Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 24 of 452 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast
Results 461 to 480 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #461 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

In aceasta perioada firma e luata pe sus de WOTLK, ma astept sa avem ceva intarzieri la livrare. Dam comanda pe GoW2 Limited, pleaca azi sau maine de la noi.
    ...ah, �nțeleg! Lich King FTW! . Păi...nu-i nici o problemă, doar să nu mă uitați!

Spor la treabă!

(�ți trimit mailul de la comandă pe PM)

2. #462 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    cand sa incepem scavenger hunting-ul la Carrefour? Chiar am unele titluri vechi pe lista de comori si ar merita o cautare

Aceleasi jocuri vor fi distribuite in mod egal la fiecare Carrefour? Sau tre sa fac Orhideea - Colentina - Baneasa pentru a gasi ceva anume?

3. #463 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Khan - ma interesez si te anunt.

4. #464 SP
    Tocmai mi-a ajuns Gears of War 2 Collector's Edition! Wooooooo!

<3 GameShop.ro

5. #465 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Khan - se pare ca sunt deja, Feeria si Orhideea ar putea fi tinte.

6. #466 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am vazut si eu cateva jocuri la 79 RON or so, prin Carefour Militari. Erau doar 4-5 titluri... dar e un inceput bun zic eu.

7. #467 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Cam ce titluri? Multumesc!

8. #468 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Cam ce titluri? Multumesc!
    N-am stat sa le puric... dar parca mi-aduc aminte de Virtua Tennis 3, Fifa 08, Euro 2008 si jocul acela de cafteala cu gagici pe plaja (nu-mi vine acum numele).

9. #469 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...si jocul acela de cafteala cu gagici pe plaja (nu-mi vine acum numele).
    Dead or Alive Xtreme 2?

10. #470 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Dead or Alive Xtreme 2?
    exact. Dupa o partida de omorat nervii (cu 3 anestezii), mi-am adus aminte

11. #471 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    RvsS sa inteleg ca veti intarzi si cu livrarea COD5 din cauza wow-ului?

12. #472 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu ma supar . De abea mi-a ajuns GoW2-ul, dar totusi cand vine CoD5?

13. #473 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by Soop View Post
    RvsS sa inteleg ca veti intarzi si cu livrarea COD5 din cauza wow-ului?
    Vreau si eu sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.. pana acum fiecare joc comandat de la voi a intarziat cate o saptamana in unele cazuri chiar doua..

Thanks!

14. #474 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Din pacate, da, cod va intarzia putin, nu stiu exact cand.

Max - imi pare rau de experientele din trecut, pana la anul totul se va rezolva prin schimbarea logisticii.

15. #475 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    E aiurea RvsS sa intarzie din cauza faptului ca va dedicati lansarii noului wow...Sincer sa fiu ma asteptam sa-l intarziati dar tot dezamagit sunt,nu e corect fata de restul gamerilor care au precomenzi la alte jocuri in afara de wow.In fine,asta e,nu avem ce face,decat sa ne resemnam...
    Cheers...

16. #476 SP
    Member Xristina's Avatar
    Cand o sa aveti Fallout 3 Collectors Edition sau Survival Edition ?

17. #477 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Cand o sa aveti Fallout 3 Collectors Edition sau Survival Edition ?
    cred ca ar trebui sa cauti alte surse

18. #478 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Soop, avind in vedere ca se vind mii de bucati, este un eveniment pe care nu il poti trece cu vederea. sunt oameni (ca si mine) care au pre-order din primavara. iti dai seama ca stam ca babele cu un ochi lipit de vizor.

in alta ordine de idei, pentru noi astia din Bucuresti ar trebui sa ajunga azi (joi), nu?

19. #479 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Soop - asa si eu m-as putea plange ca vreo 6-7 colegi de-ai mei si-au luat expansion-ul de WoW si concediu 2 saptamani
    Eu tre sa vin la munca pentru ca joc Fallout 3?

Sunt aceleasi principii... dar alte valori

20. #480 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Am facut comanda de un X360 Premium pe site, doar ca dupa ce am dat 'Cumpara' , mi`a aparut ca 'email`ul nu se afla in baza de date'... am zis sa refac contu`... am rescris toate datele si suuurprizaaaa.... email`ul este deja inregistrat.... WTF?! Da`mi te rog un nr. de tel. cat mai repede ca daca astept sa ma sune cineva, stiu sigur ca trece saptamana.

EDIT : Oricine are un numar de telefon de la gameshop (de unde a mai fost contactat) va rog sa mi`l dati si mie pe privat.. va multumesc anticipat.

LE EDIT : A mers din a 3a incercare.... am primit si email... astept telefonu`.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 452 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast