Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 161 to 180 of 210

Thread: Batman: Arkham Asylum

1. #161 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Need Help
    De preferabil sa ma ajute cei care au terminat jocul.

Multumesc anticipat

2. #162 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Need Help
    De preferabil sa ma ajute cei care au terminat jocul.

Multumesc anticipat

3. #163 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    BBC NEWS | Technology | Cunning copyright catches crooks

...hmmm, oare să fie eroarea aia de care se pl�ngeau c�țiva useri de pe forum? (boss fight error?)

Rog un moderator să mute topicul la Console Club - Console Games Forum și să-l facă general, deoarece jocul e multiplatform.

Mulțumesc.

4. #164 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    BBC NEWS | Technology | Cunning copyright catches crooks

...hmmm, oare să fie eroarea aia de care se pl�ngeau c�țiva useri de pe forum? (boss fight error?)

Rog un moderator să mute topicul la Console Club - Console Games Forum și să-l facă general, deoarece jocul e multiplatform.

Mulțumesc.
    Boss fight "error-ul" ala nu are nici o legatura cu copyright-ul.. cel putin nu ala despre care vorbeam eu, avand in vedere ca am editia de colectie a acestui joc.
    "Error-ul" ala consta in:

5. #165 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    asta nu e eroare. asa e jocul. si eu am crezut la fel cand mi s-a intamplat

6. #166 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Glitch-ul inainte de ultima confruntare cu Scarecrow este intentionat, oricum a avut efect majoritatea celor cu 360 s-au speriat crezand ca au parte de rrod

7. #167 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Glitch-ul inainte de ultima confruntare cu Scarecrow este intentionat, oricum a avut efect majoritatea celor cu 360 s-au speriat crezand ca au parte de rrod
    Pai a avut efect si la mine pe PS3. Am crezut ca se dezintegreaza consola or something lol mai ales ca eram cu volumul pe la 60%. M-am speriat si eu.... lol

8. #168 SP
    ...my god, chiar așa rău e? lol - no stai numa s-ajung acolo să vedem

La ediția de colecție mai bine dădeau o pereche de dinți [sau trebuia să facă acea ediție exclusivă PS3 (Joker) măcar]...
    Attached Images Attached Images 11174028.jpg

9. #169 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...my god, chiar așa rău e? lol - no stai numa s-ajung acolo să vedem
    Acum ca stii de faza nu va mai fi asa rau, dar eu care habar nu aveam era drec sa fac cu inima. Si asa sunt batran si sensibil. lol

10. #170 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Desi se poate doar pe PC: | Official | Batman Arkham Asylum Modded Costume thread!! - Eidos Forums. Personal favourite: Blue and Grey Classic.

11. #171 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Desi se poate doar pe PC: | Official | Batman Arkham Asylum Modded Costume thread!! - Eidos Forums. Personal favourite: Blue and Grey Classic.
    ...despre ce vorbeam aseară pe ?

Nu mă așteptam la asa o explozie de costume

Să nu le vadă M$ că le bagă DLC ~ 100

12. #172 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    aia green lantern si batman of the future suit is cele mai tari

13. #173 SP
    Member Skaar's Avatar
    A aparut noul map pack. Ca sa-l descarci intra in joc ---> Downloadable Content si de acolo pe live marketplace.

Si ca un sidenote, numai gold members il pot descarca de pe XBL, un foarte bun strategy marketing ptr cei de la MS... sa platesti pe un content pe care cei cu consola rivala iau pe gratis.

14. #174 SP
    Member AC DC's Avatar
    Debea Astep sa imi iau jocul ... din ce am vazut pe net pare super

15. #175 SP
    Banned Overlord73's Avatar

16. #176 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Batman: Prey in the Darkness Map Pack | Gamers Digest
    Eidos Interactive today announced the Prey in the Darkness Map Pack, a new downloadable map pack offering two additional Challenge Maps for the critically acclaimed Batman: Arkham Asylum action adventure title.

The new content will be available in the United Kingdom beginning September 24th as a free download on PlayStation Network and Xbox LIVE Marketplace.

17. #177 SP
    Member Skaar's Avatar
    A aparut si Prey in Darkness map pack pe XBL. Se pare ca l-au lansat cu o zi mai devreme

18. #178 SP
    Member MSlv's Avatar
    doar ce am inceput si eu sa joc si am o mare intrebare: cand iesi la aer, prin curte, trebuie sa intrii de la inceput prin toate cladirile alea sa faci "curatenie" sau tu iti vezi de misiunea ta si te va ghida jocul la un moment dat prin ele? Si in cazul in care e doar optional, si eu merg inainte cu misiunea, voi putea sa ma intorc (de ex dupa ce am terminat ultimul boss) sa explorez toata harta pentru 100%?

Intreb pt ca sunt oarecum in criza de timp si nu as vrea sa pierd vremea sau sa fiu nevoit sa mai incep o data de la 0 pentru 100%.

p.s. am ajuns abia la partea cand "suna alarma la masina".

edit: mersi mult cartofu

19. #179 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Storyline-ul te va ghida prin toate cladirile pana la sfarsitul jocului, iar dupa credits vei putea sa explorezi insula ca sa colectezi toate Ridler Challenges, de care ai nevoie pentru a debloca Challege Rooms, la care va trebui sa iei 3 lilieci/room ca in final sa termini jocul 100%.

20. #180 SP
    Senior Member huber's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks