dead space 2,5 euro
dead space2 7.50 euro
preturi valabile pe steam in acest weekend
Mega Monday | Zavvi.com
Dark Souls - �14.95
Rayman Origins - �14.95
Dark Souls PS3 | Zavvi.com - �14.95
Rayman Origins PS3 | Zavvi.com - �14.95
Da vad ca va place Dark Souls
Mie imi place Fight Night Champion
Fight Night: Champion PS3 | Zavvi.com
Fight Night: Champion Xbox 360 | Zavvi.com
13.95 lira
Si daca tot aveti un PS3 sau un BR player.. aruncati un ochi si aici-> 2 for �12 Blu-ray | Zavvi.com
Gresit, este 0.99 per produs
Btw, sa va vand un pont la TheHut: Nu cumparati o perioada (nu stiu exact, cred ca este minim o luna), dupa care veti primi un email gen "We miss you, therefore here it is a 10% discount voucher!". It worked for me, si mai ales, cei 10% s-au adaugat la discounturile din promotia zilei![]()
Da, am observat si eu asta cu reducerea. Eu am comandat numai de pe zavvi si nu stiam cat e la the hut transportul. Dar la zavvi credc a reducerea se da doar o data la inscriere, ca alt cod nu am mai primit. Aici la the hut ti se da mereu dupa o pauza mai lunga? Ca eu nu am folosit primul cod si am primit altul. Dar dca il folosesc pe asta, mai primesc?![]()
Deus Ex: Human Revolution Collectors Edition PS3 | Zavvi.com �44.95 (de cand il asteptam manca-l-ar tata). Varianta de Xbox360 a fost cu 10 lire m ieftina acum 2 saptamani, dar asta e.
Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi Collector's Edition (Zavvi Exclusive) PS3 | Zavvi.com �44.95
F.E.A.R. 3 PS3 | Zavvi.com �13.95
Marvel VS Capcom 3: Fate Of Two Worlds PS3 | Zavvi.com �12.95
Dark Souls PS3 | Zavvi.com �14.95
Official Sony Playstation 3 Wireless Keypad Games Accessories | Zavvi.com �9.95
Sonic & Sega Allstar Racing With Wheel PS3 | Zavvi.com �12.95
SOCOM: Special Forces (Playstation Move Compatible) PS3 | Zavvi.com �14.95
O oferta mai completa aici Price Crash | Zavvi.com
Plus codul ZAV5 pentru reducere de 5 lire la comenzi mai mari de 50 de lire.
Si destule jocuri sub 10 lire Found 58 results | Zavvi.com
A comandat cineva Deus Ex: Human Revolution Collectors Edition PS3 | Zavvi.com ?
Il trimit si in Romania ?
RoberDinu este in concediu , din ce am citit.*Important Note. This product cannot be shipped outside the UK
Ia incearca sa il iei.Asa a scris la variante de xbox 360 cand a fost la oferta si un amic de al meu a reusit sa cumpere![]()
L-am comandat eu aseara si este in Awaiting Despatch, adica mi-au blocat banii pentru el si urmeaza a fi expediat. (azi sau luni).
Vin si eu cu o intrebare
Am observat ca pe the hut cand iti faci cont sunt doua metode de a plati cu cardul sau cu cont paypal. Voi pe care ati aleso.
Iesi mai ieftin sa platesti direct cu cardul decat cu paypal?
Va multumesc si scuze de offtopic
Bookmarks