiu de ce s-au ***** pe ei la sfarsit,au facut un SP genial si unic,iar online-ul puteau sa-l lase cum era si in Demons Souls ca ar fi fost mult mai bine.O well...sper ca la urmatorul joc sa le iasa si partea asta.

17. #497 SP
    Eu am luat varianta de xbox si am doar caracterul de sl 70. Legat de lup, daca ai vraji poti sa il omori relativ usor. Cu sorcerer arrows de lvl mai mic ca trebuie stat la distanta sau daca esti melee stai chiar sub el si loveste de acolo. Cu sabia da de cele mai multe ori in fata si maj loviturilor nu te ating. Tine scutul sus cand face leap sa nu te doboare. Cand face sweep cu sabia poti face lateral roll ca nu te loveste. Asta ca sa nu stai sa faci defense la toate loviturile.

18. #498 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    I feel you Koba, duminica am stat 2 ore sa invadez 2 oameni (Darkmoon covenant): pe unul l-am batut (long fight ) iar altul a fugit rapid la boss dupa ce m-a vazut. Si e nevoie mare de urechi pt covenant.
    Also: in ascest covenant nu am reusit sa invadez decat in Anor Londo.

Sper sa rezolve cumva intr-un patch ca e mare pacat.

19. #499 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Enthroll vezi ca urechi dinalea mi se pare ca poti sa farmezi in "painted world of Aramis" de la ciorile alea cu corp de om,pica f rar dar merita incercat decat sa te chinui cu invadari 1/ora

20. #500 SP
    Nu mai joaca nimeni?

Eu incerc sa mai joc cate o ora dupa niste meciuri in BF3.

Am incercat sa fac un sorceror. Cam plictisitor, e prea overpowered la inceput. Vraja aia e one hit kill si ai 30.

Am incercat si un STR character. Am ajuns cu el pana la gaping dragon. Atacurile incete insa nu prea ma "coafeaza".

Am si un Cleric care pana acum e cel mai distractiv. Am reusit sa fac si ceva co-op. Stai cam 5-10 minute insa pentru un summon, sper sa vina patch-ul ala mai repede.
    Momentan sunt level 22, trebuie sa ajung la 30 pentru ca mai am nevoie de 8 puncte in faith ca sa intru in Sun covenant. Divine Claymore (doar +1 momentan) + full Elite Knight Set (cu Havel's Ring sunt sub 50%). Merge de minune.
    Nu stiu insa pe ce arma sa merg. Claymore-ul e un monstru de arma, R2-ul ala e devastator, are super range (asa am reusit sa-l omor pe Havel, stai aproape de el, cand duce arma in spate pentru un hit te dai si tu inapoi, retaliezi cu un R2).
    Dar as vrea totusi ceva mai rapid. Ma gandeam dual claws doar pentru factorul "cool" . Dar trebuie sa intru in forest covenant.
    Sau un Divine Great Schythe. Un Murakumo? (cere 28 str din pacate dar cica e surprinzator de rapid).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 44 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast