Superb joc. Ma bucur ca am pus si eu mana pe el intr-un final![]()
Asta trebuia sa apara in joc(Este din Batman: The Movie 1966). Nu stiu daca filmul asta poate fi numit Batman. Maimutareala ca in filmul asta nu am vazut nici in cele cu Louis de Funes.
Jocul a fost bun dar ma intreb daca cineva a gasit uz functiei zoom, eu unul nu am folosit-o doar sa vad daca my bat shoes are clean.
Si mai sunt cateva zone pentru riddles...ca sa nu te mai chinui sa te apropii la maxim de un obiect.
From the VGAs Mark Hamill Hints at Arkham 2 [Updated] - Batman: Arkham Asylum - Kotaku
http://arkhamhasmoved.com/Update: Looks like that game has been announced. That really didn't take long. The show opened with the announcement of Batman: Arkham Asylum 2. A url for the game: Arkhamhasmoved.com was given, but as of 6 p.m. Mountain Time I was still getting 404 errors for it.
Rocksteady Games a castigat Studio of the Year.![]()
Pai cadavrul acela nu are nici o treaba cu puzzle-ul in sine. Pur si simplu acolo a cazut dupa ce s-a luptat cu el. Ce scriu ei acolo "body" se refera de fapt la semnul de intrebare.
E simplu, cauti pe un perete "corpul semnului de intrebare", dupa aceea trebuie sa te urci pe tuburile de aerisire si sa cauti punctul.
Ca o completare a celor spuse de Atrium, uite si acest filmulet care iti arata exact cum trebuie scanat semnul:
YouTube - Batman: Arkham Asylum collectibles guide part 7/15 Mansion continued
Thx guys, ideea e ca la enviroment scan primeam mesajul "not the correct alignment" si credeam ca punctul si semnul trebuie sa se alinieze cumva cu cadavrul.
Editia Batman Arkham Asylum GOTY va fi lansata in Europa cu suport pentru 3D: trioviz 3d - 3D Vision Blog
Foarte tare chestia asta cu 3d eu fiind un pasionat de chestia asta cu imersiunea, chiar si mai tare cand te gandesti ca Batman AA, jocul cu cea mai buna atmosfera din 2009 vine in 3d chiar si pe telvizoarele noastre. Problema este ca tehnologia TriOviz 3D este ceva nou si nici macar pe site-ul lor oficial nu este nici o informatie legata de ce standarde foloseste sau ce poate sa ofere. Tot ce rezulta din aceea stire este ca Batman AA GOTY va aparea in Europa si va avea suport 3d atat pe televiozare HD cat si pe SD, partea cu SD este interesanta ca nu inteleg cum o sa obtina un rezultat cu adevarat 3D pe un TV SD, am incercat in urma cu cativa ani Sly3 pe PS2 si sincer nu am vazut nimic in 3d.
zavvi.com - Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PS3 - ~140 de lei cu tot cu transport![]()
The Villain Challenge Map - 240
Xbox LIVE Marketplace | Batman: Arkham Asylum
Crime Alley Challenge Map - 240
Xbox LIVE Marketplace | Batman: Arkham Asylum
Arata foarte bine toate personajele cu exceptia lui... Batman. Masca, manusile, chilotii si ghetele sunt prea albastre si cureaua prea aprinsa culoarea. But it's fine.
Now... numai daca mi-as gasi si eu colectia de AF-uri cu Batman de cand eram mic.Cred ca erau vreo 15+
![]()
Bookmarks