Daca le are la pretul ala, eu zic sa numai stai pe ganduri.
Yeah right. Hai sa vezi ce magarie... ca altfel nu pot sa-i spun. Deci e vorba de Metroid Prime 3 pt. Wii, comandat la 20 RON. Acum il au in stoc, dar mi-l pot livra la pretul de 176 RON: Joc METROID PRIME 3 pentru WII
Sa fie sanatosi !
P.S. Acum dupa cum puteti observa, preturile au revenit la normal. Exemplu: Mass Effect de Xbox 360 la 280 RON http://www.emag.ro/jocuri_consola/jo...0--pCDM7040026
GTA IV a ramas la 120ron. Si este si in stoc deci livrare a2a zi. Asa a fost la mine cu Euro 2008. 80ron si "in stoc" si mi-a venit a2a zi.
Io unul nu cred...cinestie poate sa fie scos din bundle-urile PS3+GTA4,ca sa fie la pretul ala in Romania![]()
si mie mi-a venit uefa euro 2008 in 2 zile de la ei.
115 ron cu tot cu transport la usa.
Bobby, cand facem un joc?
Am vorbit cu contactul firmei la care lucrez de la Emag - mi s-a confirmat ca GTA 4 este la 129,92 RON - atat pentru X360 cat si pentru PS3 si sunt in stoc.
Oho,buna veste pentru cei cei ce vor sa il cumpere.Ar fi frumos sa avem cat mai multe preturi dastea de acum incolo
![]()
Azi l-au sunat pe vecinul meu ca ii aduc pe seara si comanda cu cele 2 bucati de Mass Effect. A intrebat daca la pretul vechi de 20 ron si i s-a spus ca da.
Pai in cazul asta as vrea si eu pt ps3 cand va fi jocul
Acum serios...foarte tare pretul![]()
Sincer sa fiu am comandat si eu vreo 10 jocuri de PC (atentie ==spoiler== - hate me !) , dar doar 3 x erau pe stoc , deci....
Si e cam gata promotia lor....doar GTA4 a mai ramas , not for long , i hope![]()
Salut. Mi-au venit, ieri, doua jocuri de xbox 360 la pret de cate 200 de mii fiecare. Crackdown (un joc slabut, dar jucabil atunci cand ai noul drive benq in consola) si Mass Efect (un joc chiar deosebit), dar, din pacate, am ratat COD 4, pentru ca, dupa procesarea tuturor comenzilor anterioare celei facute de mine, nu-l mai aveau in stoc, aducandu-l ulterior la pret normal
. DonAdryan, tu ai avut mai mult noroc?
Da, e deosebit jocul, cu unicul amendament ca are cam multe momente de dialog in raport cu cele in care te lupti. Daca ma ducea mintea mai mult, luam si COD4 la acelasi pret. Trebuia sa fac o comanda doar pentru el, fiind disponibil imediat, si alta comanda pentru crackdown si mass, pentru ca nu le aveau in stoc atunci. Dar eu am facut una unitaraTot e bine ca au venit la acelasi pret macar astea doua
Sa fii atent pentru ca vor mai face promotii de acelasi fel, asa mi s-a spus. Multam de urare
![]()
Bookmarks