Erghm eu heavy rain-ul l-am primit din Franta. Am mai luat si un bad company care pana acu n-am venit. Comanda am dat-o la inceputu anului.
Mafia 2 Limited Collector's Edition (PS3) - Playstation 3 New Game from GameGears UK
---------- Post added 27-01-2011 at 01:49 PM ----------
Dante's Inferno (PS3) - Playstation 3 New Game from GameGears UK
Trimit in Romania astia de la GameGears ? ...daca nu ...pe mine chiar nu ma intereseaza si raman tot la zavvi si shopto .
Thanks oricum pt link ...![]()
nope..nu trimit...dar poti lua prin BodoPSX sau RobertDinu
hey
am fost azi la Auchan in Militari shopping center si am gasit la el mai multe jocuri de PS3 la 79 lei
Dark Void, Chronicles of Riddick AODA, The Orange Box, Guitar Hero world tour, Overlord si mai erau
jocuri de PC la 29 lei, Dead Space...
cam atat
mi se par preturi ok
Pe computergames.ro se poate cumpăra ediţia digitală a lui Dead Space 2 (PC) la preţul de 25€, jumătate faţă de preţul de pe steam.
Dead Space 2 [Format digital] - ComputerGames Shop
Killzone 3 Collector's Edition - PlayStation 3 - GAME.co.uk - 50 Lire.
Prin RD/Bodo e mai ieftin decat pretul pe care-l va avea in magazin.
strict parerea mea=>nu mi se pare chiar un pret bun..ptr 100 ron in plus fata de ver.standard(297 ron prin RobertDinu) primesti:un steelcase,un cupon ptr Soundtrack,o tema dinamica+bonus-urile de preorder..dintre care pe cel cu 3 Unlock Points nu-l poti folosi daca joci pe un cont de RO....
deci nu primesti practic nimic palpalbil..cum ar fi un art-book sau un action-figure...
dar ptr fanii infocati cred ca merita...mai ales daca vrei sa avansezi repede in rank pe Multi
eu am gasit asta:http://www.game.co.uk/PS3/Racing/Car...iture-Edition/ ,momentan sunt out of stock..dar am vorbit cu cei de la firma si vor mai primi
![]()
Sunt partial de acord. Si eu sunt fan al chestiilor "palpabile", materiale, nu ma incanta cu nimic cupoanele si codurile de download sau alte chestii de genul. Puteau include un cd FIZIC cu soundtrack-ul, ca nu-i costa o avere. Si un manual acolo cu niste artwork-uri, nici ala nu cred ca e asa scump. Heck, puteau pune si o insigna cu simbolul helghan, cat poate sa coste 20 de grame de metal prelucrate intr-o matrita ?
Singurul lucru care ma atrage e carcasa metalica si faptul ca e editie "de colectie", dar asta nu prea merita 100 lei in plus, cu 100 lei iti cumperi un joc la promotie sau chiar 2 jocuri mai vechi.
Test Drive Unlimited 2 - Se poate comanda deja de aici. Se pare ca baietii trimit in Romania. Bafta !
Assassin's Creed Broth. - Oferta foarte buna. Trimit in Ro...si cu putin noroc mai prindeti un cupon de discount de 15%(daca cineva este interesat de cupon de discount de 15% astept PM).
Joc WipEout Pulse pentru PSP 9163848-UCES-00465/P
Pentru fanii seriei si nu numai, un pret excelent in Ro cu transport gratuit in toata tara.
Si ei trimit in Romania si au cateva preturi bune
TheGameCollection.net - buy cheap ps3 games, xbox 360 games, wii games
No way...site-ul ala e fake or something? I mean..
Buy Prince of Persia: The Forgotten Sands Collectors Edition Xbox 360
WTF?
Uite... Prince Of Persia: The Forgotten Sands (Collectors Edition) Xbox 360 | Zavvi.com - diferenta de 1 lira.
Nu cred ca e fake.
Pe thehut costa cu 2 lire mai mult. (Prince of Persia: The Forgotten Sands Collectors Edition Xbox 360)
LE : naz - mi-ai luat-o inainte.
Bookmarks