"Game of the month"? Pai e normal sa ia acest titlu - apare cumva Uncharted 2 sau Mass Effect 2 luna asta sa fie competie acerba?
Afirmatia cu "this year's Bioshock" imi provoaca greata....![]()
"Game of the month"? Pai e normal sa ia acest titlu - apare cumva Uncharted 2 sau Mass Effect 2 luna asta sa fie competie acerba?
Afirmatia cu "this year's Bioshock" imi provoaca greata....![]()
Eu nu cred ca trebuie sa-l judecati asa dupa Demo.Si infamous a avut un demo de tot ..... pt. ca au ales prost misiunea.Sa pazesti un tren si se tot repeta si la un moment dat ai impresia ca si jocul va fi la fel , dar nu mereu e asa.
mie demo-ul de la infamous nu mi-a placut absolut deloc. l-am jucat o data, pana cand m-au omorat aia, si l-am sters.
sunt curios ce se intampla la final de e asa mare dezamagire in articolul de mai sus...
mda, parerea mi-a ramas relativ constanta. 9,5 este prea optimist si biased, ori de la bani, ori tipii sunt fani batman si, pe buna dreptate, jocul este cel mai bun cu licenta cu pricina. Eu raman la 8,5.
Uitati aici o lista cu toate review-urile de pana acum: Collecting Reviews HERE - Eidos Forums
Digital comic "The Road to Arkham" for viewing exclusively on the PlayStation�Portable - The digital comic will be available to owners of the PS3 game as a free download through PlayStationNetwork.
IGN Video: Batman: Arkham Asylum PlayStation 3 Review - Video Review - 9.3/10
PSM3 Blog: Batman: Arkham Asylum Review - PSM3 Magazine - 9.2/10
Review: Batman: Arkham Asylum - ComputerAndVideoGames.com - 9.2/10
Batman: Arkham Asylum Review - Page 1 // Xbox 360 /// Eurogamer - Games Reviews, News and More - 9/10
Review: Batman: Arkham Asylum - "Easily the best video game 2009 has had to offer thus far."
hmmm...un pic cam mari!dupa demo cam un 8,8.5 pt ca mi sa parut cam ,,repetitive,,parerea mea!astept sa mi-l i-au sa vad daca chiar merita notele alea
GameSpot Video: Batman: Arkham Asylum Video Review - 9/10 (Editor's Choice)
joc submediocru da foarte multe site-uri au dat note f mari .Acuma ma uit la review-ul de la Gagmespot , nota 9 ( si a primt si Editors Choice ) deci ii cva de capu lui . Sincer mi se pare super (pe langa ca Batman e unu dintre eroi mei preferati ) , are si grafica super , combat mode foarte bine facut , chestii de detectiv (ghicitorile lui Riddler) si f mult extra content . Deci eu sincer zic ca merita de la 8.5 in sus .
Ma mira gamespot....Au dat o nota enorma....Nu stiu ce sa zic...Chiar asa mare sa fie conspiratia?![]()
Bookmarks