Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 210

Thread: Batman: Arkham Asylum

1. #41 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by urioc View Post
    doar batmanul din arkham asylum . ok si cel din batman & robin. nici dupa atata timp nu imi pot scoate sfarcurile din cap
    sexy_batman.jpg

Sfarcuri + burtica

Mie mi-a placut demo-ul Grafia chiar nu m-a deamagit cum ma asteptam din poze, dar din pacate sunt de acord cu Mika si trebuie sa spun ca "Detective Eye" este o porcarie de cheat si nu inteleg pentru ce este implementata. In ulima vreme am vazt ca majoritatea jocurilor pot fi terminate destul de usor cum zicea si cineva pe forum mai devreme. Si cum ramane cu sangele Rasko?! Daca era gore era mult ma superb.

P.S: Joker's girl pawns all.

2. #42 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    hey...Adam West rullz lol

cat despre joc, ii ok. nu prea-mi place cum arata Batman, de cand am vazut primele poze din joc nu mi-a placut de el. daaaar daca are un gameplay bun merita luat. eu il voi lua mai tarziu, cand va fi la un pret mai ok .

LE: am uitat sa intreb ceva si anume, masca ii vine si pe pleoape?

3. #43 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    ce dreptate are laurentiu, buna mai e harley quinn in joc :">
    ar fi ceva sa scoata o varianta collector's edition si cu ea

4. #44 SP
    Member MSlv's Avatar
    daca dati search pe google images "batman comics" o sa vedeti ca cea mai des intalnita reprezentare din benzile desenate este foarte asemanatoare cu ce s-a realizat in jocul asta. Nici mie nu prea imi place, din copilarie batman mi-a ramas intiparit direct pe creier cu ciobul in forma din desenele animate (Batman TAS).

Legat de sange, sper sa fie omis doar in demo ca sa primeasca un rating decent sa prinda la mai multa lume. In joc ar putea sa existe o setare, ceva in genul parental controll, ca sa se joace si ala micu si sa fie curat si sa se poate juca si ala mare si sa aiba o experienta mai captivanta... ca si-asa jocul pare putin dumbed-down. O sa incerc sa joc pe ultimul nivel de dificultate, poate printr-o minune se schimba la fata AI-ul suficient de mult.

Apropo de sange... ati observat ca nici nu respira? Deci astia din joc ori sunt roboti, ori niste zombii mai proaspeti si mai machiati.

edit: he's my real batman
    Attached Images Attached Images batman_tas.jpg normal_33.jpg batman_joker_tv.jpg cc-bat.jpg

5. #45 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Am incercat demo-ul si nu pot sa zic decat ca este un must-buy pentru mine. Chiar nu conteaza ca Bats nu isi misca pieptul in ritmul respiratiei sau ca nu e sange, sistemul de lupta este absolut superb realizat. Legat de AI-ul dusmanilor, daca nu simt ca vine cineva, de ce s-ar invarti ca disperatii la 360 de grade? Cand ma luptam in zona cu cei 5 dusmani si cu statui pe ziduri, am fost vazut eliminandu-l pe un nenorocit si am fost ciuruit de gloante in tot timpul sariturilor cu grappling hook, astfel ca am fost nevoit sa cobor la ultimul nivel, sa ma fac nevazut printre tevi, deci isi face treaba. Detective mode is not cheating, e un gadget extrem de plauzibil pentru Batman, inca una din inventiile foarte utile ale lui Alfred. Ati uitat ca Batmobile-ul se poate conduce in directie verticala pe peretii cladirilor? E un comic book hero, peeps, are ce vrea p*la lui.
    Pe mine demo-ul nu a facut decat sa ma atate si mai mult pana la momentul in care voi introduce discul in consola.

6. #46 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    daca dati search pe google images "batman comics" o sa vedeti ca cea mai des intalnita reprezentare din benzile desenate este foarte asemanatoare cu ce s-a realizat in jocul asta. Nici mie nu prea imi place, din copilarie batman mi-a ramas intiparit direct pe creier cu ciobul in forma din desenele animate (Batman TAS).

Legat de sange, sper sa fie omis doar in demo ca sa primeasca un rating decent sa prinda la mai multa lume. In joc ar putea sa existe o setare, ceva in genul parental controll, ca sa se joace si ala micu si sa fie curat si sa se poate juca si ala mare si sa aiba o experienta mai captivanta... ca si-asa jocul pare putin dumbed-down. O sa incerc sa joc pe ultimul nivel de dificultate, poate printr-o minune se schimba la fata AI-ul suficient de mult.

Apropo de sange... ati observat ca nici nu respira? Deci astia din joc ori sunt roboti, ori niste zombii mai proaspeti si mai machiati.

edit: he's my real batman
    Daca vrei un Batman ca ala,try this game

Cat despre jopc,mi se pare destul de ok,pentru mine mai orice joc stealth e must buy

7. #47 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si mie mi s-a parut ok demoul. slabut AIul dar na, acuma ce vreti si voi. Batman nu mai misca un deget daca aia erau cu ochii-n patru. cit priveste personajul, nu stiu de ce dar m-as fi asteptat la unul ceva mai putin muschiulos si un pic mai agil. mi se pare prea batzos si cind sta pe loc, si cind merge si cind alearga. un pic de agilitate in plus ar fi adus un plus de fluiditate.

Zaktan, e o crima sa spui ca asta e joc stealth (si o jignire adusa tuturor jocurilor stealth de pina acum). faptul ca te feresti de unii si le sari in cap (sau le-o dai pe la spate) si le mai trimiti cite un batarang din coltu camerei sunt doar elemente introduse pentru diversitate.

PS gardienii nu patesc nimic daca arunci cu batarangu in ei... bulangii

PPS asta ar fi fost frumos daca era facut in stilul lui escape from butcher bay...fff dark, un batman stripped de tot ce are pe el (no, that's not gay) si fortat sa iasa din azil bazandu-se pe ce stie si ce poate improviza.

8. #48 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    si mie mi s-a parut ok demoul. slabut AIul dar na, acuma ce vreti si voi. Batman nu mai misca un deget daca aia erau cu ochii-n patru. cit priveste personajul, nu stiu de ce dar m-as fi asteptat la unul ceva mai putin muschiulos si un pic mai agil. mi se pare prea batzos si cind sta pe loc, si cind merge si cind alearga. un pic de agilitate in plus ar fi adus un plus de fluiditate.

Zaktan, e o crima sa spui ca asta e joc stealth (si o jignire adusa tuturor jocurilor stealth de pina acum). faptul ca te feresti de unii si le sari in cap (sau le-o dai pe la spate) si le mai trimiti cite un batarang din coltu camerei sunt doar elemente introduse pentru diversitate.

PS gardienii nu patesc nimic daca arunci cu batarangu in ei... bulangii

PPS asta ar fi fost frumos daca era facut in stilul lui escape from butcher bay...fff dark, un batman stripped de tot ce are pe el (no, that's not gay) si fortat sa iasa din azil bazandu-se pe ce stie si ce poate improviza.
    Foarte buna ideea sa il fi facut in stilul lui Escape from Butcher Bay

9. #49 SP
    Member MSlv's Avatar
    cauza tuturor problemelor de care cred ca ne plangem este targetul jocului. Ratingul ESRB pentru acest joc este TEEN.

Din pacate, nu stiu ce publisher ar risca sa dea o gramada de bani pe licenta pentru a crea un joc mai serios, mai dark, mult mai violent, pentru un public-tinta mai hardcore (si, implicit, mai restrans). Un joc Batman cu rating M mi se pare departe deocamdata. Si nu prea vad cine ar putea duce la bun sfarsit un asemenea proiect...

mda... PEGI i-a dat deja 16+... fail... mai aproape de realitate sunt americanii:
    Quote Originally Posted by ESRB
    Rating summary: This is an action game featuring characters from the Batman franchise. Players assume the role of Batman as he fights (never kills) his way through a psychiatric hospital populated by psychopathic criminals and humans infected with a toxic virus. Players can punch, kick, and use weapons (spikes, light beams, and other gadgets) to defend against the onslaught of enemies. Some attacks are highlighted by special effects, such as slow-motion hits and close-ups of damage inflicted. During the course of the game, players can enter rooms with blood stains on the ground and walls or witness the "infected" twitching and screaming in pain. Some inmates and guards are strewn unconscious/dead on the asylum floors, while others are tied-up, strapped to torture devices, or are being tortured (e.g., a guard suffering in an electric chair). Two female characters wear provocative outfits that expose deep cleavage and/or partial buttocks, and one of them moans suggestively when she is in peril. Players are occasionally required to identify and track traces of whiskey/tobacco during missions. Some expletives (e.g., "b*tch," "damn," and "pissed") can be heard in the dialogue.

10. #50 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Si iata cum producatorii si marketingul fac ce doresc cu noi: sa consideram jocuri submediocre ca si "must-have" sau chiar capodopere si mai mult, sa dam banii pe ele. Pentru mine se adevereste a fi foarte trist acest topic.

11. #51 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Si iata cum producatorii si marketingul fac ce doresc cu noi: sa consideram jocuri submediocre ca si "must-have" sau chiar capodopere si mai mult, sa dam banii pe ele. Pentru mine se adevereste a fi foarte trist acest topic.
    Cred ca esti prea drastic in cazul asta, dar pentru un caz ce se va petrece in perioada imediat urmatoare vorbele tale sunt profetice.

12. #52 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Cred ca esti prea drastic in cazul asta, dar pentru un caz ce se va petrece in perioada imediat urmatoare vorbele tale sunt profetice.
    Fi mai exact? La ce titlu faci referire?

13. #53 SP
    Member MSlv's Avatar
    Submediocru nu este in nici un caz... hai sa nu exageram, oricat de mare ne-ar fi dezamagirea.

14. #54 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    adevarul ca e nimeni de aici nu a jucat inca jocul full. daca o sa fie camera coridor camera coridor etc atunci e mai degraba BatDoom decit Batman. nu pot sa spun ca impartasesc aversiunea lui Rasko, dar jocul e slab, sau cel putin mai slab decit parea din poze/trailere (cu toate ca nu am fost niciodata de parere ca iti poti da seama de calitatea unui joc din trailere). eu mai degraba as vrea un demo de Wolfenstein si sper din toata inima sa nu dezamageasca. oricum lui Batman si eu ii spun pas momentan.

15. #55 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Asta ziceam si eu cu o pagina inainte si am fost luat in ras pentru ca l-am comparat cu watchmen. Va zic eu, ca inafara de revista aceea care l-a avut pe coperta nu o sa primeasca note mai mari de 8, 8.5. Mediocru, doar ca a avut parte de mult mai mult hype decat alte jocuri.

16. #56 SP
    Member psycho-07's Avatar
    daca ia 8 e destul de bine

17. #57 SP
    Member andreips3's Avatar
    Mie sincer mi-a placut demo si din cate am vazut, nu as putea inca sa-l clasific. Chestia cu "detective eye" este totusi o optiune . Daca vrei, poti juca jocul fara (eu am folosit doar cand mi s-a cerut) iar lipsa gore-ului nu pot sa zic ca ma deranjeaza.

E normal cu trecerea anilor, sa dorim si noi un joc cu o tenta mai matura dar trebuie sa ne multumim si cu ce primim. My poit is, un Batman T-Rated e mai bun decat nici un Batman.

18. #58 SP
    Member MSlv's Avatar
    Am terminat si eu demo-ul. Deocamdata singurele parti proaste pe care le vad eu sunt de genul "cum ar fi putut sa fie". Grafica frumoasa, voci consacrate pentru personajele principale, gameplay corect, care nu iti da batai de cap... e fix ca un blockbuster pe timp de vara: nu va castiga nici un oscar, dar iti va placea la nebunie. Eu personal incep deja sa strang bani.

@h0stile: dupa ce termini demo-ul incepe un filmuletz gen trailer, si e o faza care pare ca e in curtea din jurul sanatoriului, deci nu va fi exclusiv prin coridoare. Iar cu indoor-ul nu e asa mare problema, jocul pana la urma se numeste Arkham Asylum, care e o cladire foarte mare. Daca au avut suficienta imaginatie artistii la modelarea interiorului nu ar trebui sa fie probleme.

Daca nu vor strica pe final jocul, ar trebui sa iasa destul de bine. Va strange destule aprecieri pozitive la capitolele prezentare/grafica/sunet. Ca gameplay, de obicei se pierd mai multe puncte pe probleme decat pe complexitate, iar in demo totul a mers destul de bine. Sa vedem si cat dureaza povestea, desi nici aici s-ar putea sa nu fie probleme pt ca mai e si partea in care joci in rolul lui Joker (exclusiv PS3).

19. #59 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Review-ul revistei GameInformer; nota 9.5 si titlul de Game of the Month.

"Batman: Arkham Asylum is this year's BioShock"
    Attached Images Attached Images batmanaagireview.jpg

20. #60 SP
    Member MSlv's Avatar
    fara sa citesc, ca e prea tarziu, mi se pare usor cam umflata nota. Revin maine cu opinia "la rece". Strict dupa acel demo si fara nici o alta informatie despre joc in afara de un trailer de pe store si incercand sa scap de tot subiectivismul (da nu-mi iese), eu i-as fi acordat un 8+. Dar, repet, maine o sa citesc articolul si revin cu picanterii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks