Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11
Results 201 to 210 of 210

Thread: Batman: Arkham Asylum

1. #201 SP
    Manager paul's Avatar
    3.24 million units sold:
    Attached Images Attached Images square-enix_sales.jpg

2. #202 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ce slab s-a vandut AA in Japonia 0.03 milion ? C`moooon . They don`t like batman ... Final fantasy on the other hand

3. #203 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    �n Japonia: Tatsunoko > Batman

4. #204 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    �n Japonia: Tatsunoko > Batman
    Uite cine stie despre ce e vorba .

5. #205 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...tocmai am aflat că Batman AA - GOTY se contorizeaza separat, pe live. Ce nebunie lol - Np, +1K.

6. #206 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am reusit sa achizitionez si eu jocul in sfarsit, chiar a meritat asteptarea. jocul e fenomenal si in plus batman . ieri am jucat vreo 8-9 ore si azi mai am cateva misiuni si il termin. nu trebuie ratat de niciun gamer. o sa revin cu un review scurt pe threadul: ultimul joc devorat.

7. #207 SP
    Member batmanfan's Avatar
    Am stat si am citit fiecare post de pana acum din acest thread. M-au amuzat teribil cum l-a inceput nimeni nu avea incredere ca Arkham Asylum va fi un joc ce va fi un mare hit. Incepand cu primele poze lansate, cu primul trailer si apoi cu varianta demo toti au ramas suspiciosi de calitatea jocului. Chiar daca toate revistele proclamau jocul drept a fi unul "fara precedent si surprinzator de bine pus la punct" s-a continuat in aceeasi nota. Chiar o conspiratie dupa cum zicea un user. Ce-i drept si eu aveam aceeasi parere la inceput cand am auzit de joc. Am sarit peste demo si am asteptat sa pot juca varianta full. Acest lucru s-a intamplat cam tarziu, prin primavara 2010. Am ramas de-a dreptul masca de la inceput pana la sfarsit. Eu sunt un fan Batman de mic copil, de cand dadea pe Tvr 1 seara desene cu el. Am trait experienta esecurilor lui Schumacher, care mi-a facut o imagine proasta despre Batman, insa si succesul lui Nolan care m-a facut practic "addicted for life" (btw abia astept urmatorul film din 2012). Insa abia acest joc m-a facut sa rastalmacesc tot universul Batman. Am reusit sa citesc comics-urile reprezentative, sa gasesc informatii despre villainii de care nici nu stiam ca exista (cateva exemple doar). Batman Arkham Asylum e singurul joc pe care l-am jucat de 5 ori, fara sa ma plictisesc. De fiecare data ramaneam uimit de detaliile din el. Acum nu pot spune ca astept sequelul sa apara. Atat de mult asteptatul sequel. De aceasta data, in threadul despre Batman Arkham City, cand am citit parerile userilor, a fost o mare diferenta. Nu mai era nimeni circumspect, ci toti abia asteptau detalii si noutati legate de joc. Cred ca asta inseamna ceva. E o mare diferenta, repet.
    Asta a fost ca o parere a unui nou-venit pe acest forum ce s-a interesat de parerile userilor legate de aceste 2 jocuri. Am incercat sa imi spun parerea legata de un joc ce pentru mine a fost cel mai bun de pana acum si care va fi intrecut probabil doar de urmatorul din serie.
    Cheers all!

8. #208 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Da.. e dragut jocul Puteau sa bage totusi mai multa diversitate la inamici, eventual sa apara si Superman ca guest star. GTA 4 a fost mai bun

9. #209 SP
    Member batmanfan's Avatar
    Diversitate la inamici va fi in Arkham City. Asta e sigur. Referitor la Superman, cei de la Rocksteady nu au drepturi asupra lui ca sa il foloseasca si nici nu cred ca l-ar fi folosit daca ar fi avut licenta, deoarece nu se potriveste cu tema folosita in Arkham Asylum. Probabil i s-ar fi facut un joc separat. Ce-i drept, Superman ar trebui sa isi primeasca jocul dupa care toti fanii lui tanjesc. Dar asa ca o concluzie, nu pot spune decat ca in Arkham City vom avea tot ce a lipsit in Arkham Asylum: mai mult de 20 de modele de thugs, mult mai multi villains si bineinteles mult mai multa actiune insa si mult mai multa munca de detectiv. 21 octombrie e aproape...

10. #210 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eu am glumit in postu de mai sus Ador jocul asta. Saptamana ce vine vreau sa-l termin inca o data /a treia oara/ pe hard si cu asta sa fac si prima platina. Dupa care o sa urmeze si primul review. Pentru mine Arkham City e cel mai asteptat titlu al anului.. cu toate ca nici Uncharted 3 nu ma lasa tocmai indiferent

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11

Tags for this Thread

Bookmarks