De pe zavvi a comandat careva zilele astea?
A trecut mai mult de o saptamana si coletul ioc
Merci blondutzu. Idea e ca imi trebuie pt. un cadou de aniversare, sper sa nu ma lase astia cu curu' in balta
De pe zavvi a comandat careva zilele astea?
A trecut mai mult de o saptamana si coletul ioc
Merci blondutzu. Idea e ca imi trebuie pt. un cadou de aniversare, sper sa nu ma lase astia cu curu' in balta
am comandat eu joi seara, mi l-au trimis vineri de dimineata, te tin la curent cand il primesc
si eu mi-am comandat pachetul acu o saptamana(cu ocazia Mega Monday-ului) si momentan nimic. Nici o comanda de pe zavvi nu a durat asa de mult
Coletele din UK ajung in 1 saptamana (aproximativ ) ...cele trimise din Franta cam 2-3 saptamani . Si coletele mele de la mega monday sunt inca in carti ...sper sa ajunga pana la craciun![]()
pfai de capu meu ce de oferte bune pe zavvi. maine cred ca imi pun vreo 30 de lire pe card lol.
Exemplu de oferta de 5 stele: Valkyria Chronicles PS3 | Zavvi.com - �12.95
Ce valoare a avut? In mailul pe care l-am primit de la ei scria ca daca un colet are valoarea sub 18 lire pleaca din Insulele nustiucum, si ca o sa dureze mai mult. Poate de-asta intarzie unele asa mult.
WTF.. inteleg problemele proverbiale ale celor de la zavvi /unde am un game guide care avea Estimated Dispatch Date 1 decembrie si nici azi n-a plecat/, dar vad ca s-a nasolit treaba si cu eBay si cu Amazon /de unde de regula imi ajungea comanda cu vreo saptamana inainte de Estimated Delivery Date/. I-a dat peste cap rau de tot vremea rea pe britanici.
Pentru a intelege cat de cat ce se intampla zilele astea pe la englezi , accesati blogul urmator , doar daca aveti 18 aniCLICK
+ vremea proasta care a tot fost pe la ei /si cam in toata Europa de altfel, stiu ca era si mesaj de avertizare pe zavvi si eBay/. Eh asta e acum, am un pachet de la zavvi, unu de la eBay si unu de la Amazon, sa-mi ajunga astea pana de Craciun si-s multumit. Oricum pana in ianuarie o sa le zic pas site-urilor din UK, chiar daca nu duc lipsa de oferte. Cine stie, poate or sa bage baietii niste stock clearence-uri misto dupa sarbatori![]()
Mai dai in rahat cu vremea lor. Imi zicea varu-meu bine, ca-s foarte prosti. Incep sa ma simt mandru ca-s roman, sunt calit, nu ca astia de locuiesc in bule de aer. Jesus, astia cred ca si pt lichidul de parbriz se duc la service
Pai la noi nu intereseaza pe nimeni ca e gheata afara sau zapada, trebuie sa fii la munca. Ma intreb, daca aveau gheata de 2cm pe masina, cum a fost la noi dumunica parca, nu mai circulau salvarile?![]()
[QUOTE=Wargasm;490010...Pai la noi nu intereseaza pe nimeni ca e gheata afara sau zapada, trebuie sa fii la munca. Ma intreb, daca aveau gheata de 2cm pe masina, cum a fost la noi dumunica parca, nu mai circulau salvarile?[/QUOTE]
LOL...hai ca asta-i buna. Te pomenesti ca romanii sunt atat de harnici da dau pe langa. Hai sa nu o dam in absurd.
On: adevarul ca este iarna, sezonul cumparaturilor, ma gandesc ca la multi si sfarsit de an financiar, criza etc. Mi se pare oarecum justificat ca nu toate sa mearga ca unse cand e vorba de logistica.
Medal of Honor PS3 | Zavvi.com 18 lire
Bookmarks