Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 181 to 200 of 210

Thread: Batman: Arkham Asylum

1. #181 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Superb joc. Ma bucur ca am pus si eu mana pe el intr-un final

2. #182 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Asta trebuia sa apara in joc (Este din Batman: The Movie 1966). Nu stiu daca filmul asta poate fi numit Batman. Maimutareala ca in filmul asta nu am vazut nici in cele cu Louis de Funes.
    Attached Images Attached Images mda.jpg scara.jpg batmaaann.jpg e-un-rechiiinnnnn.jpg

3. #183 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Asta trebuia sa apara in joc (Este din Batman: The Movie 1966). Nu stiu daca filmul asta poate fi numit Batman. Maimutareala ca in filmul asta nu am vazut nici in cele cu Louis de Funes.
    oooo!! ahahahaha lol hahaha!!
    asa ceva n-am mai vazut de mult...e stealthy..cum ii place lui batman. pun pariu ca nu il vede nimeni cand soseste.

4. #184 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Jocul a fost bun dar ma intreb daca cineva a gasit uz functiei zoom, eu unul nu am folosit-o doar sa vad daca my bat shoes are clean.

5. #185 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Jocul a fost bun dar ma intreb daca cineva a gasit uz functiei zoom, eu unul nu am folosit-o doar sa vad daca my bat shoes are clean.
    Este indispensabilă pentru un riddle:

6. #186 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Si mai sunt cateva zone pentru riddles...ca sa nu te mai chinui sa te apropii la maxim de un obiect.

7. #187 SP
    Manager paul's Avatar
    From the VGAs Mark Hamill Hints at Arkham 2 [Updated] - Batman: Arkham Asylum - Kotaku
    Update: Looks like that game has been announced. That really didn't take long. The show opened with the announcement of Batman: Arkham Asylum 2. A url for the game: Arkhamhasmoved.com was given, but as of 6 p.m. Mountain Time I was still getting 404 errors for it.
    http://arkhamhasmoved.com/

Rocksteady Games a castigat Studio of the Year.

8. #188 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Am si eu nevoie de putin ajutor din partea celor care au rezolvat ghicitorile.

9. #189 SP
    Member Atrium's Avatar
    Pai cadavrul acela nu are nici o treaba cu puzzle-ul in sine. Pur si simplu acolo a cazut dupa ce s-a luptat cu el. Ce scriu ei acolo "body" se refera de fapt la semnul de intrebare.

E simplu, cauti pe un perete "corpul semnului de intrebare", dupa aceea trebuie sa te urci pe tuburile de aerisire si sa cauti punctul.

10. #190 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ca o completare a celor spuse de Atrium, uite si acest filmulet care iti arata exact cum trebuie scanat semnul:

YouTube - Batman: Arkham Asylum collectibles guide part 7/15 Mansion continued

11. #191 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Thx guys, ideea e ca la enviroment scan primeam mesajul "not the correct alignment" si credeam ca punctul si semnul trebuie sa se alinieze cumva cu cadavrul.

12. #192 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Editia Batman Arkham Asylum GOTY va fi lansata in Europa cu suport pentru 3D: trioviz 3d - 3D Vision Blog

Foarte tare chestia asta cu 3d eu fiind un pasionat de chestia asta cu imersiunea, chiar si mai tare cand te gandesti ca Batman AA, jocul cu cea mai buna atmosfera din 2009 vine in 3d chiar si pe telvizoarele noastre. Problema este ca tehnologia TriOviz 3D este ceva nou si nici macar pe site-ul lor oficial nu este nici o informatie legata de ce standarde foloseste sau ce poate sa ofere. Tot ce rezulta din aceea stire este ca Batman AA GOTY va aparea in Europa si va avea suport 3d atat pe televiozare HD cat si pe SD, partea cu SD este interesanta ca nu inteleg cum o sa obtina un rezultat cu adevarat 3D pe un TV SD, am incercat in urma cu cativa ani Sly3 pe PS2 si sincer nu am vazut nimic in 3d.

13. #193 SP
    Member Payutzu's Avatar
    Batman 3D GOTY are si un super pret 32 lire

14. #194 SP
    Senior Member boga's Avatar

15. #195 SP
    Manager paul's Avatar

The Villain Challenge Map
    - 240

Xbox LIVE Marketplace | Batman: Arkham Asylum

Crime Alley Challenge Map - 240

Xbox LIVE Marketplace | Batman: Arkham Asylum

16. #196 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

17. #197 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    versiunea normala a jocului (non-GOTY) are support 3D ?

18. #198 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    versiunea normala a jocului (non-GOTY) are support 3D ?
    �ncă nu

19. #199 SP
    Teraflops Graft's Avatar

20. #200 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Arata foarte bine toate personajele cu exceptia lui... Batman. Masca, manusile, chilotii si ghetele sunt prea albastre si cureaua prea aprinsa culoarea. But it's fine.

Now... numai daca mi-as gasi si eu colectia de AF-uri cu Batman de cand eram mic. Cred ca erau vreo 15+

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks