zavvi.com - Everything For �5 - check this out, everything for 5, including games.. and mankini![]()
Da, dar uite ca in 10 minute dadeai un search si gaseai asta : Adresa.
cu acelasi pret il poti lua de pe bazar non premium acum...pana ajunge si varianta premium
pe zavvi au un discount de 2 lire pt comenzile de peste 20 de lire. Introduceti APRIL2 in casuta Redeem Discount Code.
Tocmai mi-am comandat Yakuza 3 Special Edition la 23.94 lire (transport inclus)
O completare la postul lui Aliosa:
Discount de 2 lire pentru comenzile de peste 20 lire: APRIL2
Discount de 3 lire pentru comenzile de peste 30 lire: MVC3
Discount de 4 lire pentru comenzile de peste 40 lire: APRIL4
Doar introduceti codul in casuta de Redeem Discount Code dupa ce ati adaugat produsul/produsele in cos.
Sunt excelente pentru preorders![]()
zavvi.com - Mass Effect 2 PC - pentru cei care nu detin un Xbox
Voucheru pentru zavvi works like a charmAcu am facut preorder la SSF4 @
-> 21.45 pounds -> ~100 de lei -> bargain
![]()
Noi intrari la 10 lire.
zavvi.com - Fallout 3 PS3
zavvi.com - Prince Of Persia PS3
Nu stiu cum citesti sau faci quote, vezi mai jos ce am scis mai exact.
---------- Post added 12-04-2010 at 02:32 AM ----------
Dupa cum vezi, oferta era in Carrefour, nu Altex. Si nu am idee daca era nationala sau locala. De multe ori la Carrefour unele oferte sunt numai locale. Eu am cumparat anul trecut de la un Carrefour un TV Samsung LCD de 32" full HD, seria 5 cu 1600 ron, si nu mai era oferta asta in alt Carrefour. Am crezut ca era o greseala. Dupa cumparare si transport la masina sa fiu sigur ca nu raman fara elam intrebat, nu era greseala. Era oferta locala valabila 1 zi. Si aveau pe stoc peste 10 buc. Tot anul trecut am cumparat din Carrefour Colentina un Xbox 360 Arcade cu 500 ron. Si tot asa, era oferta locala. Bine, eu l-am luat pe ultimul, dar era in cutie, nedesfacut. Mai era unul expus, dar arata jalnic. L-am mai vazut acolo si peste 3-4 zile tot la 500 ron.
Media Galaxy Mall Vital are la pretul de 270 ron Bundle Rock Band Instruments.Adica pachetul contine chitara, tobe, microfon si hub usb.Pachetul este compatibil PS2 si PS3 iar instrumentele merg de minune si cu jocurile Guitar Hero.
Bookmarks